gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kuzum 2 kat 3 kat flep yaptıranlara Allah yardım etsin o zaman valla kafam benim de çok çok karıştı bu durumlara
Evet bi arkadas var o 2 kat yaptirmisti o nasil dayanicak ya aklima turlu turlu seyler geliyo benim benim korkum herseyi gectim girmezsse nolcak

ben zaten bunları okudukça daha çok pişmanım burada birçok doktor bana kalıcı diye bi olar yok düğün haftası gelinir işlem yapılır yüzde doksan dokuz kanama olur başka hiçbirşeye gerek yok demişti kafam ziyadesiyle karmançorman oldu

Pişman olma yine de kanama olmasına oluyo gözlemlediğimiz de açtırma mevzusu sorunlu bir durummuş gibi geliyor. Herkes açtırmak zorunda kaldıysa sıkıntı tabi ki ne desem bilemiyorum şu durumda :/ Allah yardımcımız olsun

Kiz niye karman corman oluyo olmasin canim zor girer fln canimiz cok acir tam yirtilmaz bizim icin eziyet olur diye korkuyoruz kanamayla ilgili benim skntim yok

Kac kisi actirdiki bu zamana kadR acaba

İlişki olduktan sonra bence bi önemi yok da canım işte canım bilmiyorum. Doğumda zaten kesi atarlar hiç bir şey kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…