gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

İllaki kanama olacak kuzum merak etme Rabbim hepimize mutlu yarınlar yuvalar nasip etsin

Güçlü olup atlatacak sonra gelip buraya kurtuluş var evham yapmayın diyeceksin canım merak etme
Amin cnm hepimiz inş geçen gün durup düşündüm hemen olsun güzelce de kalkıp hemen yazayım herkese tekrardan bi umut olsun diye dedim ne ara nasıl yazacağımı bile hayal ettim kendi kendime :)

Amin cnm hepimiz inş geçen gün durup düşündüm hemen olsun güzelce de kalkıp hemen yazayım herkese tekrardan bi umut olsun diye dedim ne ara nasıl yazacağımı bile hayal ettim kendi kendime :)
O gece hepimiz dualarla seni bekliyor olacağız zaten merak etme hiç canım illaki birimizin duası kabul olacaktır gece uyut sinsice bize dön sonra hepimiz aynı dakikalar musmutlu olacağız inan seninle beraber

Bosver desinler canim sen kulak asma sen iylesmene bak yat canim en iyisini yapiyosun rahat gecirirsin boyle hadi ikinci haftan bitince daha rahat edersin

Nasil ya hesapta kaliyomus ben genellikle gecmisi bile siliyorum hafiza dolu oldgu icin orayada atmiyo sildiklerimi insallah bisey cikmaz ya

Canin ben hep ya sagima yattim ya soluma duz yattgimda oranin gerldginu hissediyodum yan yatmak daha saglikli canim

Kuzum gözün aydin senin adina sevindim insallah bir ay sonrada guzel haberlerini aliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…