- Konu Sahibi Masalruya6
- #3.481
Ay koptum yaAyyy kızlar koptum kahkaha attim resmen Eki Görüntüle 2238218
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay koptum yaAyyy kızlar koptum kahkaha attim resmen Eki Görüntüle 2238218
Bende sarj aletiyle yasiyorum resmenŞaka yapıyorum cnm olsun bilmem mi :) ben de normalde sarj zor dayanıyor bir de ona başlarsam hiç ayrılamam priz yanından sanırım
Kuzum acilmadimi daha yirtilmadimi iyce ya kesin actirmakmi lazim yaKizlar ya gecen ay actrmadigima pisman oldum trabzondaki doktora bi milyari verip actrsaydim keske. Simdi istanbula gitcez ama dugunden once kaynanamlar da gelcek onlara ne diyip cikcam ben. Bide krem falan veriolarmis cabuk iyilessin agrisini kssin die nasil saklicam. Keske zamanım bolken ayri sehirdeyken halletseydim
Eeee ne güzel iste oluyosa canim kiz korkutma biziDedi gecen gun canim yavas yavas acilio ilk zamanlar hic girmiodu simdi giriyo dedi tamami olmasada o da normal zamanla acilcak dedi :)
Artik kayganlastrci kullanmadan da rahat yasiyoruz aslinda da
Dugunden sonra sk sk demek istiyorsun sanirimEvet bi dügunu yapaydik
Çok çok az kalmış artık o dönemleri bende atlattım çok stresli oluyor bide bu durumun araya girmiş inşallah az kalmış canımCanim iste savunmami yaptm son duzeltmeleri yapiyorum 2 3 haftaya teslim edilcek
Hahaa :)Ayyy kızlar koptum kahkaha attim resmen Eki Görüntüle 2238218
Teşekkür ederim canım mecbur dayanacaz alternatifimiz yok yeter ki kurtulalım herşeye katlanırızHim anladim kuzum diger sayfya cok bakmiyorum kacirmisim gecmis olsn canim insallah sende kurtulrsun evet sonrasinda dikkat etmek gerekiyo ama insan dayaniyo canim
Onlar aklıma gelmedi ama zaten bi sorunum var sadece tuvalette geliyo kan pedde bisey yok tuvalette birikip akiyo heralde böyle bisey başına gelen oldu muCanim ben eski tür kalin pedlerden kullandim kalinlardan yumusakti onlar beni rahatsiz etmedi hic bimde fln satiliyo onlrdan canim iylesene kadar onlardan kullansan daha iyi
Canim olabilir evet tuvalete gittiginde akabilir banada oluyodu oyle kurtulursun insallah sende canimÇok çok az kalmış artık o dönemleri bende atlattım çok stresli oluyor bide bu durumun araya girmiş inşallah az kalmış canım
Hahaa :)
Teşekkür ederim canım mecbur dayanacaz alternatifimiz yok yeter ki kurtulalım herşeye katlanırız
Onlar aklıma gelmedi ama zaten bi sorunum var sadece tuvalette geliyo kan pedde bisey yok tuvalette birikip akiyo heralde böyle bisey başına gelen oldu mu
Hahaha :) ne güldümAyyy kızlar koptum kahkaha attim resmen Eki Görüntüle 2238218
4. Gün oldum doktor sorun olmaz dedi sorduğumda senin artık sıkıntıların bitmiştir demi canım 1 ayda rahatlamışsındırişlemden kaç gün sonra regl oldun canım benim kanamam normal oldu şimdi hastayım bugün bir ay oldu
Oh çok rahat lazım inan ki kafama takip duruyordum 2 gündür teşekkür ederim canım:)Canim olabilir evet tuvalete gittiginde akabilir banada oluyodu oyle kurtulursun insallah sende canim
canım benim ilk reglim biraz gecikti ve korkuyorum hala ya birşey olursa diye4. Gün oldum doktor sorun olmaz dedi sorduğumda senin artık sıkıntıların bitmiştir demi canım 1 ayda rahatlamışsındır
Oh çok rahat lazım inan ki kafama takip duruyordum 2 gündür teşekkür ederim canım:)
canım benim ilk reglim biraz gecikti ve korkuyorum hala ya birşey olursa diye
Inşallah bisey olmaz canım sen kimse yaptırdın kontrolün ne zamanBen de kontrol olayını takıyorum biraz
turgay beye ne zaman gidersem bir ayım oldu işte ama uzağım baya zamanım yokInşallah bisey olmaz canım sen kimse yaptırdın kontrolün ne zaman
O çok sıkıntı oluyo demi aynı şehirde olsa hemen gidersin ama işte uzak olunca ama şeyi duydum şehrinde doktora kontrol ettirenler oluyormuş tutup tutmadığını söylüyorlarmışturgay beye ne zaman gidersem bir ayım oldu işte ama uzağım baya zamanım yok
öyle de ben o baksın içim rahat etsin istiyorum olumlu olumsuz en iyi o anlarO çok sıkıntı oluyo demi aynı şehirde olsa hemen gidersin ama işte uzak olunca ama şeyi duydum şehrinde doktora kontrol ettirenler oluyormuş tutup tutmadığını söylüyorlarmış
Çok haklisin bende öyle istiyorum şimdiden düşünüyorum nasıl giderim diye bakalım bi yolu olur belki hiç belli olmazöyle de ben o baksın içim rahat etsin istiyorum olumlu olumsuz en iyi o anlar
Takmam takma kuzum bende olmustu icerde biriniyo sanirim tuvalete gidince geliyodu korkma yani4. Gün oldum doktor sorun olmaz dedi sorduğumda senin artık sıkıntıların bitmiştir demi canım 1 ayda rahatlamışsındır
Oh çok rahat lazım inan ki kafama takip duruyordum 2 gündür teşekkür ederim canım:)
Orada bisey duruyo yani çok belli ama kuru tutamiyorum haliyle ondan da tedirgin oldum canım ama normal demek kiTakmam takma kuzum bende olmustu icerde biriniyo sanirim tuvalete gidince geliyodu korkma yani