gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Düğün olup bitsin Allah’ın izniyle kuş gibi hafifleyeceksin kuzum hiç merak etme hepimiz ancak o geceden sonra hafifleriz hızlı olmaz ama yavaş yavaş ve çocuk olduktan sonra geçer her şey inanıyorum
Bende geçecek inanıyorum ama şu sıralar banaçok zor geliyo canım zaman yaklaştıkça boğuluyorum sanki bazen kendime engel olamıyorum bazen pozitif olmaya çalışıyorum ve bunları hiç kimseye belli etmemeye çalışıyorum çok karışık bi donemdeyim

Yakın zamanda mı senin düğünün cnm ne kdr kaldı

En çok içinde fırtına koparken dışarıya gülücükler saçmak zor geliyor insana zaten canım. Bunlar da geçecek inşallah

Ben kalmaz diye düşünüyorum ama esin sıkıntı yapmıyorsa bence kafana takma şüphelense zaten anlardın belki ileride dersin açılmadı açılıyormuş ne dersin actirayim mı falan diye olmaz mı ki
Öyle derim de tamam bende yaninda oluyum beraber gidelim doktora derse sıkintı :))

Canim artik acimio eskisi kadar ama tamamen girmio penis. Sadece hep böyle kalir die korktum
Eşin zorladıkça açılır bence canım. Ayrıca tamamı girmediğini eşin farketmiyor mu öyle olsa derdi sanki demez miydi canım sana öyle geliyor olmasın

Öyle derim de tamam bende yaninda oluyum beraber gidelim doktora derse sıkintı :))
İçeri almazlar onu canım dışarıda beklerler benim kızlık zarı muayenemde bile doktor o adiye odamda bekleyin dedi onun götürdüğü belliyken

Eşin zorladıkça açılır bence canım. Ayrıca tamamı girmediğini eşin farketmiyor mu öyle olsa derdi sanki demez miydi canım sana öyle geliyor olmasın
Dedi gecen gun canim yavas yavas acilio ilk zamanlar hic girmiodu simdi giriyo dedi tamami olmasada o da normal zamanla acilcak dedi :)
Artik kayganlastrci kullanmadan da rahat yasiyoruz aslinda da

İçeri almazlar onu canım dışarıda beklerler benim kızlık zarı muayenemde bile doktor o adiye odamda bekleyin dedi onun götürdüğü belliyken
Hadi ya doktorun odasiyla muayene ettigi yer farkli odalarmiydi kiz. Gerci esim gelse de ben ona sen disarda bekle derim de

Dedi gecen gun canim yavas yavas acilio ilk zamanlar hic girmiodu simdi giriyo dedi tamami olmasada o da normal zamanla acilcak dedi :)
Artik kayganlastrci kullanmadan da rahat yasiyoruz aslinda da
Kasma o zaman kuzum sık girebilseniz açılır orası da bence

Hadi ya doktorun odasiyla muayene ettigi yer farkli odalarmiydi kiz. Gerci esim gelse de ben ona sen disarda bekle derim de
Özele gittik ayrıydı canım bekleme salonu ayrı muayene odası ayrı kendi odası ayrı. Muayene için bana gel dedi muayene etti o adiye odamda bekleyebilirsiniz dedi beni muayene etti ben giyinirken durumu ona izah etti ben koşarak çıktım ağlayarak esnek yırtılmaz demesine rağmen işte canım

Yakın zamanda mı senin düğünün cnm ne kdr kaldı
Bu yaz canım
En çok içinde fırtına koparken dışarıya gülücükler saçmak zor geliyor insana zaten canım. Bunlar da geçecek inşallah
Ne kadar güçlü kadınlarmışız bir meğer inşallah canım
Demez dese de alma içeri bence stres yapma sen simdi tadını çıkar hazırlıkların:)

Ya ben sana kiyamam canim benim e sen nie diktiriyosun esnekse yoksa eski sevgiline sorun cikmasin die mi öyle dedi? Ben unuttum senin durumu hep konustuk ama
Bu yaz canım

Ne kadar güçlü kadınlarmışız bir meğer inşallah canım

Demez dese de alma içeri bence stres yapma sen simdi tadını çıkar hazırlıkların:)
Haklisin canim bazen fazla ayrintili dusunebiliyoruz ne yazikki.. ah canim okulum bitse şöyle rahat rahat tadini cikarcam da.. bakalim artik

Sonraki gittiğim doktor yırtık derim ben dedi canım diğeri doğal çentik demişti

Ne zaman bitiyor okulun canım

Him anladim kuzum diger sayfya cok bakmiyorum kacirmisim gecmis olsn canim insallah sende kurtulrsun evet sonrasinda dikkat etmek gerekiyo ama insan dayaniyo canim

Kızlar adet dönemlerinizi nasıl geçirdiniz ped sıkıştırıyor hemde açıyor siz nasıl yaptınız
Canim ben eski tür kalin pedlerden kullandim kalinlardan yumusakti onlar beni rahatsiz etmedi hic bimde fln satiliyo onlrdan canim iylesene kadar onlardan kullansan daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…