- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.639
- 83
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.421
Aynen öyle canımEvet Doğumda zaten ya açılıp yırtılacak yada kesi atacaklar oyle degil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canımEvet Doğumda zaten ya açılıp yırtılacak yada kesi atacaklar oyle degil mi
Baya oldu seninki cnm hala akıntı mi var. Benimde hareket edince daha çok oluyo ama seninki iyileşmiştir artık ya niye geliyorkiKizlar bu akinti bitmek bilmiyor ya
Kalıntı olmaz inşallah yoksa muayenede anlaşılır doğumda filanNasil kalirsa canim zaten yirtilinca dokular yirtiliyo onceden yirtldginda orasi nasil olduysa oyle olur heralde
Normal akıntı cnm büyük ihtimal işleme bağlı degil yani benim de normalde cok olur meselaBaya oldu seninki cnm hala akıntı mi var. Benimde hareket edince daha çok oluyo ama seninki iyileşmiştir artık ya niye geliyorki
Normal Doğumda açıklığı görmek açısından bakılıyor tabi alta ama kimse o acının içindeyken tutup boyle birsey demez farkederse bile bence yani inş oyle olur yoksa halimiz harapKalıntı olmaz inşallah yoksa muayenede anlaşılır doğumda filan
Benim normalden çok cnm belki işlem yeni olduğu için bide çoğunlukla su gibiNormal akıntı cnm büyük ihtimal işleme bağlı degil yani benim de normalde cok olur mesela
Artık tutsun kanama olsunda cnm gerisi gelir inşallah ya bunları düşünmek psikolojimizi bozmaktan başka işe yaramiyoNormal Doğumda açıklığı görmek açısından bakılıyor tabi alta ama kimse o acının içindeyken tutup boyle birsey demez farkederse bile bence yani inş oyle olur yoksa halimiz harap
Kızlar karismis buralar cok ozür dilerim benim yuzumden herkes panik olmus. Ama sizde erkenden tedbir alirsiniz belki..Kuzum nasil aciyolar ne kadar zamanda iylesiyo nasil oluyo
Kuzum benim iylesti oldu bittide benim akintim cok ya hic durmuyo neden bilmiyorum ustuyomuyum strestenmi skntidan mi anlamadim canimBaya oldu seninki cnm hala akıntı mi var. Benimde hareket edince daha çok oluyo ama seninki iyileşmiştir artık ya niye geliyorki
Canim eski zar parcalarindan yapmiyorum dedi turgay bey bana ondan yapinca tutmuomus.. baska bi doku kaldiriyomus ama ksske daha ince bi doku olsaydi.. gerci zamanla etlesti birazda benim galiba bilmiyorum sizin de oyle olcak die bisey yok benimki cabuk iyilesti dikislerimin erken dusmesinden belliAynen öyle canım
Canim artik akintinin dikimden kaynakli oldugunu dusunmuyorum o iyikesirken olur artik gecti.. dedigin gibi stres yumurtlama dönemi falan da etkilio akintiyiKuzum benim iylesti oldu bittide benim akintim cok ya hic durmuyo neden bilmiyorum ustuyomuyum strestenmi skntidan mi anlamadim canim
Hah iste acikligi görmek icin bakilicak ama aciklik olusacak olan rahim agzi su an etle kapali sorun tam olarak bu..Normal Doğumda açıklığı görmek açısından bakılıyor tabi alta ama kimse o acının içindeyken tutup boyle birsey demez farkederse bile bence yani inş oyle olur yoksa halimiz harap
Valla benim de yandi kuzum nie böyle oldu anlamadim ben hep o zar ordan tamamen yirtilip gitcek saniodum kaldi.Sorma yandı beyinler kuzu :) Bogazmanzarasi
Açtır kurtul bence yoksa düzelmezsin sen canımValla benim de yandi kuzum nie böyle oldu anlamadim ben hep o zar ordan tamamen yirtilip gitcek saniodum kaldi.
Benimde olurdu ama arada durardi simdi hic durmuyo hep oluyoNormal akıntı cnm büyük ihtimal işleme bağlı degil yani benim de normalde cok olur mesela
İstanbula gittigim ilk firsatta actrmaya gitcem insallah canimAçtır kurtul bence yoksa düzelmezsin sen canım
Anladim canim sen actirmayi kafana koymussun zaten bi iliskiye girip ondan sonra krara vermek lazim heralde yaKızlar karismis buralar cok ozür dilerim benim yuzumden herkes panik olmus. Ama sizde erkenden tedbir alirsiniz belki..
Actirdiktan sonra 2 hafta falan iyikesmesi varmis canim ama manolya 6 gun idare edebildim 6.gün iliski mecbur yasadim esime bahane bulamayip dedi..
Actiranlarin konusu dönmüs actiran manolya var ama o da turgay beye yaptrmadi özgür kartala yaptrdi.. skaarya ve maviminval vardi actirmayi dusunen mavi kararsizdi sonra hesabini kapatmis napti bilgim yok sakaryada actrmadi. Harun beye yaptran V valsvalss vardi o da zaten cift kat yapio heralde.. ilk bi hafta zor olmus sonra rahatlamis actrmadi.. simdilik aklima gelenler böyle..
Ben bekliyorum istanbula gittigim ilk firsatta turgay beye ugrucam..eger uygun fiyata yapan bi doktor bulursam onu da beklemem.. bide snucta diken turgay bey o daha iyi duzeltir hemde ucretsiz die ona gitmek istiyorum.. durumlar böyle simdilik
Benim onunla alakasi yoktur canim aynen ya stresten yada dedgin gibi baska sebeptendirCanim artik akintinin dikimden kaynakli oldugunu dusunmuyorum o iyikesirken olur artik gecti.. dedigin gibi stres yumurtlama dönemi falan da etkilio akintiyi
Canim bi gelisme olursa tekrar haber veririm ben size insallah gerek kalmaz tabi de. Sakaryada girmioki girse onunla konuscam ayniydi onunki benimle cunku.Anladim canim sen actirmayi kafana koymussun zaten bi iliskiye girip ondan sonra krara vermek lazim heralde ya