• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar bu son yazdıklarınız beni de çok korkutan şeyler turgay bey bana da demişti kalın dikersem orası et yıgını olur hiç giremez demişti ve buna ragmen kalın dikti kara kara düşünüyorum ya ilişkiye giremezsem ya adam bi bakim derse anlarsa offf offf bu nasıl bir şey ya birde evlendikten sonra artık yalnız olmıcaz nasıl kocamızı atlatıp açtırmaya gitcez😔 gerçi benim tuttumu o da belli degil daha iyileşme sürecindeyim bunları dşündükçe keşke gecici yaptırsaydım diyorum 😔

Kızlar bu son yazdıklarınız beni de çok korkutan şeyler turgay bey bana da demişti kalın dikersem orası et yıgını olur hiç giremez demişti ve buna ragmen kalın dikti kara kara düşünüyorum ya ilişkiye giremezsem ya adam bi bakim derse anlarsa offf offf bu nasıl bir şey ya birde evlendikten sonra artık yalnız olmıcaz nasıl kocamızı atlatıp açtırmaya gitcez😔 gerçi benim tuttumu o da belli degil daha iyileşme sürecindeyim bunları dşündükçe keşke gecici yaptırsaydım diyorum 😔
Canım normal yaptığı bile zor açılıyor ki emin misin seninkini daha kalın yaptığına :(

normal yaptıklarınında hepsi aynı olmuyor canım zaten
Benim bugün beynim yandı canım valla şimdi ilişkiye kalıcı ile zor giriliyor ya ondan bahsettim orada. Her ilişkisi olan zorlandı malum o gece kanamaları da oldu şükür ki arkadaşa ekstra kalın yapmış galiba ondan evham yaptım kendimce

Canim niye öyle bisey diyip bide üstüne hala kalin dikmeye devam ediyoki o zaman? Ince mi yapamiyomus ne aciklama yapti

QUOTE="Bogazmanzarasi, post: 59121723, member: 805183"]
Canim bi gelisme olursa tekrar haber veririm ben size insallah gerek kalmaz tabi de. Sakaryada girmioki girse onunla konuscam ayniydi onunki benimle cunku.
[/QUOTE]
Anladim canim kac kere iliskiye girdiniz kacinici fln oldu

Benim bugün beynim yandı canım valla şimdi ilişkiye kalıcı ile zor giriliyor ya ondan bahsettim orada. Her ilişkisi olan zorlandı malum o gece kanamaları da oldu şükür ki arkadaşa ekstra kalın yapmış galiba ondan evham yaptım kendimce
Benimde akil gitti valla zaten kalmamisti hepten gitti

Normalde incemi dikiyomus canim sen tekrar yaptirdinmi canim tutar insallah bu sefer canim

QUOTE="Bogazmanzarasi, post: 59121723, member: 805183"]
Canim bi gelisme olursa tekrar haber veririm ben size insallah gerek kalmaz tabi de. Sakaryada girmioki girse onunla konuscam ayniydi onunki benimle cunku.
Anladim canim kac kere iliskiye girdiniz kacinici fln oldu
[/QUOTE]
Valla canim yalan olmasin 10 kere falan oldu galiba yani iki aya göre cok az. Cunku daha ayni evde yasamiyoruz

Valla canim yalan olmasin 10 kere falan oldu galiba yani iki aya göre cok az. Cunku daha ayni evde yasamiyoruz
Daha cok olsaydi iyce acilirmiydi acaba onu dusunuyorum ayni evde olsaniz daha cok olur tabiki
[/QUOTE]
Canim bahsettigim bölüm yani 3 cm kadar oluyo galiba penis nasil acabilir o 3 cm i hadi ufacik milim olsa tamam da. Bildigin duryo diktigi yer yani bilmiyorum bakicam duruma dedigim gibi zamanla keske hepsi yirtilsa

Daha cok olsaydi iyce acilirmiydi acaba onu dusunuyorum ayni evde olsaniz daha cok olur tabiki
Canim bahsettigim bölüm yani 3 cm kadar oluyo galiba penis nasil acabilir o 3 cm i hadi ufacik milim olsa tamam da. Bildigin duryo diktigi yer yani bilmiyorum bakicam duruma dedigim gibi zamanla keske hepsi yirtilsa
[/QUOTE]
Oranin tamamen acilmasi lazim onceden oyle olmustu degilmi bilemedim bende ya

Sakarya ve Manolya nın da bildigin o şekilde duruyor muydu acaba Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi eger oyle duruyorsa nasıl da kanıyo ozmn yani kanadığına göre de bir yer yırtılıyor mantiken
Az bisey yirtiliyo yani o dikislerin biri atio gbi dusun canim.. manolyanin da sakaryanin da benimki gibiymis manolyayla konustgmda oyle dio sakaryaninkini de gormustum ben duruyodu ayni dio

Az bisey yirtiliyo yani o dikislerin biri atio gbi dusun canim.. manolyanin da sakaryanin da benimki gibiymis manolyayla konustgmda oyle dio sakaryaninkini de gormustum ben duruyodu ayni dio
Ya biz de var ya sanki kanamamız oldu da açtırmanın derdine düştük 😒 önce o bi olsun bitsin de diğerini de ozmn düşünürüz artık ne diyim ki artık yani bekleyip görmekten başka çaremiz yok

Oranin tamamen acilmasi lazim onceden oyle olmustu degilmi bilemedim bende ya
[/QUOTE]
Acaba biz mi yanlış biliyoruz bekli de tamamen açılmıyordur yani

Back