- 24 Ocak 2019
- 306
- 569
- 18
- 32
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.561
Benimde şişlik var 3 gündür ağrılı bi şekilde ondan korkuyorumolmazsın benim işlemden sonra bir ay boyunca iltihaplı akıntım oldu sorun olmuyor için rahat olsun
Valla benim kafam allak bullak canım sen ne yaptın nasıl gidiyor çalışmalarKizlar napiyosunuz
Niye kafan allak bullak canim? Napim bende her zamanki gibi gozlerim dolu dolu bitirdim tezi aglaya aglaya simdi tekrar bi ustunden geccem sabahlicam. Hocaya gondercem yine bakalim ne sacma sapan isteklerde buluncak.Valla benim kafam allak bullak canım sen ne yaptın nasıl gidiyor çalışmalar
Artık düzeltme istemez inşallah ya valla ben yıldım senin stresi düşünürken dilerim son bulur artıkNiye kafan allak bullak canim? Napim bende her zamanki gibi gozlerim dolu dolu bitirdim tezi aglaya aglaya simdi tekrar bi ustunden geccem sabahlicam. Hocaya gondercem yine bakalim ne sacma sapan isteklerde buluncak.
Insallah canim benim insallah..Artık düzeltme istemez inşallah ya valla ben yıldım senin stresi düşünürken dilerim son bulur artıkbenim değişik bir şey yok kuzum aynı durumlara canım sıkkın
Kuzum tek kanama olayı değil kiInsallah canim benim insallah..
Gecicek insallah sizde atlaticaksiniz insana atlatana kadar hic gecmicek gibi geliyo da
diğer konu neKuzum tek kanama olayı değil kidiğer konuda var ikisi birlikte psikolojimi bozuyor bayağı
İç dudak mevzusu :/ şekli değişmiş gibi geliyor bana çekiştirip bakmaya çalıştığım için bu da canımı sıkıyor tabidiğer konu ne
Bakacam diye uğraşırken mı bozulduğunu düşünüyorsun canımİç dudak mevzusu :/ şekli değişmiş gibi geliyor bana çekiştirip bakmaya çalıştığım için bu da canımı sıkıyor tabi
Evet canımBakacam diye uğraşırken mı bozulduğunu düşünüyorsun canım
O kadar kolay bozulabileceğini düşünmüyorum canım ama arkadaşlar daha iyi bilir tabi de bence sen psikolojik olarak etkileniyorsun neden bakıyorsun ki bakma bende dahil hepimiz hayatımızda başka bisey yokmuş gibi davranıyoruz ama var hemde çok şey var bu hayatımızın bir parçası sadece bunun farkında olmalıyız ben yok saydım yıllarca yok saydım kafamın hep bi kosesindeydi elbette ama kendimi bitik hissetmedim çünkü büyük bi savaştan çıktım ve o benim yaramdi tedavi edilebilir bir yara ben savaştan çıktığıma sevindim şimdi bunalım hallerine bakma evlilik yaklaştı diye tutuştum bi daha o hatayi yapmadım emindim kendimden ama gezdim tozdum hayatımı da yaşadımEvet canım
Canım benim doktorun biriyle konuştum anatomik yapısı çekiştirmeyle falan bozulmaz dedi başka bi doktor olabilir dedi gariptir ki zar için de dudak için de hep muallakta bıraktılar beniO kadar kolay bozulabileceğini düşünmüyorum canım ama arkadaşlar daha iyi bilir tabi de bence sen psikolojik olarak etkileniyorsun neden bakıyorsun ki bakma bende dahil hepimiz hayatımızda başka bisey yokmuş gibi davranıyoruz ama var hemde çok şey var bu hayatımızın bir parçası sadece bunun farkında olmalıyız ben yok saydım yıllarca yok saydım kafamın hep bi kosesindeydi elbette ama kendimi bitik hissetmedim çünkü büyük bi savaştan çıktım ve o benim yaramdi tedavi edilebilir bir yara ben savaştan çıktığıma sevindim şimdi bunalım hallerine bakma evlilik yaklaştı diye tutuştum bi daha o hatayi yapmadım emindim kendimden ama gezdim tozdum hayatımı da yaşadım
Nasıl doktorlar aynı şey için farklı şeyler söyleyebiliyor ki çok ilginç çok düşünememeye çalış canım bütünler elbet geçecek kolay değil hiç kolay değil ama umudunu kaybetme sakin hergün yeni bir güne başlıyoruz en güzel yaşlarımızı böyle heba etmemeliyizCanım benim doktorun biriyle konuştum anatomik yapısı çekiştirmeyle falan bozulmaz dedi başka bi doktor olabilir dedi gariptir ki zar için de dudak için de hep muallakta bıraktılar beniben de 1 kişiyle yaşadım o hatayı ki çok pişman oldum her gün tövbemi kabul et beni affet Allahım diye uyanıyorum uykumdan.. kolay değil hiç hayat bizim için... evlilik konusunda sevdiğim insandan kaçıyorum resmen inşallah o gücü kendimde ben de bulurum
Ne güzel konuşuyorsun öyle canım farkındayım biliyorum ama yapamıyorum işte... psikolojik çok takıyorum orayı şekline bile taktım sen düşünNasıl doktorlar aynı şey için farklı şeyler söyleyebiliyor ki çok ilginç çok düşünememeye çalış canım bütünler elbet geçecek kolay değil hiç kolay değil ama umudunu kaybetme sakin hergün yeni bir güne başlıyoruz en güzel yaşlarımızı böyle heba etmemeliyiz
Cnm içine nasıl sinecekse onu yaptır şimdi tam olarak sen yaşadığın için olayı daha iyi bilirsin Manolya ne diyoAllahim sabahin 4ünde uyandim yine uyuyamiyorum da stresten şu okul bi bitsin öglene kadar uyucam. Kizlar bu arada benim yine bikac gunlugune trabzona gitme durumum var gitmisken belki actrrim. Cunku istanbula dugun oncesi gitcem o zaman da vakit olmayabilir milletin yaninda ben gidiyorum diyip gidemem. Manolyayla konustum bilgi aldim baya
Bence şekline falan takılma cnm hiç çünkü onu okdr önemseyeceklerini sanmıyorum beyin sürekli üretıyo zaten düşünecek bir sey varsa ve düşünme modundaysaNe güzel konuşuyorsun öyle canım farkındayım biliyorum ama yapamıyorum işte... psikolojik çok takıyorum orayı şekline bile taktım sen düşün
Canım benim bilmiyorum bi de bir şey farkettim strese girdiğim başka bi konu olsun ufacık bile bu konular alev alıyor tekrardan. Yoksa iç dudakları bırakmıştım takmayı kuzu biliyorsunKizlar şeklini falan valla takmayin benmkide cok kötü sekli.. ama o bakmakla falan bozulmaz cogu zaman genetik kuzum X xxoxxoxx sen niye canini sikiyosun teselli icin demiyorum da kiminki guzelki kim memnun? İlk basta bende cok takiyodum sonra baktim aslinda erkeklerin umrunda bile degil bakire olman kadar...
Kizlik zari olsun tamam onlara.. ha sen kendini kotu hissediyosundur o ayri bende bi ara kremler falan inanilmaz maskeler neler neler cok takiodum ama su an umrunmda degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?