- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.801
Birde daha önce tutmadıgı için kalın dikti ve kalın dikersem bu seferde hiç giremez tekrar açtırmak zorunda kalıtsın dedi ya bana ondan korkuyorum tutsun diye komple mi kapattı ne yaptı anlamadım bu ne yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani tam açamamışsın görememek normal bence canım herşeye tedirgin oluyoruz ben kontrole gittiğimde doktor afedersiniz ama iyice açtırdı böyle sündürdü baya görebilmek için yakın yaptırmisiz sen kime yaptırmıştinCanım korkarak baktım bi zarar verebilirim diye tam açamadım ama görünen kısım da delik falan yok henüz kontrole gitmedim bakalım kontrolde dr ne dicek burda yaptıran diğer arkadaşların acaba görüntüleri nasıl 10-15 gün sonra daha rahat bakarım diye düşünüyorum
Hem öyle deyip hem de kalın mı dikti çok ilginçmiş canım öyleyse de normal olup da yani işlem yaptirmayip da giremeyen açtıran oluyor gidersin bi doktora actirirsin eşine de gelme çok utanıyorum zaten dersin ya da gelir içeri girmez doktor bisey diyecek değil yaBirde daha önce tutmadıgı için kalın dikti ve kalın dikersem bu seferde hiç giremez tekrar açtırmak zorunda kalıtsın dedi ya bana ondan korkuyorum tutsun diye komple mi kapattı ne yaptı anlamadım bu ne yaa
Canım turgay bey yaptı senin kacıncı günün tuttu muYani tam açamamışsın görememek normal bence canım herşeye tedirgin oluyoruz ben kontrole gittiğimde doktor afedersiniz ama iyice açtırdı böyle sündürdü baya görebilmek için yakın yaptırmisiz sen kime yaptırmıştin
Benim 26 oldu bugün 13. gün kontrole gittim gayet iyi demişti doktor 1 ay sonra tekrar gel dedi gidebilecek miyim bilmiyorum ama tutmuştur diye düşünüyorumCanım turgay bey yaptı senin kacıncı günün tuttu mu
Normale göre daha açık gibi kuzum benimkide korkma umarım normaldirKızlar günaydın ben 2. Kez regli oldum ama çok garip bu defa 1 gün kadar kahverengi lekelenme şeklinde oldu bu normal benim için ama şimdi de hem normal geliyo bazen de su gibi çok çok açık bi renkte geliyo başına böyle bisey gelen var mı
Umarım canım normale döndü gibiNor
Normale göre daha açık gibi kuzum benimkide korkma umarım normaldir
Güzel haberNor
Normale göre daha açık gibi kuzum benimkide korkma umarım normaldir
Minik bi delik birakmistir canim kapali olsa adet olamazssin kiz korkma bide cok bakma canim nolur nolmaz isini riske atmaKızlar benim bugün 30 gün oldu bakmaya çalıştım korka korka çünkü 40 günden önce bakmak istemiyodum dayanamadım azıcık baktım tutmuş sanırım bu sefer ama tamamen komple kapalı gibi yani hiç delik falan yok komple etle kapalı çok korkuyorum ya hiç ilişkiye giremezsem
Rica ederiz canim
Hiç böyle bişey yaşamamışım tedirgin oldum o yüzden teşekkür ederim kızlar
Canim delik vardir ama cok acamadigin icin gozukmuyodur zaten kucuk birakiyo deligi gorememen normal cok acip bakma hic bakma hatta sabret canimCanım korkarak baktım bi zarar verebilirim diye tam açamadım ama görünen kısım da delik falan yok henüz kontrole gitmedim bakalım kontrolde dr ne dicek burda yaptıran diğer arkadaşların acaba görüntüleri nasıl 10-15 gün sonra daha rahat bakarım diye düşünüyorum
Canim komple kapatamaz adet kanin akintin nerden gelcek kiz o zaman komple kapatilmaz uzme kendiniBirde daha önce tutmadıgı için kalın dikti ve kalın dikersem bu seferde hiç giremez tekrar açtırmak zorunda kalıtsın dedi ya bana ondan korkuyorum tutsun diye komple mi kapattı ne yaptı anlamadım bu ne yaa
Kalin dikmesi icin bi kac kat flep yapmasi gerkiyo kalin diktiginden eminmisin sen canim tutmadigi icin belki cift kat yapmistir oyle yaptiranlarda cok canim tutsunda onemli olan oBirde daha önce tutmadıgı için kalın dikti ve kalın dikersem bu seferde hiç giremez tekrar açtırmak zorunda kalıtsın dedi ya bana ondan korkuyorum tutsun diye komple mi kapattı ne yaptı anlamadım bu ne yaa
canım ben de her akşam ateşlenme oluyor ama işlemden değildir yani enfeksiyon falan yoksaKızlar hergün ayrı bir dert ile geliyorum ama dün gece çok ateşledim korkumdan kimseye birşey diyemedim bu işlem ile ilgili olabilir mı ya da hastaneye gidersem bir sorun çıkar mı diye asistans yazdım ama çok korkuyorum tekrar olursa diye
Yok cnm ne gibi sorun çıkacak ki Kimse buna bağlayamaz yani bu konuyuKızlar hergün ayrı bir dert ile geliyorum ama dün gece çok ateşledim korkumdan kimseye birşey diyemedim bu işlem ile ilgili olabilir mı ya da hastaneye gidersem bir sorun çıkar mı diye asistans yazdım ama çok korkuyorum tekrar olursa diye
Artık önemli olan zamanı atlatmışsın cnm bundan sonra bir sorun olmaz bencekızlar bir hafta sonra iki ay olacak şu oturarak banyo ve sıcak suyla ne zaman yapılıyordu
Yok canm korkma maksimum ne yapabilirler ilac yazar gonderir enfeksiyondan kaynaklidir belki dicem ama kimsenin basina gelmedi simdiye kadar sanmiyroumKızlar hergün ayrı bir dert ile geliyorum ama dün gece çok ateşledim korkumdan kimseye birşey diyemedim bu işlem ile ilgili olabilir mı ya da hastaneye gidersem bir sorun çıkar mı diye asistans yazdım ama çok korkuyorum tekrar olursa diye