gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlar demin aynaya baktim o dikilen yerde puturlu biseler olmus zedelenio mu acaba ben parmagimla baya zorluyorum ondan acilmaya mi yuz tutuoki. Resim atcaktm fotoda belli olmuo
Canim burda soyluyoruz millet ayipliyo bizi belki ama kalin biseyle zorlasan orayi daha iyi olmazmi canim belkide zedeleniyodur yirtilcaktir siz iliskiye cok girseydiniz acilirdi bence canim ya

Kesin kararlı mısın şimdi cnm Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi
Cnm inş iyi çıkar bir sorun olmaz aslında en önemlisi sağlık o olmasa hiçbir sey olmuyo N Nelizz
İlk firsatta gitcem canim haftaya fln. En azindan bi kontrol etsin belki de hicbiseye gerk yok dicek zor bu ama.. dikis atmamiz gerekir kestikten sonra derse hemen yaptrmayabilirim dikise gerk olmazsa yaptrrim bi doktors sorularimi sorayim da

Kesin kararlı mısın şimdi cnm Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi
Cnm inş iyi çıkar bir sorun olmaz aslında en önemlisi sağlık o olmasa hiçbir sey olmuyo N Nelizz
Bide dün sekreteri iliskiye giremiyo mysunuz dedi yok giriyorum dedim acaba daha cok giremeyenler icin mi yapiolar cözemedim. İnsallah öyledr belki de bneimki normaldir. Ah ahh bitmio dert iste neyse mübarek cuma Rabbim hrpimizi kurtarsin zor durumdan

Bide dün sekreteri iliskiye giremiyo mysunuz dedi yok giriyorum dedim acaba daha cok giremeyenler icin mi yapiolar cözemedim. İnsallah öyledr belki de bneimki normaldir. Ah ahh bitmio dert iste neyse mübarek cuma Rabbim hrpimizi kurtarsin zor durumdan
Bence hiç ilişkiye giremeyenlerde vardır ondan sormuş olabilir belki seninkine gerek kalmaz

Amin cnm Allah hepimize gülsün inş dur bakalım sor da bekli de gerek kalmayacak

Kızlar günaydın ben 2. Kez regli oldum ama çok garip bu defa 1 gün kadar kahverengi lekelenme şeklinde oldu bu normal benim için ama şimdi de hem normal geliyo bazen de su gibi çok çok açık bi renkte geliyo başına böyle bisey gelen var mı

Ainda cok iliskiye girseydini acilirdi canim

Kızlar benim bugün 30 gün oldu bakmaya çalıştım korka korka çünkü 40 günden önce bakmak istemiyodum dayanamadım azıcık baktım tutmuş sanırım bu sefer ama tamamen komple kapalı gibi yani hiç delik falan yok komple etle kapalı çok korkuyorum ya hiç ilişkiye giremezsem

Kızlar benim bugün 30 gün oldu bakmaya çalıştım korka korka çünkü 40 günden önce bakmak istemiyodum dayanamadım azıcık baktım tutmuş sanırım bu sefer ama tamamen komple kapalı gibi yani hiç delik falan yok komple etle kapalı çok korkuyorum ya hiç ilişkiye giremezsem
O kadar dar dikmemiştir galiba

Daha önce bakmış miydin görebilmiş miydin ben işlemi yaptırmadan önce çok uğraştım görememiştim yani senin dediğin gibi komple etle kapalı gibi görmüştüm o yüzden sordum onu takma kafana bence hiç ilişkiye girememe gibi bisey olacağını sanmıyorum kendini kasmazsan

Daha önce bakmış miydin görebilmiş miydin ben işlemi yaptırmadan önce çok uğraştım görememiştim yani senin dediğin gibi komple etle kapalı gibi görmüştüm o yüzden sordum onu takma kafana bence hiç ilişkiye girememe gibi bisey olacağını sanmıyorum kendini kasmazsan
Canım korkarak baktım bi zarar verebilirim diye tam açamadım ama görünen kısım da delik falan yok henüz kontrole gitmedim bakalım kontrolde dr ne dicek burda yaptıran diğer arkadaşların acaba görüntüleri nasıl 10-15 gün sonra daha rahat bakarım diye düşünüyorum

X