- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.639
- 83
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #4.381
Bak canım bunu bu şekilde düşünüyorsan biran önce kurtulmalısın psikolojik kötü hissettiriyor bu sana çok fazlaCanim girmesine giriyo kayganlastriciyla falan ilk iliskiyi bi sekilde hallediyosun.. ama nolur nolmaz tavsiyem dugunden bi ay once gösterin doktora ben orda hata yaptim..ne bilim kuzum iste buna da sükür tabiki.ama olur da esim biseyden suphelenir falan bellimi olur yani o dikimn orda olmasi iyi degil
Amac su doktora ben sormustum sakaryanin durumunu ya benimki de öyle dar olursa die yani nasil duzeltilcek mudahale edilebiliomu demistim ilk diktirdigim zamanlar. O da bana eger iliskiden önce ne kadar once oldugu onemli degil ya da dikis iyilestikten sonra gelirsen eger cok darsa ayarlicak sekilde duzeltiriz demisti. Sakaryada gitmemisti onunki de zor oldu yani bu konuyu iyilestikten sonra diktirdigim doktora gostermemis olmama bagliyorumBen gidicem 1 2 ay önce nolur nolmaz diye ama senin gidin demendeki amaç ne cnm ? Bir de nasıl anlasın ki eşin onun dikimle olduğunu anlayacak olsa şimdiye kdr görmüştür biliyordur yani orayı çoktan anlardı
Manolyaninki anlamamis ama bilmiyorumki kuzum bakicam duruma goreBogazmanzarasi canım tezine çok sevindim kurtuldun sonunda diğer konuyu da çok takıyorsun gibi geliyor bana gereksiz kaygılanıyorsun Hersey yolumda bence ama içim rahat etsin açtır ama o zaman esin anlamayacak mı bi anda genişlemeyecek mı yani
İnsallah canimBak canım bunu bu şekilde düşünüyorsan biran önce kurtulmalısın psikolojik kötü hissettiriyor bu sana çok fazla
Anladım cnm sen tam kararını verdin mi açtırınca da biraz iyileşme süreci var dimiAmac su doktora ben sormustum sakaryanin durumunu ya benimki de öyle dar olursa die yani nasil duzeltilcek mudahale edilebiliomu demistim ilk diktirdigim zamanlar. O da bana eger iliskiden önce ne kadar once oldugu onemli degil ya da dikis iyilestikten sonra gelirsen eger cok darsa ayarlicak sekilde duzeltiriz demisti. Sakaryada gitmemisti onunki de zor oldu yani bu konuyu iyilestikten sonra diktirdigim doktora gostermemis olmama bagliyorum
Bunu ben de merak etmeye başladımben şimdi anlamadım eski konuşmalara baktığımda evet genel sorun bu. Sakarya ne yaşamıştı yani darlık noktasında doktor ona tekrar mı bir işlem yapılmalı dedi yani herkes bunu yaptırmak zorunda mı kalacak
Bende endişe etmeye başladım bu flep zor mu yirtiliyo şimdide vur dedik öldürdü gibi bisey o zaman. Kimi esnedi zamanla diyo kimi zor açıldı.. zamanla mi yumusuyo acep kafamda dünya soruben şimdi anlamadım eski konuşmalara baktığımda evet genel sorun bu. Sakarya ne yaşamıştı yani darlık noktasında doktor ona tekrar mı bir işlem yapılmalı dedi yani herkes bunu yaptırmak zorunda mı kalacak
Etlesiyomus galiba bazıları benim anladığım zaman çok da anlamadım ama zar gibi yok olup gitmiyormusBende endişe etmeye başladım bu flep zor mu yirtiliyo şimdide vur dedik öldürdü gibi bisey o zaman. Kimi esnedi zamanla diyo kimi zor açıldı.. zamanla mi yumusuyo acep kafamda dünya soru
Etlesiyomus galiba bazıları benim anladığım zaman çok da anlamadım ama zar gibi yok olup gitmiyormus
Ya benim sayfa sacma sapan bisey oldu basil duzeltcem benBen bu konuyu hiç anlayamadım yaa orası yırtılmadan nasıl alışılıyor madem et gibi duruyo orasıbir de tamamen girmiyor diyorsun ya hani tamamen girmesi için zorluyor mu belki ozmn yırtılmaz mı hiç kafam allak bullak oldu
ayyyyy mavi cok severim mavi yaptimCanim sayfanin en altina git orda standart gorunum gibi bisey yazio sol altta. Oraya tikla kadinlar kulubu yazan pembe digerleri de farkli renk hangsiini secersen artik
Ya girmezsse actirmakmi lazim yada zoe girerse ya simdi onu kafaya takiyorum bide actircakmiyiz yaCanim girmesine giriyo kayganlastriciyla falan ilk iliskiyi bi sekilde hallediyosun.. ama nolur nolmaz tavsiyem dugunden bi ay once gösterin doktora ben orda hata yaptim..ne bilim kuzum iste buna da sükür tabiki.ama olur da esim biseyden suphelenir falan bellimi olur yani o dikimn orda olmasi iyi degil
Canim orayi nasil acicakki kescekmi ordaki dokuya bisey olmazmi yaCanim girmesine giriyo kayganlastriciyla falan ilk iliskiyi bi sekilde hallediyosun.. ama nolur nolmaz tavsiyem dugunden bi ay once gösterin doktora ben orda hata yaptim..ne bilim kuzum iste buna da sükür tabiki.ama olur da esim biseyden suphelenir falan bellimi olur yani o dikimn orda olmasi iyi degil
Bizimki bayagi kalin duruyo ya nasil yirtilcak ben hic bilmiyorum sanki cok zor gibizarla aynı dokudan yapılmıyor mu bu işlem aynı doku olması gerekir kaldırılan flep. Araştırmıştım öyle yazıyordu hep nasıl yok olmaz ki normal zar gibi kafam karıştı benim de şuan
Kuzum nasil aciyolar ne kadar zamanda iylesiyo nasil oluyoİnsallah canim
Evet hepimiz actirmak zorundami kalcaz girmiycekmi hepimiz yasiycakmiyiz bunu ya bide herkesin yapisi farkli bazilarinin daha ince duruyo bazilarinin kalin duruyo napcaz yaBunu ben de merak etmeye başladım
Rahatlarsa zamanla ilişkiye girerken ve her iki taraf için de bir sorun yoksa cok da gerek var mı açtırmaya bilemedim kiYa girmezsse actirmakmi lazim yada zoe girerse ya simdi onu kafaya takiyorum bide actircakmiyiz ya
Kuzum 2 kat 3 kat flep yaptıranlara Allah yardım etsin o zaman valla kafam benim de çok çok karıştı bu durumlaraBizimki bayagi kalin duruyo ya nasil yirtilcak ben hic bilmiyorum sanki cok zor gibi
Yok ya bu dert bitmiyo bitmiycek yaptirdim kurtuldum diyodum bide bu cikti nedir bu yaRahatlarsa zamanla ilişkiye girerken ve her iki taraf için de bir sorun yoksa cok da gerek var mı açtırmaya bilemedim kidoktor muayenesini düşünürsek de eşler olmadan gireriz yada illa olacak dr orda onu söylemez heralde yaa ne bilim napcaz biz boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?