gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

hadi hayırlısı güzel haberler bekliyoruz inşallahh 🤲
anlıyorum seni ama böylede her seferinde kendini bu kadar yıpratman saglıgından edecek seni yaptık bi hata pişmanız Rabbim görüyo biliyo içimizi darda olan kullarına yardım eder bizide feraha kavuşturcak inşallah
Sağol canım desteğin için çok teşekkür ederim. Rabbim güzel günlere bir çırpıda kavuştursun inşallah hepimizi. Cidden artık bu ilk öğrendiğimdeki acının tekerrüre düşmesine zerre tahammülüm kalmadı. Herkes nişanıma hazırlık yapıyor dört koldan, artık sinirlerim o kadar bozulmuş ki gülüp dalga geçiyorum kendimle, sen keyif alma herkes keyifle senin mutlu olacağın gün için uğraşsın diye😔

Nişanına odaklan nişanlınla keyifli dakikalar geçir bence dedim ya tekrarı yok bugünlerin tadını çıkar bi süreliğine unut bu aklındakini ona şartlandır bakalım nasılda keyif alacaksın 😊

Şu doktora gitmek zorunda kalmasaydım unutmuştum artık neredeyse canım da işte yeniden yüzüme vuruldu gibi oldu ya doktor iyi niyetle yaklaşsa bile çok kötü oldum psikolojik canım

Şu doktora gitmek zorunda kalmasaydım unutmuştum artık neredeyse canım da işte yeniden yüzüme vuruldu gibi oldu ya doktor iyi niyetle yaklaşsa bile çok kötü oldum psikolojik canım
seni çok iyi anlıyoruz canım ama olan olmuş bir kere bida bida üzülerek geçmişe dönemiyoruz ne yazıkki 😣 neyse ki çözümü var tek yapman gereken paranı ayarlayıp geçici diktirmek ben yıllardır araştırıyorum bende nişanlıyım çok doktorla görüştüm sağolsunlar içimi rahatlattılar.Çözümü var ya olmasaydı? O yüzden nişanına odaklan düğüne 3 gün kala geçici diktir benden sana tavsiye

seni çok iyi anlıyoruz canım ama olan olmuş bir kere bida bida üzülerek geçmişe dönemiyoruz ne yazıkki 😣 neyse ki çözümü var tek yapman gereken paranı ayarlayıp geçici diktirmek ben yıllardır araştırıyorum bende nişanlıyım çok doktorla görüştüm sağolsunlar içimi rahatlattılar.Çözümü var ya olmasaydı? O yüzden nişanına odaklan düğüne 3 gün kala geçici diktir benden sana tavsiye
Ben de geçici işlem olacağım ama en erken 4 gün önce yaptırabilirim olur yine kanama di mi? Yani 4-5 gün önce işlem olup kanaması olanlar oldu ama benim de olur inşallah. Bu sağlık problemi için gittiğim doktor da 72 saat içerisinde en iyi sonucu alırsın dedi ama hesaplıyorum 82-88 saat geçse yine olur di mi ya :KK43:

Ben de geçici işlem olacağım ama en erken 4 gün önce yaptırabilirim olur yine kanama di mi? Yani 4-5 gün önce işlem olup kanaması olanlar oldu ama benim de olur inşallah. Bu sağlık problemi için gittiğim doktor da 72 saat içerisinde en iyi sonucu alırsın dedi ama hesaplıyorum 82-88 saat geçse yine olur di mi ya :KK43:
Elbette olur canım gerdekten 3 gün öncesi en makbulu ve garantisi diyorlar ağdaya gidicem dersin 15 dakkada hallederler.diyorum ya olan olmuş çözümü var kendini heder etme

Elbette olur canım gerdekten 3 gün öncesi en makbulu ve garantisi diyorlar ağdaya gidicem dersin 15 dakkada hallederler.diyorum ya olan olmuş çözümü var kendini heder etme
İşlem olacağım yer pek yakın değil kuzum da inşallah yaptırabilirim :KK43:

Bir de işlem günü dahil 3 mü hariç 3 mü canım ?

İşlem olacağım yer pek yakın değil kuzum da inşallah yaptırabilirim :KK43:
Halledersin inşallah allah yüzüne güler😔 sen yünede her ihtimale karşı yapay zarda getirt yanında bulunsun belki gidemen yada o gece gerdeğe giremezsin hiç yoktan o olur onunla denersim

Halledersin inşallah allah yüzüne güler😔 sen yünede her ihtimale karşı yapay zarda getirt yanında bulunsun belki gidemen yada o gece gerdeğe giremezsin hiç yoktan o olur onunla denersim
Onu nerden getirteceğim ki :/

Yarasa kimse dikimle uğraşmaz ki galiba bilemedim hiç
Her ihtimale karşı yanında olsun canım. Bayanın biri de şaka kanı yaptı gerdek gecesi şırıngaya enjekte edip içine sıktı gerdek gecesi kan gibi geldi oda öyle kurtuldu mesela

Her ihtimale karşı yanında olsun canım. Bayanın biri de şaka kanı yaptı gerdek gecesi şırıngaya enjekte edip içine sıktı gerdek gecesi kan gibi geldi oda öyle kurtuldu mesela
Yok artık gerçekten mi zararlı değil mi onlar :KK43:

Hiç bişi olmadı tek sıkıntıs boya olduğu için iz bırakıyormuş bol krem kullanırsan sorun olmuyor demişti
Bence işlem olmak daha mantıklı. Gökçen geçen bi şeyler demişti boya yüzünden zor kurtardık yapmayın öyle şeyler gibi

X