• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar bence çok panik yapmışsınız bu açılma konusuna yani her ilişkiye girdiğimizde daha da açılacak ne kadar çok girersek o kadar açılacak bi süre sonra da normal haline dönecek bence tamamen ilişki sayısına bağlı bu Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi daha çok yoğun ilişki yaşamadığım için öyle gördüğünü düşünüyorum ben o orada duramaz yani nereye kadar hemen bebek düşünmeyeceksen de o zamana kadar ohoo daha çok zaman var görsünler anlasınlar ne olacak karınız hamile ama diktismis daha önce mı diyecek az rahat olun kızlar

kızlar selam beni durum galiba vahim benimki mi olmadı yoksa anatomik yapımdan mı böyle oldu bilmiyorum ama bende bir anormallik var

kızlar selam beni durum galiba vahim benimki mi olmadı yoksa anatomik yapımdan mı böyle oldu bilmiyorum ama bende bir anormallik var
Canim panik yapma tam anlayamadm ama sonucta doktor bilir dogrusunu. Ne zaman kontrole gitceksin? Kimininki yapidan degisik durabiliyo

Back