- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.639
- 83
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.941
Anlaşılmaz bence anlaşılsa da kimse söylemez muayeneye gidildiğinde bile söylemezler zaten bildiğin bir şey aaa işlem yaptırmışsın mı diyecekler yani derse kusura bakmasın hadi yaaa denirKizlar normal dogumda islem yapildigi anlasilir mi
Katiliyorum zaten islem yaptrmamis olsam bile bana alttn bakilirken ben esim dahil kimseyi tutmayi dusunmuorum yanimda. O masada beni mi izlcek bide ne sacma sey. Disarda bekletirim doktor bisey drse de bana der zaten ben ilk hamilelik kontrolume yalniz giderim muhtemelen sürpriz yapmak icin esime :) o zman doktordan rica ederim alttan muayene etmesini esime de derim.ben normal dogumdan korkuyorum o bolgem cok dar die konustum doktorlar doktor da gelin bi sorun varmi die alttan bakalim dedi aa cok dar acilsa iyi olur dedi acti derim bu kadar basit artik yalan ustasi olduk yani her ne kadar bu durumdan nefret etsemde. G Gecekusu123Anlaşılmaz bence anlaşılsa da kimse söylemez muayeneye gidildiğinde bile söylemezler zaten bildiğin bir şey aaa işlem yaptırmışsın mı diyecekler yani derse kusura bakmasın hadi yaaa denir
Hiç gerek kalmaz inşallahKatiliyorum zaten islem yaptrmamis olsam bile bana alttn bakilirken ben esim dahil kimseyi tutmayi dusunmuorum yanimda. O masada beni mi izlcek bide ne sacma sey. Disarda bekletirim doktor bisey drse de bana der zaten ben ilk hamilelik kontrolume yalniz giderim muhtemelen sürpriz yapmak icin esime :) o zman doktordan rica ederim alttan muayene etmesini esime de derim.ben normal dogumdan korkuyorum o bolgem cok dar die konustum doktorlar doktor da gelin bi sorun varmi die alttan bakalim dedi aa cok dar acilsa iyi olur dedi acti derim bu kadar basit artik yalan ustasi olduk yani her ne kadar bu durumdan nefret etsemde. G Gecekusu123
Öyle tabi canim ama buradaki gibi dar bazi dar görüşlü yargisiz infaz yapan namus bekcisinin birine denk gelirsek infazimizi oracikta verirler sanirimYok kuzum anlasilsa bile asla kimse bisey demez orda millet dogum icin kosturcak onnla mi ugrascaklar
Haklisin aslinda canim sakarya naptiki bu konuda aceba merak ettim onu simdiKatiliyorum zaten islem yaptrmamis olsam bile bana alttn bakilirken ben esim dahil kimseyi tutmayi dusunmuorum yanimda. O masada beni mi izlcek bide ne sacma sey. Disarda bekletirim doktor bisey drse de bana der zaten ben ilk hamilelik kontrolume yalniz giderim muhtemelen sürpriz yapmak icin esime :) o zman doktordan rica ederim alttan muayene etmesini esime de derim.ben normal dogumdan korkuyorum o bolgem cok dar die konustum doktorlar doktor da gelin bi sorun varmi die alttan bakalim dedi aa cok dar acilsa iyi olur dedi acti derim bu kadar basit artik yalan ustasi olduk yani her ne kadar bu durumdan nefret etsemde. G Gecekusu123
Onun zaten engeli varmis normal dogum yapamazmis ondan alttan muayene olmak istemiyorum diyince etmiolar demisti actrmadi yani dogumu da sezeryan yapcak sanirimHaklisin aslinda canim sakarya naptiki bu konuda aceba merak ettim onu simdi
İnşallah canım ya güzel haberlerle gelKızlar iyi akşamlar nasılsınız cumartesi günü kontrole gideceğim sanırım erken ama doktor gelebilirsin dedi bi yolunu bulursam gideceğim çok merak ediyorum tutup tutmadığı belli olacaktır sanırım
bildiğim yok ama ben de merak saldım biraz bu ara lense yeşil mavi acaba hangi renk alsamKizlar yesil lens oneriniz varmi bildiginiz kullandiginiz :)
daha erken değil miKızlar iyi akşamlar nasılsınız cumartesi günü kontrole gideceğim sanırım erken ama doktor gelebilirsin dedi bi yolunu bulursam gideceğim çok merak ediyorum tutup tutmadığı belli olacaktır sanırım
Inşallah canımİnşallah canım ya güzel haberlerle gel
Doktor dedi ki canım 1 ay sonra kontrole gel dedi eğer ankarada olsaydın 15 gün sonra gel derdim dedi benimde cumartesi 13. Gün bi sebepten ankarada olacağım fırsat bulabilirsem gideceğimdaha erken değil mi
hayırlısı olsun bakalımInşallah canım
Doktor dedi ki canım 1 ay sonra kontrole gel dedi eğer ankarada olsaydın 15 gün sonra gel derdim dedi benimde cumartesi 13. Gün bi sebepten ankarada olacağım fırsat bulabilirsem gideceğim
Marka mı soruyorsun cnmKizlar yesil lens oneriniz varmi bildiginiz kullandiginiz :)
Canim ben ilk kez aq colors in magic blue sunu kullandim gayet guzel hem kullanimi rahat he rengi cok hos.. ama ben yesil gozleri daha cok seviyorum bu sefer yesil alcm magic green dusunuyorumbildiğim yok ama ben de merak saldım biraz bu ara lense yeşil mavi acaba hangi renk alsam
Canm hem marka hem renkMarka mı soruyorsun cnm
Renk olarak fikrim yok ama arkadasım bir marka diyordu geçen yeni başlamış cok memnunum diyordu ama onun renksiz renkli olunca farkediyor muCanim ben ilk kez aq colors in magic blue sunu kullandim gayet guzel hem kullanimi rahat he rengi cok hos.. ama ben yesil gozleri daha cok seviyorum bu sefer yesil alcm magic green dusunuyorum
Canm hem marka hem renk
Farketmez heralde bnde bilmiyorumki canim.. freshlookmu arkadasininki? Genelde o baya tercih ediliomus ama bazem cok batma yanma yapiomus ondan almak istemiyorum ama bakalimRenk olarak fikrim yok ama arkadasım bir marka diyordu geçen yeni başlamış cok memnunum diyordu ama onun renksiz renkli olunca farkediyor mu
Evet canim yanilmiosam bende öyle yaptrmistim gecenin birinde bu sorunun cevabini ariodum o otelde. Ayy o geceyi hatirladim. Neler atlattik neler.. sormak istedigin herseyi sor zor gunler yalniz kalmaArkadaşlar bileti checkin yaptırırsak 1 saat önce hava alanında olmamız yeterli mi?
Kuzum sabah 8de ucuşum evden toplantı var yeni bir firmayla oraua gidicez diye çıkıcam havaalanı 15 dk mesafede bana taksiyle gidicem ztn 6da çıksam evden gecikmiş olmam dimi yaEvet canim yanilmiosam bende öyle yaptrmistim gecenin birinde bu sorunun cevabini ariodum o otelde. Ayy o geceyi hatirladim. Neler atlattik neler.. sormak istedigin herseyi sor zor gunler yalniz kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?