gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlar ya boyle bazen aniden bunalim gelio bazi gunler cok nötr oluyorum bazi günler mutlu.. ama bazen sanki dünya basima yikilmis sanki dun mutlu olan ben degilmisim gibi hickira hickira aglayasim gelio.

Kuzum dert etme tez bilgisayar geçecek bunlar merak etme sabır
İnsallah bebegim.. artik insallah demekten biktim bu konuya gercekten nefret ettim herseyden.. annem ev hanimi ne guzel ya temizlik yemek sonra dizi surekli valla istedigim hayat ya tek derdim keske yarina ne yemek yapsam olsa

Ya canim durduk yere bilgisayari acinca bazen wifi baglantisi hic gorunmuo cevredeki hicbi wifi yi algilamio.. nie boyle anlamadim sabaha biraktim gecen gün kendi kendine duzelmis bna kafayi yedirmeye calisio galiba
benim bilisayarımda da aynı sorun var cnm ama neden yapıyo anlayamadım bazen yapıyo bazen yapmıyo

İnsallah bebegim.. artik insallah demekten biktim bu konuya gercekten nefret ettim herseyden.. annem ev hanimi ne guzel ya temizlik yemek sonra dizi surekli valla istedigim hayat ya tek derdim keske yarina ne yemek yapsam olsa
Ben de bazen oyle diyorum ne yalan diyim ama sonra da ne zmna kdr oyle olabilir ki diyorum sıkılırsın Kendini bi işe yarar hissetmek istersin diyorum

Ben de bazen oyle diyorum ne yalan diyim ama sonra da ne zmna kdr oyle olabilir ki diyorum sıkılırsın Kendini bi işe yarar hissetmek istersin diyorum
Aynen canim.hele ki bu devirde. Evlenip bi erkege güvenip calismamk kendi ayaklarinin ustunde durmamak en buyük hata olur

Kizlar ya boyle bazen aniden bunalim gelio bazi gunler cok nötr oluyorum bazi günler mutlu.. ama bazen sanki dünya basima yikilmis sanki dun mutlu olan ben degilmisim gibi hickira hickira aglayasim gelio.
Yaşadıklarımız kolay değil psikolojik hasar tabi ki bunlar ama odak noktanı değiştirmeye çalış kuzum

Dengesiz bi ruh hali oluyo anliyorum seni bende oyle oluyorum gerci son zamanlar hep kotu

Back