• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Canim bize özel bi hastane acsalarya takıklar die :KK70: isimlerimiz de böyle kalsin tam ruh halimize uygun normal isimler degil :KK70: valla napalim kiz biz de hakliyiz normal seyler yasamadik biz bazi insanlar kadar sansli degiliz..
Kız 1000 tl de gozumde buyuyo ya degermi dersin? Istanbula gitme durumum var aslnda ama kesin degil dugune kadar hadi gidemedim istanbula ne olcak? Gerci o zaman da kendi sehrimde bi doktor yaparim dedi ona giderim ama o da jkesin pahalidir bir ikincisi esim orda calisio yakalanabilirim :KK43:
Kiz allah senin iyiligini versin ya ne guldum ya :KK70:

Daisyyg Daisyyg Cok tesekkur ederim kuzum..
Ya obur konuda da maddiyat varmi aslnda sınırlı param var kenarda.. kendi sehrimde actririm en kötü evet rahat giriyoruz iliskiye artik off bilmiyorum bilmiyorum. Yedim bitirdim kendimi aslinda buyutcek bisey yok esimin bisey dedigi yok.. ama yine de artik bi an once hersey normalde dönsün istio insan.. esimin calistigi ilcede var bi doktor ona gitsem cok mu risk almis olurum ya. Yakalanirsam sana geliodum sürpriz yapmak icin derim.. olmazmiki. Valla tuhaf isler ya.istanbula gitme durumum da var ama gidemeyedebilirim iste.. aslinda N Nelizz siz giderken bende gelsem sizinle ne iyi olurdi ama masallah ucak biletleri ucmus.
Kuzum tabi olur beraberde gideriz de bu ucak biletleri neden dusmuyo hic surekli cikiyo sanki ya maddi imkansizlik ne kotu bisey :KK43:

Aa kizlar sitenin rengini biz secebiliomusuz galiba artik eski haline de donuomus denedinizmi

Aaa oldu oldu gibi kizlar hatta cok tatli bi pembe oldu hadi siz de yapin nerdesinizz deli gibi kendi kendime seviniyorum :D

Kizlar artik hic acimio iliski sirasında ya bu iyiyemi isaret kötüyemi onu cözemedim. Acaba aciliomu yoksa acilmio da sadece alisiomu :KK43: Allahim neden ben gercekten millet iliskiye girer konu kapanir ben hala ayni yerdeyim
Ben bu konuyu hiç anlayamadım yaa orası yırtılmadan nasıl alışılıyor madem et gibi duruyo orası 🤔 bir de tamamen girmiyor diyorsun ya hani tamamen girmesi için zorluyor mu belki ozmn yırtılmaz mı hiç kafam allak bullak oldu

Ben bu konuyu hiç anlayamadım yaa orası yırtılmadan nasıl alışılıyor madem et gibi duruyo orası 🤔 bir de tamamen girmiyor diyorsun ya hani tamamen girmesi için zorluyor mu belki ozmn yırtılmaz mı hiç kafam allak bullak oldu
Ya ben korkuyorum siz boyle diyince ya girmezsse ya acilmazssa :KK43:

Canim cok degisik iste ya. Zorluyo ama o kadar etlesmiski yirtilmio devami. Bende parmaklarimla zorluyorum ama cok zor yani belki doktorun dedigi gibi zamanla olur.. ama bi anda yirtilmasi söz konusu bile degil

Ya ben korkuyorum siz boyle diyince ya girmezsse ya acilmazssa :KK43:
Canim girmesine giriyo kayganlastriciyla falan ilk iliskiyi bi sekilde hallediyosun.. ama nolur nolmaz tavsiyem dugunden bi ay once gösterin doktora ben orda hata yaptim..ne bilim kuzum iste buna da sükür tabiki.ama olur da esim biseyden suphelenir falan bellimi olur yani o dikimn orda olmasi iyi degil

Canim girmesine giriyo kayganlastriciyla falan ilk iliskiyi bi sekilde hallediyosun.. ama nolur nolmaz tavsiyem dugunden bi ay once gösterin doktora ben orda hata yaptim..ne bilim kuzum iste buna da sükür tabiki.ama olur da esim biseyden suphelenir falan bellimi olur yani o dikimn orda olmasi iyi degil
Ben gidicem 1 2 ay önce nolur nolmaz diye ama senin gidin demendeki amaç ne cnm ? Bir de nasıl anlasın ki eşin onun dikimle olduğunu anlayacak olsa şimdiye kdr görmüştür biliyordur yani orayı çoktan anlardı

Back