• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlar siz kendi sehrinizde doktora nasil gidiyosunuz ya tanidik falan denk gelmio dimi :( sakarya o kadar gitti ben bu kadar korkutucu olcagini dusunmemistim acikcasi.. insallah kimseye yakalanmam dua edin önumuzdeki haftasonu gitmeyi dusunuyorum kesin en azindan kontrol etsin bi dktor canli olarak.. budoktor da zar dikimi yapiymus baya ünlü biri anlar en azindan..
Valla icimi ferahlatamiyorum bi türlü sinirim bozuldu keske gelmeden actrsaydim insallah daha pahali söylemez gitcegim doktor

Kizlar siz kendi sehrinizde doktora nasil gidiyosunuz ya tanidik falan denk gelmio dimi :KK43: sakarya o kadar gitti ben bu kadar korkutucu olcagini dusunmemistim acikcasi.. insallah kimseye yakalanmam dua edin önumuzdeki haftasonu gitmeyi dusunuyorum kesin en azindan kontrol etsin bi dktor canli olarak.. budoktor da zar dikimi yapiymus baya ünlü biri anlar en azindan..
Valla icimi ferahlatamiyorum bi türlü sinirim bozuldu keske gelmeden actrsaydim insallah daha pahali söylemez gitcegim doktor
KUZum böyle özel muayeneler genelde apartmanda falan oluyor ya benim gittiklerim hep öyleydi yani o yüzden cok dikkat cekeceğini sanmıyorum

Kizlar siz kendi sehrinizde doktora nasil gidiyosunuz ya tanidik falan denk gelmio dimi :KK43: sakarya o kadar gitti ben bu kadar korkutucu olcagini dusunmemistim acikcasi.. insallah kimseye yakalanmam dua edin önumuzdeki haftasonu gitmeyi dusunuyorum kesin en azindan kontrol etsin bi dktor canli olarak.. budoktor da zar dikimi yapiymus baya ünlü biri anlar en azindan..
Cnm bence bian önce karar ver cok yıprattın Kendini ya açtırmasan ne olacak ki bir sorun teşkil edecek mi bu durum sonucta açtırmayıp devam eden de var

Aynen oyle hatta onlarla bizzat özelden sayfalarca konstgm mesajlarim var ezberlemistim artik o kadar soru soruodumki. Öyle böyle herkes kurtuldu ha benim az kanamam oldu gercek kizlik gibi sakaryanin cok olmus mesela bu kisiden kisiye degisio demekki. Verebilecegim tek tavsiye nolur nolmaz bi kere de olsa kontrole gidin dugunden önce belki ben hemen iliskiden bi ay once kontrol ettrseydim daha fazla kanamam olurdu ha yine esim gorunce anladi kan oldugunu belliydi ama tamamen varsayim benimki. Yani hepiniz kurtulcaksiniz üzulmeyin bi süre askiya alin bu konuyu evlenene kadar falan mesela
Cnm ilişkiden 1 ay önce kontrol ettirseydim daha fazla kanamam olurdu demişsin ya hani kontrolün ona ne gibi katkısı var

Cnm bence bian önce karar ver cok yıprattın Kendini ya açtırmasan ne olacak ki bir sorun teşkil edecek mi bu durum sonucta açtırmayıp devam eden de var
Off bilmiyorum canim inan bilmiyorum keske yanimda olsaniz da canli canli anlatsam size. O dikilen yer duruyo bu cok anormal durummu ona karar veremiyorum :( girerken de evet iliski oluo ama girerken biraz zor giriyo açı degistrmek gerekio mesela normalde asagidan dümdüz girer penis biz yukarda kaldigi icin delik yukardan asagiya dogru soouyoruz artik acik ack anlatiyorum kusura bakmyn. Bilemiyorum yani bu buyuk bi sorun degil ama diksler duruyo orda onun bi zarari olurmu bilmiyorum

Ne bilim canim herlade müdahale ederdi belki gibi dusundum de gerci benim hersey normalde dedigim gibi o varsayim sadece
Yaptır kurtul canım kimse tanımaz tanısa bile oraya gittiğin yüzünde yazmıyor ki... apartmanda başka işle ilgili ofisler de vardır gören olursa ona göre bir şey söylersin

Dogumla ilgili videolar izledim simdi anam ne zor seymis bu dogum ya. Biz kadinlarin cilesi bitmez.. normal dogumda kesi atisini gordum bide actrrken bana da öyle atcaklar dedim valla dogumdan sogudum.
Artik o masaya yatmak istemiyorum ama en azindan bi kontrole gideyim doktor belki de gerek yok dicek bu kücük bi ihtimal olsa da.

Dogumla ilgili videolar izledim simdi anam ne zor seymis bu dogum ya. Biz kadinlarin cilesi bitmez.. normal dogumda kesi atisini gordum bide actrrken bana da öyle atcaklar dedim valla dogumdan sogudum.
Artik o masaya yatmak istemiyorum ama en azindan bi kontrole gideyim doktor belki de gerek yok dicek bu kücük bi ihtimal olsa da.
Git bakalım cnm bian önce artık için rahatlasın senin

Kızlar benim nie acilmio ya aynadan baktim demin yine moralim bozuldu. Delik cok cok üstte kalio hani bi kemik varya idrar deliginin orda delik oraya yakin.. alti kapali hala acilmamis ya esra hanim gecistirmek icin mi dedi öyle acaba ya. Allahim bari birazcik acilsaydi dikisler ama hic yani oldugu gibi duruyo orda bu saatten sonra acilirmiki daha cok etlescek zaman gectikce. Hani normalde ıkınınca ic bolge genisliyoya goruyosun gozunle. Ben su an ikininca hicbi fark goremiyorum cunku oranin önü kapali etle. Sinirlerim bozuldu ya valla milyonda bi olur o da bana denk gelir biz mi iliskiye girmeyi beceremiyoruz acbaa bu milletin nasil gdiiyo o dikisler. Benimki girerken esnio esneyen sey de yirtilmazki zaten. Hayret bisey ya valla sansima bak keske hic yaptrmasaydim lanet olsun yani esime de esnek desydim
Bu girerken esneyip yırtılmaması cok garip geliyo bana ilkinden sonra girdikçe alışıyor ve oyle esnıyo galiba zamanla orası yani esneyecegine yırtıl be ne çektirdin ;( yaa mesela şöyle birsey olmaz heralde dimi yaa ilkinde esneyip de yırtılmaması gibi

Bu girerken esneyip yırtılmaması cok garip geliyo bana ilkinden sonra girdikçe alışıyor ve oyle esnıyo galiba zamanla orası yani esneyecegine yırtıl be ne çektirdin ;( yaa mesela şöyle birsey olmaz heralde dimi yaa ilkinde esneyip de yırtılmaması gibi
Kkuzum insallah olmaz simdi ben doktor degilim ne desem yalan olur ama olsa hic yapmazlardi bunu heralde

Allah Allah ne güzelmiş gecici ya öyle oluk oluk kan gelio die ilk sen anlattin genelde cunku gecici yaptranlar olumlu diyip fazla bilgi vermio gidiyo.ya bu yapi meselesi ben anladim benim napsam fazla gelmezmis kan zaten
Benden cok kan gelmisti dedim gecicide kesin kan geliyo o zaman dedim

Cokmu aciyolar kesiyolar orayi aman valla usandik canimizdan

Nasil esniyoda yirtilmiyo ya bende anlamadim

Back