• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar size bir sorum olacak ben ilişki öncesi 1 buçuk ay kala fln Turgay beye son bir kez göstereyim diyordum gidip. Mayıs başı gibi Ramazan gelmeden gitmeyi düşünüyordum ama şimdi havaalanı kalkma ihtimalini düşününce ozmn ulaşım zor olacak ve belki bilet fiyatları da yine yüksek olur. Onun yerine 6 Nisan taşınma vakti gelmeden Nisan başı gibi gitsem mi acaba diyorum ne dersiniz erken mi olur yoksa her şekilde Mayıs’ı mı beklemesem

Kızlar size bir sorum olacak ben ilişki öncesi 1 buçuk ay kala fln Turgay beye son bir kez göstereyim diyordum gidip. Mayıs başı gibi Ramazan gelmeden gitmeyi düşünüyordum ama şimdi havaalanı kalkma ihtimalini düşününce ozmn ulaşım zor olacak ve belki bilet fiyatları da yine yüksek olur. Onun yerine 6 Nisan taşınma vakti gelmeden Nisan başı gibi gitsem mi acaba diyorum ne dersiniz erken mi olur yoksa her şekilde Mayıs’ı mı beklemesem

canım bence son dakikayı bekle yani ben olsam öyle yapardım
hatta buraya gelemesende Ankarada mıydın bilmiyorum ama oradaysan şayet geçenlerde birisi bi kadın doktordan sonuç aldığını yazmıştı orada ona falan göster

canım bence son dakikayı bekle yani ben olsam öyle yapardım
hatta buraya gelemesende Ankarada mıydın bilmiyorum ama oradaysan şayet geçenlerde birisi bi kadın doktordan sonuç aldığını yazmıştı orada ona falan göster
Burda önceden başka doktora gösterdim cnm benim amacım Turgay beyin en son görmesi oyuzden cok son ana da bırakmak istemiyorum nolur nolmaz diye bence her sey yolunda ama ola ki birsey yapması gerekir fln

Burda önceden başka doktora gösterdim cnm benim amacım Turgay beyin en son görmesi oyuzden cok son ana da bırakmak istemiyorum nolur nolmaz diye bence her sey yolunda ama ola ki birsey yapması gerekir fln
Bence son ana bırakma canım Mayıs’ı bekleme ne olur ne olmaz sıkışma için rahat olsun

Bence son ana bırakma canım Mayıs’ı bekleme ne olur ne olmaz sıkışma için rahat olsun
İlişki yaza olacak cnm Mayıs aslında cok ideal benim için Turgay beye gitmeye ama taşınmış olacak işte havaalanı. Bir ay daha erken planladığımdan yani Nisa’nda gitsem ne olur ki acaba ya yani ilişkiden 3 ay önce gitmiş olacağım hiç bilemedim

Canim tabi son zamanlar daha iyi olur bence ama son zamanlar gitmeye imkanlar el vermiyosa da bisey olmaz oncesinde gitsen de anlar bence doktor ne durumda oldugunu.. ben hic gitmemistim yani turgay beye. Sadece resim attim. Artik bi aylik süreyle cok degiscegini sanmiyorum ondan nasil rahat edersen öyle git

Benim arada kaşıntı falan oluyor sızlıyor normal mi sizin ne zaman başlamıştı bunlar bugünde biraz kan geldi ya normal mi gerçi adetimde yaklaşıyor 😬

Cankm bence cok erkenden gitme derim ben ama sen bilirsin senin dugun ne zaman olcak

Gerci bisey fln yapmak gerekir son ara birakma aynen dogru

Back