- 18 Ocak 2019
- 273
- 428
- 18
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.541
Canım bende mı öyle yapsam gitmek çok sıkıntı olacak çünkü bi sorun olmaz değil mı başka doktorun bakmasıYok gitmedim canim oldugumuz yerde gidicez bi doktora
Selam canım korkularla doluyum bugün yine sen nasılsınkızlar selam nasılsınız
Allah kabul etsin canım namaz kılmayı özledimAllah razi olsun canim benim oturdum namazdan sonra hepinize dua ettim Allahim hepinizi kurtarsin bu durumdan insallah hayirlisiyla
neden kiSelam canım korkularla doluyum bugün yine sen nasılsın
2 gündür enfeksiyon kapacam diye stres oldum değişik haller içindeyimneden ki
Yakında düğün var mı canıminşallah hiçbirşey olmaz ben elimden geleni yaptım artık tuttuysa tuttu tutmadıysa da Vardır bir hayır deyip kapatacağım konuyu çok yıprandım stres yaptım her şeyin hayırlısı olsun artık kontrole gidip geldikten sonra bu defteri kapatmak istiyorum
benim hayatımda kimse yok uzun bir süre de düşünüyorumYakında düğün var mı canım
Çok haklısın cnm özellikle zor bi süreç olduğunu görünce insan yeniden denemek istemiyor. Inşallah yinede sonucu olumlu olurinşallah hiçbirşey olmaz ben elimden geleni yaptım artık tuttuysa tuttu tutmadıysa da Vardır bir hayır deyip kapatacağım konuyu çok yıprandım stres yaptım her şeyin hayırlısı olsun artık kontrole gidip geldikten sonra bu defteri kapatmak istiyorum
İnşallah kuzum inşallah yaİnsallah herseyini hazirlarsin bi an once canim
Allah im hayırlı insanlar çıkarsın karşına inşallahbenim hayatımda kimse yok uzun bir süre de düşünüyorum
Allah razı olsun Rabbim bu saatten sonra kıracak insan çıkarmasın da varsın hiç çıkmasın kimse karşımaAllah im hayırlı insanlar çıkarsın karşına inşallah
Amin inşallahAllah razı olsun Rabbim bu saatten sonra kıracak insan çıkarmasın da varsın hiç çıkmasın kimse karşıma
olmazsın benim işlemden sonra bir ay boyunca iltihaplı akıntım oldu sorun olmuyor için rahat olsun2 gündür enfeksiyon kapacam diye stres oldum değişik haller içindeyim
Icimi rahatlattin teşekkür ederimolmazsın benim işlemden sonra bir ay boyunca iltihaplı akıntım oldu sorun olmuyor için rahat olsun
canım sadece dikkat etmen gerekenlere dikkat et kabız olma başka sorun olmazIcimi rahatlattin teşekkür ederim
Çok dikkat etmeye çalışıyorum ama hep bi aksilik olursa diye düşünüyorum canım olmaz inşallahcanım sadece dikkat etmen gerekenlere dikkat et kabız olma başka sorun olmaz
olmaz Allahın izniyleÇok dikkat etmeye çalışıyorum ama hep bi aksilik olursa diye düşünüyorum canım olmaz inşallah
Benim tam 1 ayim 19 unda doluyo ama bisey diyemem şimdiden gitme konusunda23ünde kontrole gitmeyi planlıyorum var mı o tarihte gidecek olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?