gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlar ya gecen ay actrmadigima pisman oldum trabzondaki doktora bi milyari verip actrsaydim keske. Simdi istanbula gitcez ama dugunden once kaynanamlar da gelcek onlara ne diyip cikcam ben. Bide krem falan veriolarmis cabuk iyilessin agrisini kssin die nasil saklicam. Keske zamanım bolken ayri sehirdeyken halletseydim
Kuzum acilmadimi daha yirtilmadimi iyce ya kesin actirmakmi lazim ya

Canim iste savunmami yaptm son duzeltmeleri yapiyorum 2 3 haftaya teslim edilcek
Çok çok az kalmış artık o dönemleri bende atlattım çok stresli oluyor bide bu durumun araya girmiş inşallah az kalmış canım
Ayyy kızlar koptum kahkaha attim resmen :KK70: :KK70:Eki Görüntüle 2238218
Hahaa :)
Him anladim kuzum diger sayfya cok bakmiyorum kacirmisim gecmis olsn canim insallah sende kurtulrsun evet sonrasinda dikkat etmek gerekiyo ama insan dayaniyo canim
Teşekkür ederim canım mecbur dayanacaz alternatifimiz yok yeter ki kurtulalım herşeye katlanırız
Canim ben eski tür kalin pedlerden kullandim kalinlardan yumusakti onlar beni rahatsiz etmedi hic bimde fln satiliyo onlrdan canim iylesene kadar onlardan kullansan daha iyi
Onlar aklıma gelmedi ama zaten bi sorunum var sadece tuvalette geliyo kan pedde bisey yok tuvalette birikip akiyo heralde böyle bisey başına gelen oldu mu

Çok çok az kalmış artık o dönemleri bende atlattım çok stresli oluyor bide bu durumun araya girmiş inşallah az kalmış canım

Hahaa :)

Teşekkür ederim canım mecbur dayanacaz alternatifimiz yok yeter ki kurtulalım herşeye katlanırız

Onlar aklıma gelmedi ama zaten bi sorunum var sadece tuvalette geliyo kan pedde bisey yok tuvalette birikip akiyo heralde böyle bisey başına gelen oldu mu
Canim olabilir evet tuvalete gittiginde akabilir banada oluyodu oyle kurtulursun insallah sende canim

işlemden kaç gün sonra regl oldun canım benim kanamam normal oldu şimdi hastayım bugün bir ay oldu
4. Gün oldum doktor sorun olmaz dedi sorduğumda senin artık sıkıntıların bitmiştir demi canım 1 ayda rahatlamışsındır
Canim olabilir evet tuvalete gittiginde akabilir banada oluyodu oyle kurtulursun insallah sende canim
Oh çok rahat lazım inan ki kafama takip duruyordum 2 gündür teşekkür ederim canım:)

turgay beye ne zaman gidersem bir ayım oldu işte ama uzağım baya zamanım yok
O çok sıkıntı oluyo demi aynı şehirde olsa hemen gidersin ama işte uzak olunca ama şeyi duydum şehrinde doktora kontrol ettirenler oluyormuş tutup tutmadığını söylüyorlarmış

4. Gün oldum doktor sorun olmaz dedi sorduğumda senin artık sıkıntıların bitmiştir demi canım 1 ayda rahatlamışsındır

Oh çok rahat lazım inan ki kafama takip duruyordum 2 gündür teşekkür ederim canım:)
Takmam takma kuzum bende olmustu icerde biriniyo sanirim tuvalete gidince geliyodu korkma yani

Kizlar takmayin bence sizin de olcak.. ama size bi tavsiyem var ben şrda hata yaptim turgay beye diktirdim ama ona kontrole gitmedim herhangi bi durum olursa darlk gbi biz evlenmeden önce müdahale ediyoruz demisti. Siz gitmeye calisin baska doktora da ona da ben ona sadece foto attim gitseymisim daha iyi olurmus sonucta islemi yapan o daha iyi anlardi.
Bide ikinci tavsiyem bence bu kalici evet gecici gibi degil ama yine de dugununuzden 1 ay 2 hafta once bi gidin kontrole benimki gibi su an ki hali gibi etlesmis olmasin fazla. Ya da ne bilim baska ters giden bisey.
Ben baya gozum kapali gttim bikmistim cunku nolursa olsun modundaydim bosvermstim ama siz yapmayin bence..

Back