- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #4.401
Evet bi arkadas var o 2 kat yaptirmisti o nasil dayanicak ya aklima turlu turlu seyler geliyo benim benim korkum herseyi gectim girmezsse nolcakKuzum 2 kat 3 kat flep yaptıranlara Allah yardım etsin o zaman valla kafam benim de çok çok karıştı bu durumlara
Valla benim de kafam çok çok karıştıEvet bi arkadas var o 2 kat yaptirmisti o nasil dayanicak ya aklima turlu turlu seyler geliyo benim benim korkum herseyi gectim girmezsse nolcak
Pişman olma yine de kanama olmasına oluyo gözlemlediğimiz de açtırma mevzusu sorunlu bir durummuş gibi geliyor. Herkes açtırmak zorunda kaldıysa sıkıntı tabi kiben zaten bunları okudukça daha çok pişmanım burada birçok doktor bana kalıcı diye bi olar yok düğün haftası gelinir işlem yapılır yüzde doksan dokuz kanama olur başka hiçbirşeye gerek yok demişti kafam ziyadesiyle karmançorman oldu
Cnm oyle boyle kayganlaştırıcı ile fln girer telaş etme dar olması iyi bir sey kanama olasılığını artırıyorEvet bi arkadas var o 2 kat yaptirmisti o nasil dayanicak ya aklima turlu turlu seyler geliyo benim benim korkum herseyi gectim girmezsse nolcak
Evet bu kısım iyi cnm an sonrası ya hepsi acilmazsa flebi diye korkuyoruz. Bide flep parçası kaliyo mu o bölgede ya oda takıldı kafamaCnm oyle boyle kayganlaştırıcı ile fln girer telaş etme dar olması iyi bir sey kanama olasılığını artırıyor
Tabi kanama olasiligi daha yuksekte basarabilcekmiyiz bilmiyorum yaCnm oyle boyle kayganlaştırıcı ile fln girer telaş etme dar olması iyi bir sey kanama olasılığını artırıyor
Kiz niye karman corman oluyo olmasin canim zor girer fln canimiz cok acir tam yirtilmaz bizim icin eziyet olur diye korkuyoruz kanamayla ilgili benim skntim yokben zaten bunları okudukça daha çok pişmanım burada birçok doktor bana kalıcı diye bi olar yok düğün haftası gelinir işlem yapılır yüzde doksan dokuz kanama olur başka hiçbirşeye gerek yok demişti kafam ziyadesiyle karmançorman oldu
Benim deKizlar bu akinti bitmek bilmiyor ya
Kac kisi actirdiki bu zamana kadR acabaPişman olma yine de kanama olmasına oluyo gözlemlediğimiz de açtırma mevzusu sorunlu bir durummuş gibi geliyor. Herkes açtırmak zorunda kaldıysa sıkıntı tabi kine desem bilemiyorum şu durumda :/ Allah yardımcımız olsun
Ya cok berbat bisey ya ben caresini bulursam sanada soylerim canimBenim de
Nasil kalirsa canim zaten yirtilinca dokular yirtiliyo onceden yirtldginda orasi nasil olduysa oyle olur heraldeEvet bu kısım iyi cnm an sonrası ya hepsi acilmazsa flebi diye korkuyoruz. Bide flep parçası kaliyo mu o bölgede ya oda takıldı kafama
Bir grafik çizip oran orantı fln yapalım bakalım bizim de açtırma olasılığımız kaç :)Kac kisi actirdiki bu zamana kadR acaba
Matematigi iyi olan biri yapsin kesin sonuc icin benim sayisalim berbatBir grafik çizip oran orantı fln yapalım bakalım bizim de açtırma olasılığımız kaç :)
Sakarya açtırmadı sanırım Manolya açtırdı galiba bilmiyorum ki işte canım puffffKac kisi actirdiki bu zamana kadR acaba
Canim acaba kisiden kisye degisrmi yapimiz farkli ya belki bizimki yirtilir iyceSakarya açtırmadı sanırım Manolya açtırdı galiba bilmiyorum ki işte canım puffff
Evet Doğumda zaten ya açılıp yırtılacak yada kesi atacaklar oyle degil miİlişki olduktan sonra bence bi önemi yok da canım işte canım bilmiyorum. Doğumda zaten kesi atarlar hiç bir şey kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?