gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlar takmayin bence sizin de olcak.. ama size bi tavsiyem var ben şrda hata yaptim turgay beye diktirdim ama ona kontrole gitmedim herhangi bi durum olursa darlk gbi biz evlenmeden önce müdahale ediyoruz demisti. Siz gitmeye calisin baska doktora da ona da ben ona sadece foto attim gitseymisim daha iyi olurmus sonucta islemi yapan o daha iyi anlardi.
Bide ikinci tavsiyem bence bu kalici evet gecici gibi degil ama yine de dugununuzden 1 ay 2 hafta once bi gidin kontrole benimki gibi su an ki hali gibi etlesmis olmasin fazla. Ya da ne bilim baska ters giden bisey.
Ben baya gozum kapali gttim bikmistim cunku nolursa olsun modundaydim bosvermstim ama siz yapmayin bence..
Haklısın cnm ben de düğünden 1 2 ay kdr once Turgay beye tekrar gitmeyi düşünüyordum bir baksın ne diyecek fln diye ama insan ona bile korkuyor inan olumsuz bir şey derse fln diye o saatten sonra napılırki işte olumsuz olsa yada fazla etleşmiş olsa

Haklısın cnm ben de düğünden 1 2 ay kdr once Turgay beye tekrar gitmeyi düşünüyordum bir baksın ne diyecek fln diye ama insan ona bile korkuyor inan olumsuz bir şey derse fln diye o saatten sonra napılırki işte olumsuz olsa yada fazla etleşmiş olsa
Canim onu ayarlar bnece bana öyle demisti cunku.. en azindan darligi falan ayarlar bi sekilde kanicak duurma getirir

Kizlar takmayin bence sizin de olcak.. ama size bi tavsiyem var ben şrda hata yaptim turgay beye diktirdim ama ona kontrole gitmedim herhangi bi durum olursa darlk gbi biz evlenmeden önce müdahale ediyoruz demisti. Siz gitmeye calisin baska doktora da ona da ben ona sadece foto attim gitseymisim daha iyi olurmus sonucta islemi yapan o daha iyi anlardi.
Bide ikinci tavsiyem bence bu kalici evet gecici gibi degil ama yine de dugununuzden 1 ay 2 hafta once bi gidin kontrole benimki gibi su an ki hali gibi etlesmis olmasin fazla. Ya da ne bilim baska ters giden bisey.
Ben baya gozum kapali gttim bikmistim cunku nolursa olsun modundaydim bosvermstim ama siz yapmayin bence..
ben de senden farksız sayılmam

Canim ister istemez islak kaliyo insan kurulamiyo elimizden geldigi kadar kuruluyoduk bizde artik ped kullanma orasi hava alsin canim
Geceleri çamaşırsız uyuyorum hava alsın diye ama gündüz zor oluyo rahat şeyler giyiyorum doktorum dar giyme pantolon giyersen yukarı çekme dedi ona uymaya çalışıyorum bende normal hayata ne zaman dönebileceğim acaba:(

Kızlar merhaba. Diğer bir konu vardı sanırım konuştuğunuz. O kapanmış herhalde. Uzun zamandır girmiyordum ben de. Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi geçmiş olsun canım. Yorumların hepsini okuyamadım ama dikildikten sonra zorlanma mı oluyor ilişkide, eğer öyleyse çok sevindim.

Geceleri çamaşırsız uyuyorum hava alsın diye ama gündüz zor oluyo rahat şeyler giyiyorum doktorum dar giyme pantolon giyersen yukarı çekme dedi ona uymaya çalışıyorum bende normal hayata ne zaman dönebileceğim acaba:KK43:
Bi ay sonra fln biraz rahatlarsin canim sende

Kızlar merhaba. Diğer bir konu vardı sanırım konuştuğunuz. O kapanmış herhalde. Uzun zamandır girmiyordum ben de. Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi geçmiş olsun canım. Yorumların hepsini okuyamadım ama dikildikten sonra zorlanma mı oluyor ilişkide, eğer öyleyse çok sevindim.
Evet canim zorlanma oluyo dar gittikce yavas yavas acilio iliskiye girdikce

Kızlar bisey isticem sizden Allah rizasi icin bana bi dua okuyun hocalarim artik merhamet etsin gercekten 3 saatlik uykuyla duruyorum ya artik dayanamiyorum artik kabul etsinler duzelt demesinler :( ciddiyim bu konuda yani elinizi acip bi dua edin nolur artik sinirlerim bozuldu dün gece yine mesaj atmis hocam. Ya insan ayip olur bu saatte yazmiyim der kocaman insan hic dusunmuo oturdum agladim valla sabaha kadar. Bitirmek uzereyim nolur bisey cikmasin yine

Kızlar bisey isticem sizden Allah rizasi icin bana bi dua okuyun hocalarim artik merhamet etsin gercekten 3 saatlik uykuyla duruyorum ya artik dayanamiyorum artik kabul etsinler duzelt demesinler :KK43: ciddiyim bu konuda yani elinizi acip bi dua edin nolur artik sinirlerim bozuldu dün gece yine mesaj atmis hocam. Ya insan ayip olur bu saatte yazmiyim der kocaman insan hic dusunmuo oturdum agladim valla sabaha kadar. Bitirmek uzereyim nolur bisey cikmasin yine
Artık kurtul inşallah canım yaaa

Kızlar bisey isticem sizden Allah rizasi icin bana bi dua okuyun hocalarim artik merhamet etsin gercekten 3 saatlik uykuyla duruyorum ya artik dayanamiyorum artik kabul etsinler duzelt demesinler :KK43: ciddiyim bu konuda yani elinizi acip bi dua edin nolur artik sinirlerim bozuldu dün gece yine mesaj atmis hocam. Ya insan ayip olur bu saatte yazmiyim der kocaman insan hic dusunmuo oturdum agladim valla sabaha kadar. Bitirmek uzereyim nolur bisey cikmasin yine
Okurum canim oda gecicek canim onuda atlaticaksin sen

Oyle olcak canim kendinde farkediceksin hareketlerin rahatliycak orda da bi rahatlama hissediceksin sayili gun inan cabuk geciyo aklina kotu bisey getirme icini ferah tut
Sayılı olunca sanki gelmiyo gibi geliyo bana daha 6 gün oldu 30 gün nasıl geçer diyorum
Tatlim batikon zaten enfeksiyon kapmasin diye kullaniliyo korkma o yuzden disarda tuvalet kullanmak zorunda kalirsan oturmadan yapmaya calis cok gerkmedikce kullanma
Dışarıda çok riskli hiç gitmemeye çalışıyorum canım bende

Back