- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.639
- 83
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #4.201
Güçlü olup atlatacak sonra gelip buraya kurtuluş var evham yapmayın diyeceksin canım merak etmeYok kuzum tınlamamak degil İnan olur mu hiç oyle sey ben sizin buradakilerin söyledikleriyle ayaktayım
İllaki kanama olacak kuzum merak etme Rabbim hepimize mutlu yarınlar yuvalar nasip etsinCok sagol cnm her söylediğin için ben de diyorum küçücük delik daha da kanamazsa ne kanar diye yani yeri geliyo inancım tavan yapıyo ama bazen de boyle işte yaşayıp gorcez bakalım Allah büyük yardımcımız olsun
Amin cnm hepimiz inş geçen gün durup düşündüm hemen olsun güzelce de kalkıp hemen yazayım herkese tekrardan bi umut olsun diye dedim ne ara nasıl yazacağımı bile hayal ettim kendi kendime :)Güçlü olup atlatacak sonra gelip buraya kurtuluş var evham yapmayın diyeceksin canım merak etme
O gece hepimiz dualarla seni bekliyor olacağız zaten merak etme hiç canım illaki birimizin duası kabul olacaktırAmin cnm hepimiz inş geçen gün durup düşündüm hemen olsun güzelce de kalkıp hemen yazayım herkese tekrardan bi umut olsun diye dedim ne ara nasıl yazacağımı bile hayal ettim kendi kendime :)
Amin inş cnmO gece hepimiz dualarla seni bekliyor olacağız zaten merak etme hiç canım illaki birimizin duası kabul olacaktırgece uyut sinsice bize dön sonra hepimiz aynı dakikalar musmutlu olacağız inan seninle beraber
Bosver desinler canim sen kulak asma sen iylesmene bak yat canim en iyisini yapiyosun rahat gecirirsin boyle hadi ikinci haftan bitince daha rahat edersinaynen kuzu ya bende senin gibiyim çok ayrıntıcıyım hep kafama takıyorum ama takma sende boşver kuzu. kız bizimkiler de dır dır bi de genç yaşlısı olmuşsun diyorlar ortalıkta olmadığım için genellikle hep yatıyorum canım yarın 1 hafta olacak ve hiç dışarıya çıkmadım
Ay ne guzel canim ya kurtuldun sende tutmustur canim kesina
ayımı tamamladım kuzum cumaya 6 hafta olacak nasip olursa da tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum
inşallah ben foto çekmiştim ama anlamıyorum ne yazıkkiAy ne guzel canim ya kurtuldun sende tutmustur canim kesin
Cok sevindim canim ya bitti gitti ne guzela
ayımı tamamladım kuzum cumaya 6 hafta olacak nasip olursa da tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum
Nasil ya hesapta kaliyomus ben genellikle gecmisi bile siliyorum hafiza dolu oldgu icin orayada atmiyo sildiklerimi insallah bisey cikmaz yaCanim iyi gibiyim kotu giviyim bilmiyorum.. benimkiyle bulustuk teli eline aldi ödüm koptu bi foto gorcek falan die.. sonra aslinda galeriden sildim herseyi ama bu hani fotograflari uygulamasi varya googlein ordan silinmiomus galiba sen silmedigin surece.. ordakilere girdi bakiodu elindeb aldim teli bi bahane bulup.. ya böyle gizlemeye calisarak nasil yasicam ben bu adamla. Teli formatlasam bile gmail hesabindan falan kaydedilmis oluo kizlar bi fikriniz varmi bu konu icin..
6 haftan dolsun daha rahat bakarsin canim hatta atarsin burdan birimize bakarizinşallah ben foto çekmiştim ama anlamıyorum ne yazıkki
Ama herseyde gider yaFormat atınca teli ilk sıfır aldigin haline döner her şey silinir
Canin ben hep ya sagima yattim ya soluma duz yattgimda oranin gerldginu hissediyodum yan yatmak daha saglikli canimya ben de yan şekilde yatarak hep uzatıyorum bacaklarımı ama gerildiğini hissediyorum oranın yanlış birşey mi yapıyorum anlamadım bi de sende sivilce oldu mu yada olanınız var mı kızlar siyah sivilve bende birkaç tane olmuş(
Canim ayarlarda oluyo fabrika ayarlarina don sifirla diye bisey var oraya basinca telefon ilk alindgi haline donuyo ama hersey gidiyo haberin olsun canimCok iyi.. canim bu arada sen kendin mi format attin teline illa telefncuya mi goturcez ?
İnsan en cok rahat oturmayi ozluyo zatenGün sayıyorum gecmiyo bi türlü hareket etmeyi düz oturmayı özledim
Neden kuzum nisanlimisin bilmiyorum evlilik yakin mi onuda bilmiyorum ama neden boyle dusunuyosunBAzen karşımdaki insanın beni hiç anlamadığını düsünüyorum ve o düşünceylede evlenmekte vazgecesin geliyo..
Kuzum gözün aydin senin adina sevindim insallah bir ay sonrada guzel haberlerini aliriz :)Bugün gittim canım doktor baktı gayet güzel dedi ama hafif bi iltihaplanma var dedi bi ilaç daha yazdı 1 ay sonra tekrar gel dedi hatta düğünden 1 hafta önce gelebiliyorsan gel dedi bende gelemem düğünden önce dedim tamam 1 ay sonra gel mutlaka dikişler düştükten sonra görmek istiyorum dedi böyle canım
Kuzum icini ferah tut hersey guzel olucak tutucak merak etmeçalıştığım yerde pek mümkün değil de bakalım hayırlısı hayatımda biri yok malum o yüzden rahatım bir de tutmamışsa var ya o zaman hayal kırıklığının dibini yaşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?