gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun kizlar iste insan bunalio bi raddeden sonra.. insallah sizde hep mutlu olursunuz bu durumu atlatip benim gibi hevesiniz kursaginizda kalmaz sacma sapan seylerle ugrasmaktan

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun kizlar iste insan bunalio bi raddeden sonra.. insallah sizde hep mutlu olursunuz bu durumu atlatip benim gibi hevesiniz kursaginizda kalmaz sacma sapan seylerle ugrasmaktan
Az kaldı kuzum bitecek güzel günler yakın inşallah

Hiz uzulme canini skma dualarimiz seninle buda gecicek sen buna inan asla pes etme

Allah Emeklerini boşa çıkarmasın inş cnm geçecek sabret dualarımız seninle hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız

Allah Emeklerini boşa çıkarmasın inş cnm geçecek sabret dualarımız seninle hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız
Allah razi olsun canim benim oturdum namazdan sonra hepinize dua ettim Allahim hepinizi kurtarsin bu durumdan insallah hayirlisiyla:dua::dua:

Back