- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #4.441
Canım normal yaptığı bile zor açılıyor ki emin misin seninkini daha kalın yaptığınaKızlar bu son yazdıklarınız beni de çok korkutan şeyler turgay bey bana da demişti kalın dikersem orası et yıgını olur hiç giremez demişti ve buna ragmen kalın dikti kara kara düşünüyorum ya ilişkiye giremezsem ya adam bi bakim derse anlarsa offf offf bu nasıl bir şey ya birde evlendikten sonra artık yalnız olmıcaz nasıl kocamızı atlatıp açtırmaya gitcezgerçi benim tuttumu o da belli degil daha iyileşme sürecindeyim bunları dşündükçe keşke gecici yaptırsaydım diyorum
normal yaptıklarınında hepsi aynı olmuyor canım zatenCanım normal yaptığı bile zor açılıyor ki emin misin seninkini daha kalın yaptığına
Benim bugün beynim yandı canım valla şimdi ilişkiye kalıcı ile zor giriliyor ya ondan bahsettim orada. Her ilişkisi olan zorlandı malum o gece kanamaları da oldu şükür ki arkadaşa ekstra kalın yapmış galiba ondan evham yaptım kendimcenormal yaptıklarınında hepsi aynı olmuyor canım zaten
Canim niye öyle bisey diyip bide üstüne hala kalin dikmeye devam ediyoki o zaman? Ince mi yapamiyomus ne aciklama yaptiKızlar bu son yazdıklarınız beni de çok korkutan şeyler turgay bey bana da demişti kalın dikersem orası et yıgını olur hiç giremez demişti ve buna ragmen kalın dikti kara kara düşünüyorum ya ilişkiye giremezsem ya adam bi bakim derse anlarsa offf offf bu nasıl bir şey ya birde evlendikten sonra artık yalnız olmıcaz nasıl kocamızı atlatıp açtırmaya gitcezgerçi benim tuttumu o da belli degil daha iyileşme sürecindeyim bunları dşündükçe keşke gecici yaptırsaydım diyorum
Benimde akil gitti valla zaten kalmamisti hepten gittiBenim bugün beynim yandı canım valla şimdi ilişkiye kalıcı ile zor giriliyor ya ondan bahsettim orada. Her ilişkisi olan zorlandı malum o gece kanamaları da oldu şükür ki arkadaşa ekstra kalın yapmış galiba ondan evham yaptım kendimce
O nasil is ya ay cildircam ben benimkide bayagi kalin duruyo banami oyle geliyo acaba yaCanim niye öyle bisey diyip bide üstüne hala kalin dikmeye devam ediyoki o zaman? Ince mi yapamiyomus ne aciklama yapti
Normalde incemi dikiyomus canim sen tekrar yaptirdinmi canim tutar insallah bu sefer canimKızlar bu son yazdıklarınız beni de çok korkutan şeyler turgay bey bana da demişti kalın dikersem orası et yıgını olur hiç giremez demişti ve buna ragmen kalın dikti kara kara düşünüyorum ya ilişkiye giremezsem ya adam bi bakim derse anlarsa offf offf bu nasıl bir şey ya birde evlendikten sonra artık yalnız olmıcaz nasıl kocamızı atlatıp açtırmaya gitcezgerçi benim tuttumu o da belli degil daha iyileşme sürecindeyim bunları dşündükçe keşke gecici yaptırsaydım diyorum
Anladim canim kac kere iliskiye girdiniz kacinici fln olduQUOTE="Bogazmanzarasi, post: 59121723, member: 805183"]
Canim bi gelisme olursa tekrar haber veririm ben size insallah gerek kalmaz tabi de. Sakaryada girmioki girse onunla konuscam ayniydi onunki benimle cunku.
Valla canim yalan olmasin 10 kere falan oldu galiba yani iki aya göre cok az. Cunku daha ayni evde yasamiyoruzAnladim canim kac kere iliskiye girdiniz kacinici fln oldu
Daha cok olsaydi iyce acilirmiydi acaba onu dusunuyorum ayni evde olsaniz daha cok olur tabikiValla canim yalan olmasin 10 kere falan oldu galiba yani iki aya göre cok az. Cunku daha ayni evde yasamiyoruz
Dur bi kuzu:) daha erken sakin olBenimde akil gitti valla zaten kalmamisti hepten gitti
Canim bahsettigim bölüm yani 3 cm kadar oluyo galiba penis nasil acabilir o 3 cm i hadi ufacik milim olsa tamam da. Bildigin duryo diktigi yer yani bilmiyorum bakicam duruma dedigim gibi zamanla keske hepsi yirtilsaDaha cok olsaydi iyce acilirmiydi acaba onu dusunuyorum ayni evde olsaniz daha cok olur tabiki
Karmasik duygular icindeyimDur bi kuzu:) daha erken sakin ol
Az bisey yirtiliyo yani o dikislerin biri atio gbi dusun canim.. manolyanin da sakaryanin da benimki gibiymis manolyayla konustgmda oyle dio sakaryaninkini de gormustum ben duruyodu ayni dioSakarya ve Manolya nın da bildigin o şekilde duruyor muydu acabaBogazmanzarasi eger oyle duruyorsa nasıl da kanıyo ozmn yani kanadığına göre de bir yer yırtılıyor mantiken
Ya biz de var ya sanki kanamamız oldu da açtırmanın derdine düştükAz bisey yirtiliyo yani o dikislerin biri atio gbi dusun canim.. manolyanin da sakaryanin da benimki gibiymis manolyayla konustgmda oyle dio sakaryaninkini de gormustum ben duruyodu ayni dio
Oranin tamamen acilmasi lazim onceden oyle olmustu degilmi bilemedim bende yaCanim bahsettigim bölüm yani 3 cm kadar oluyo galiba penis nasil acabilir o 3 cm i hadi ufacik milim olsa tamam da. Bildigin duryo diktigi yer yani bilmiyorum bakicam duruma dedigim gibi zamanla keske hepsi yirtilsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?