- 24 Ocak 2019
- 306
- 569
- 18
- 32
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.521
Az kaldı kuzum bitecek güzel günler yakın inşallahCok tesekkur ederim Allah razi olsun kizlar iste insan bunalio bi raddeden sonra.. insallah sizde hep mutlu olursunuz bu durumu atlatip benim gibi hevesiniz kursaginizda kalmaz sacma sapan seylerle ugrasmaktan
Canım merhaba bende yeni gördüm sayılırMerhaba kızlar burayı yeni gördüm ben
Bak 6. Gunun olmus bi haftan dolucak iki haftani gecince daha rahtliycaksin canim sabretSayılı olunca sanki gelmiyo gibi geliyo bana daha 6 gün oldu 30 gün nasıl geçer diyorum
Dışarıda çok riskli hiç gitmemeye çalışıyorum canım bende
Hiz uzulme canini skma dualarimiz seninle buda gecicek sen buna inan asla pes etmeCok tesekkur ederim Allah razi olsun kizlar iste insan bunalio bi raddeden sonra.. insallah sizde hep mutlu olursunuz bu durumu atlatip benim gibi hevesiniz kursaginizda kalmaz sacma sapan seylerle ugrasmaktan
Bide seni goturseydik hayirlisiylaAz kaldı kuzum bitecek güzel günler yakın inşallah
Valla kuzum yaaa ama işte şartlar el vermedi biBide seni goturseydik hayirlisiyla
Inşallah canım benimBak 6. Gunun olmus bi haftan dolucak iki haftani gecince daha rahtliycaksin canim sabret
Allah Emeklerini boşa çıkarmasın inş cnm geçecek sabret dualarımız seninle hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınızCok tesekkur ederim Allah razi olsun kizlar iste insan bunalio bi raddeden sonra.. insallah sizde hep mutlu olursunuz bu durumu atlatip benim gibi hevesiniz kursaginizda kalmaz sacma sapan seylerle ugrasmaktan
Allah razi olsun canim benim oturdum namazdan sonra hepinize dua ettim Allahim hepinizi kurtarsin bu durumdan insallah hayirlisiylaAllah Emeklerini boşa çıkarmasın inş cnm geçecek sabret dualarımız seninle hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız
A slm cnm. Iyilesmeye çalışıyoruz... Sen nasılsınkızlar selam nasılsınız
Yogun canim buna da sukür sen nasilsnkızlar selam nasılsınız
İnsallah herseyini hazirlarsin bi an once canimValla kuzum yaaa ama işte şartlar el vermedi bi
Yok gitmedim canim oldugumuz yerde gidicez bi doktora
Allah kabul etsin dualarini canim insallah allah razi olsunAllah razi olsun canim benim oturdum namazdan sonra hepinize dua ettim Allahim hepinizi kurtarsin bu durumdan insallah hayirlisiyla
Selam canim iyi olmaya calisiyoruz sen nasilsinkızlar selam nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?