gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Canim benim inşallah sıkıntılarindan bi an once kurtulursun hayirlisiyla.. dur bakalim dügüne 2 3 ay kala az cok belli olur biseyler o zaman karar verirsin kalici yaptirip yaptrmicagina..
İşim olup Başka şehire gidebilsem kolayca hallolur bence kalıcı işlem ama şimdi çok mümkün değilmiş gibi geliyor canım. Koruyamazsam bi mantığı yok çünkü kalıcının tutması emek istiyor. Geçici iyi hoş o da inşallah diğer ile kalmaz yoksa bi tanıdığa denk gelip bir de ben tanımadığım için düğünde karşılaşma senaryoları beynimde olunca elim ayağım dolaşır galiba. Özel muayenehane araştırıyorum o da şehrin diğer tarafında çok bilmediğim şehirde de ortadan kaybolmam kolay olmayacak ki yalnız bırakmazmış gibi de geliyor. Dualar için teşekkür ederim kuzu Rabbim hepimizin nasıl sıkıntıları varsa hepsini gidersin

İşim olup Başka şehire gidebilsem kolayca hallolur bence kalıcı işlem ama şimdi çok mümkün değilmiş gibi geliyor canım. Koruyamazsam bi mantığı yok çünkü kalıcının tutması emek istiyor. Geçici iyi hoş o da inşallah diğer ile kalmaz yoksa bi tanıdığa denk gelip bir de ben tanımadığım için düğünde karşılaşma senaryoları beynimde olunca elim ayağım dolaşır galiba. Özel muayenehane araştırıyorum o da şehrin diğer tarafında çok bilmediğim şehirde de ortadan kaybolmam kolay olmayacak ki yalnız bırakmazmış gibi de geliyor. Dualar için teşekkür ederim kuzu Rabbim hepimizin nasıl sıkıntıları varsa hepsini gidersin
Canim merak etme karsilasmazsin kimseyle olumlu düsün güzel olcak herşey sizde atlaticaksiniz..

Canim merak etme karsilasmazsin kimseyle olumlu düsün güzel olcak herşey sizde atlaticaksiniz..
İnşallah kuzum yaa hayırlısı olsun artık ne deyim canım. Tezine çok sevindiiiiim sonunda kurtuldun yaaa valla helal olsun kız başardın :)

İnşallah kuzum yaa hayırlısı olsun artık ne deyim canım. Tezine çok sevindiiiiim sonunda kurtuldun yaaa valla helal olsun kız başardın :)
Bana simdi trabzon yolu göründü actirip actirmama konusu muallak hala. Oraya gidince ruh halime göre gidip actrcam bitsin artik butun yuklerimden kurtulayim

Bana simdi trabzon yolu göründü actirip actirmama konusu muallak hala. Oraya gidince ruh halime göre gidip actrcam bitsin artik butun yuklerimden kurtulayim
Bence açtır çünkü ne zamandır psikolojik çok etkiledi bu durum seni. Gerek yok belki ama sen çok takıldın bu duruma yaptırmadan rahat etmeyecekmişsin gibi geliyor. Ayrıca bebeğim bi sen misin baş ağrıtan :D bak bana yılmadan aynı şeyleri saydırıyorum :D

Bence açtır çünkü ne zamandır psikolojik çok etkiledi bu durum seni. Gerek yok belki ama sen çok takıldın bu duruma yaptırmadan rahat etmeyecekmişsin gibi geliyor. Ayrıca bebeğim bi sen misin baş ağrıtan :KK70: bak bana yılmadan aynı şeyleri saydırıyorum :KK70:
Canim bize özel bi hastane acsalarya takıklar die :D isimlerimiz de böyle kalsin tam ruh halimize uygun normal isimler degil :D valla napalim kiz biz de hakliyiz normal seyler yasamadik biz bazi insanlar kadar sansli degiliz..
Kız 1000 tl de gozumde buyuyo ya degermi dersin? Istanbula gitme durumum var aslnda ama kesin degil dugune kadar hadi gidemedim istanbula ne olcak? Gerci o zaman da kendi sehrimde bi doktor yaparim dedi ona giderim ama o da jkesin pahalidir bir ikincisi esim orda calisio yakalanabilirim :(

Canim bize özel bi hastane acsalarya takıklar die :KK70: isimlerimiz de böyle kalsin tam ruh halimize uygun normal isimler degil :KK70: valla napalim kiz biz de hakliyiz normal seyler yasamadik biz bazi insanlar kadar sansli degiliz..
Kız 1000 tl de gozumde buyuyo ya degermi dersin? Istanbula gitme durumum var aslnda ama kesin degil dugune kadar hadi gidemedim istanbula ne olcak? Gerci o zaman da kendi sehrimde bi doktor yaparim dedi ona giderim ama o da jkesin pahalidir bir ikincisi esim orda calisio yakalanabilirim :KK43:
:) valla normal değiliz zaten söylediğin gibi canım hayat zorlu napalım :/ 1000 tl çok ama yaptırdığında artık bu psikolojiden çıkacaksan pazarlık yaparak açtırabilirsin canım. İstanbul a gittiğinde açtırabilecek misin bilmiyorum ama belli süre ilişki olmaması da gerekiyor sanırım iyi ayarlaman gerek kuzum o yüzden

:) valla normal değiliz zaten söylediğin gibi canım hayat zorlu napalım :/ 1000 tl çok ama yaptırdığında artık bu psikolojiden çıkacaksan pazarlık yaparak açtırabilirsin canım. İstanbul a gittiğinde açtırabilecek misin bilmiyorum ama belli süre ilişki olmaması da gerekiyor sanırım iyi ayarlaman gerek kuzum o yüzden
Yok kuzum onu manolyaya sordum 6 gunlukken iliskiye girmis mecbur bahane bulamayip bisey olmamis

Amin canım valla öyle. Kalıcı olsam kafam daha rahat olur herhalde diye düşünüyorum ama geçici de daha basit bi operasyon olup yol parası vs olmadığı için daha cazip de geliyor. Ama kalıcı olursam da düğün vakti daha kolay geçer gibi de geliyor. Kalıcı için param hazır da değil bi de kalıcı olsam siz gibi koruyabilir miyim onu da bilmiyorum çünkü canavar kardeşim falan bayağı problemli. Evde olup çalışmayınca da iş güç yemek beni bekliyor haliyle. Valla nolcak bilmiyorum şimdi bi de 2 düğün olacak arasında 1 gün olursa sorun çok çıkmaz gibi ama 1 hafta ara olursa Ankara’da işlem olamam başka ilde olmam gerekecek o il de küçük herkes tanıyor birbirini ve eş adayımın abisi ve kuzeni doktor o şehirde de :KK43: işlem için araştırdırdığım hastanede biri de :KK43: sağlıkçı çok tanıdıkları da var bu sebeplerle hepsi karmaşık özetle ama Rabbim bi hale yola koymuştur herhalde
İnş bian önce hakkında hayırlı olan işlen hangisiyse Rabbim ona doğru yol gösterir cnm

Ben artık senin açtırman taraftarıyım cnm ama eger bir sorun olmayacağını fln düşünüyorsan tabi. Çünkü cok stres yaptın bu konuda kafan rahat olacaksa ve maddi imkan varsa yaptır artık diyorum ben bir daha da fırsatın olamayacak gibi Bir yandan da rahat giriyoruz ilişkiye demiştin en son aslında ay ne zor her sey

Daisyyg Daisyyg Cok tesekkur ederim kuzum..
Ya obur konuda da maddiyat varmi aslnda sınırlı param var kenarda.. kendi sehrimde actririm en kötü evet rahat giriyoruz iliskiye artik off bilmiyorum bilmiyorum. Yedim bitirdim kendimi aslinda buyutcek bisey yok esimin bisey dedigi yok.. ama yine de artik bi an once hersey normalde dönsün istio insan.. esimin calistigi ilcede var bi doktor ona gitsem cok mu risk almis olurum ya. Yakalanirsam sana geliodum sürpriz yapmak icin derim.. olmazmiki. Valla tuhaf isler ya.istanbula gitme durumum da var ama gidemeyedebilirim iste.. aslinda N Nelizz siz giderken bende gelsem sizinle ne iyi olurdi ama masallah ucak biletleri ucmus.

Kizlar artik hic acimio iliski sirasında ya bu iyiyemi isaret kötüyemi onu cözemedim. Acaba aciliomu yoksa acilmio da sadece alisiomu :( Allahim neden ben gercekten millet iliskiye girer konu kapanir ben hala ayni yerdeyim

Daisyyg Daisyyg Cok tesekkur ederim kuzum..
Ya obur konuda da maddiyat varmi aslnda sınırlı param var kenarda.. kendi sehrimde actririm en kötü evet rahat giriyoruz iliskiye artik off bilmiyorum bilmiyorum. Yedim bitirdim kendimi aslinda buyutcek bisey yok esimin bisey dedigi yok.. ama yine de artik bi an once hersey normalde dönsün istio insan.. esimin calistigi ilcede var bi doktor ona gitsem cok mu risk almis olurum ya. Yakalanirsam sana geliodum sürpriz yapmak icin derim.. olmazmiki. Valla tuhaf isler ya.istanbula gitme durumum da var ama gidemeyedebilirim iste.. aslinda N Nelizz siz giderken bende gelsem sizinle ne iyi olurdi ama masallah ucak biletleri ucmus.
Canım ilişkiye rahat giriyorsan neyi açtırmayı düşünüyorsun ben anlamadım ?

Canım ilişkiye rahat giriyorsan neyi açtırmayı düşünüyorsun ben anlamadım ?
Bebegim resim atmisimdir sana önceki hali neyse su anda ayni. Yani o vajinanin önü oldugu gibi kapali etle. Girerken tamamen girmiyo girebildigi kisim da esneterek giriyo anladigim kadaryla.

Amin canım valla öyle. Kalıcı olsam kafam daha rahat olur herhalde diye düşünüyorum ama geçici de daha basit bi operasyon olup yol parası vs olmadığı için daha cazip de geliyor. Ama kalıcı olursam da düğün vakti daha kolay geçer gibi de geliyor. Kalıcı için param hazır da değil bi de kalıcı olsam siz gibi koruyabilir miyim onu da bilmiyorum çünkü canavar kardeşim falan bayağı problemli. Evde olup çalışmayınca da iş güç yemek beni bekliyor haliyle. Valla nolcak bilmiyorum şimdi bi de 2 düğün olacak arasında 1 gün olursa sorun çok çıkmaz gibi ama 1 hafta ara olursa Ankara’da işlem olamam başka ilde olmam gerekecek o il de küçük herkes tanıyor birbirini ve eş adayımın abisi ve kuzeni doktor o şehirde de :KK43: işlem için araştırdırdığım hastanede biri de :KK43: sağlıkçı çok tanıdıkları da var bu sebeplerle hepsi karmaşık özetle ama Rabbim bi hale yola koymuştur herhalde
Canim kalicida iyi gecicide cok rahat haklisin iki arada bi derede kalmakta bi karar vericeksin tabiki allah sana dogru karari almana yardim edicektir canim hayirlisi olcak insallah hakkinda kendini bukadar harab etme insallah allah sanada yardim edicek canim

Back