• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Normal Doğumda açıklığı görmek açısından bakılıyor tabi alta ama kimse o acının içindeyken tutup boyle birsey demez farkederse bile bence yani inş oyle olur yoksa halimiz harap
Artık tutsun kanama olsunda cnm gerisi gelir inşallah ya bunları düşünmek psikolojimizi bozmaktan başka işe yaramiyo

Kuzum nasil aciyolar ne kadar zamanda iylesiyo nasil oluyo
Kızlar karismis buralar cok ozür dilerim benim yuzumden herkes panik olmus. Ama sizde erkenden tedbir alirsiniz belki..
Actirdiktan sonra 2 hafta falan iyikesmesi varmis canim ama manolya 6 gun idare edebildim 6.gün iliski mecbur yasadim esime bahane bulamayip dedi..
Actiranlarin konusu dönmüs actiran manolya var ama o da turgay beye yaptrmadi özgür kartala yaptrdi.. skaarya ve maviminval vardi actirmayi dusunen mavi kararsizdi sonra hesabini kapatmis napti bilgim yok sakaryada actrmadi. Harun beye yaptran V valsvalss vardi o da zaten cift kat yapio heralde.. ilk bi hafta zor olmus sonra rahatlamis actrmadi.. simdilik aklima gelenler böyle..
Ben bekliyorum istanbula gittigim ilk firsatta turgay beye ugrucam..eger uygun fiyata yapan bi doktor bulursam onu da beklemem.. bide snucta diken turgay bey o daha iyi duzeltir hemde ucretsiz die ona gitmek istiyorum.. durumlar böyle simdilik

Aynen öyle canım
Canim eski zar parcalarindan yapmiyorum dedi turgay bey bana ondan yapinca tutmuomus.. baska bi doku kaldiriyomus ama ksske daha ince bi doku olsaydi.. gerci zamanla etlesti birazda benim galiba bilmiyorum sizin de oyle olcak die bisey yok benimki cabuk iyilesti dikislerimin erken dusmesinden belli

Kuzum benim iylesti oldu bittide benim akintim cok ya hic durmuyo neden bilmiyorum ustuyomuyum strestenmi skntidan mi anlamadim canim
Canim artik akintinin dikimden kaynakli oldugunu dusunmuyorum o iyikesirken olur artik gecti.. dedigin gibi stres yumurtlama dönemi falan da etkilio akintiyi

Normal Doğumda açıklığı görmek açısından bakılıyor tabi alta ama kimse o acının içindeyken tutup boyle birsey demez farkederse bile bence yani inş oyle olur yoksa halimiz harap
Hah iste acikligi görmek icin bakilicak ama aciklik olusacak olan rahim agzi su an etle kapali sorun tam olarak bu..

Kızlar karismis buralar cok ozür dilerim benim yuzumden herkes panik olmus. Ama sizde erkenden tedbir alirsiniz belki..
Actirdiktan sonra 2 hafta falan iyikesmesi varmis canim ama manolya 6 gun idare edebildim 6.gün iliski mecbur yasadim esime bahane bulamayip dedi..
Actiranlarin konusu dönmüs actiran manolya var ama o da turgay beye yaptrmadi özgür kartala yaptrdi.. skaarya ve maviminval vardi actirmayi dusunen mavi kararsizdi sonra hesabini kapatmis napti bilgim yok sakaryada actrmadi. Harun beye yaptran V valsvalss vardi o da zaten cift kat yapio heralde.. ilk bi hafta zor olmus sonra rahatlamis actrmadi.. simdilik aklima gelenler böyle..
Ben bekliyorum istanbula gittigim ilk firsatta turgay beye ugrucam..eger uygun fiyata yapan bi doktor bulursam onu da beklemem.. bide snucta diken turgay bey o daha iyi duzeltir hemde ucretsiz die ona gitmek istiyorum.. durumlar böyle simdilik
Anladim canim sen actirmayi kafana koymussun zaten bi iliskiye girip ondan sonra krara vermek lazim heralde ya

Anladim canim sen actirmayi kafana koymussun zaten bi iliskiye girip ondan sonra krara vermek lazim heralde ya
Canim bi gelisme olursa tekrar haber veririm ben size insallah gerek kalmaz tabi de. Sakaryada girmioki girse onunla konuscam ayniydi onunki benimle cunku.

Back