- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.641
Canim guya diyolarki iliskiye girdikten sonra adet agrisi geciyomus yalan benim adet sancim hep oldu cok alakasi yok onunla ucakta telefonu kaptmasanda cekmiyo canimCanım diyip dememesi değilde benmki öyle bişeyde eski ilişkimi aklına getirir ve bana inanmazve mesela adet oldgmda ağrım oluyor bana diyor ki evlenince rahatlarsın o darlıgıda biliyor yani şuan askerde çok yogunum dicem uçakta telefonu kapattınız mı acaba?
Evet bi doktor oyle bisey demisti kalinligina gore buyuk kalin olursa tobe yarabbim o zaman cok kanarmisBirde doktor bana saat 2 ve 3 yönünde çentiğin var dedi penis boyutuna göre kanama olur veya olmaz dedi tabana inen bi yırtık yok sanırım
Canim bende cok anlamiyorum centik olayini yaKızlar birde doğal çentiklerde oluyormuş biyerde okumuştam tabana inmeyen yırtıklar bakire olarak nitelendirilirmiş
Ya kuzum haklisin kafanin karismasinda yaEvet kuzum kamera var gösteri ama kafam daha çok karıştı bunlar yüzünden
Ya işte riske atamıyorum dua edin kızlar benmki o sıra beni aramasın biterim benYa kuzum haklisin kafanin karismasinda ya
PEki genişlik ne kadar olmalı kızlar?Ya kuzum haklisin kafanin karismasinda ya
Inşallah canım benim sonunda tuttu ya çok şükürBenim daha once tutmamisti ben o yuzden biraz umutsuz vakaydim canim basa gelince insan oyle bi dikkat ediyoki bu sebepten ben daha fazla dikkat ettim gecicek insallah sende kurtulcaksin canim
Bende bunu çok sordum araştırdım ama hiç kimsenin olumsuz sonuç aldığını duymadım ama o sonradan kalan ipler beni korkuttu açıkçasıGeçiçi yaptırıp olumsuz sonuç alan var mı birde onu sorayım :)
İpler mi gözüküyor ?Bende bunu çok sordum araştırdım ama hiç kimsenin olumsuz sonuç aldığını duymadım ama o sonradan kalan ipler beni korkuttu açıkçası
Allah yardımcın olsun ne güzel sevinmiştik yaa ozmn sen şimdi işlemi kesin yaptıracaksın dimiYa işte riske atamıyorum dua edin kızlar benmki o sıra beni aramasın biterim ben
Canım evet ama gitmekten korkuyorum gecici mi yaptırsam diyorum oda ne kdr etkili bi yöntem bilmiyorumAllah yardımcın olsun ne güzel sevinmiştik yaa ozmn sen şimdi işlemi kesin yaptıracaksın dimi
Hayır gözükmüyormuş ama tam olarak erimesi zaman alıyormuş benimde duyduğum bu şekilde yani ilişkiden sonra bazı doktorlar gel alalım ipleri diyormuş yanlış bilgi de vermek istemiyorum ama bende geçici düşünüyordum rüyalarıma ipler falan girince vazgectimİpler mi gözüküyor ?
Canım ben gitmekten korkuyorum param falan herşey hazır yoksa burda izmirde bi doktorda yapmıyor gerek yok diyorHayır gözükmüyormuş ama tam olarak erimesi zaman alıyormuş benimde duyduğum bu şekilde yani ilişkiden sonra bazı doktorlar gel alalım ipleri diyormuş yanlış bilgi de vermek istemiyorum ama bende geçici düşünüyordum rüyalarıma ipler falan girince vazgectim
Kanaman olacak diyor yani değil mı e sen neden takıyorsun o zaman Çok okuyamadım yazdıklarını daCanım ben gitmekten korkuyorum param falan herşey hazır yoksa burda izmirde bi doktorda yapmıyor gerek yok diyor
İşlem olmadan çok bilmişlik yaptım demek kiiiAmin insallah hepiniz mutlu olun dusunuyorumda seninDaisyyg @Gecekusu123 X xxoxxoxx hepinizu yazamadim kizlar allah razi olsun hepinizinde bana destek oldunuz hic usanmdan butun sorularima cevap verdiniz hakkinizi odiyemem allah razi olsun hepinizden allah hepinizin kalbine gore versin insallah
Olur mu öyle birbirimizden başka kimi darlayacağızzzBiz birbirimizden vazgecemeyiz vazgecemiyoruz olmuyo benim pskolojim cok iyi degil girip kimseyi burda bunaltmak istemiyorum herkesin bi derdi var diye ama hep aklimdasiniz hepinizi cok seviyorum bebislerim benim
Yok canım geçicide problem olanı görmedim. Bir de bana da 2 doktor farklı şeyler söyledi kanamam hiç olmadı esnektir ilkinin dediği gibi düşünürken başka doktor damarsız yerden yırtıldı demek ki dedi bende haliyle yaptırmaya karar verdim. :/Geçiçi yaptırıp olumsuz sonuç alan var mı birde onu sorayım :)
İpler nasıl oluyor peki kuzum?Yok canım geçicide problem olanı görmedim. Bir de bana da 2 doktor farklı şeyler söyledi kanamam hiç olmadı esnektir ilkinin dediği gibi düşünürken başka doktor damarsız yerden yırtıldı demek ki dedi bende haliyle yaptırmaya karar verdim. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?