- Konu Sahibi Masalruya6
- #3.421
Hic anlamam ben kuzumKizlar bilgisayardan anlayaniniz varmi ya bi saattir ugrasiyorum bisy sorcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic anlamam ben kuzumKizlar bilgisayardan anlayaniniz varmi ya bi saattir ugrasiyorum bisy sorcam
Ay ben bir de onu oynarsam zombi mombi hiç uyuyamam rüyalardan :)Ay gordum kiz zonbiler gelmis zor oynuyorum bu sefer ölüyorum kiz zorlastirmislar bayagi![]()
Beni alma sen zatenAy ucumuz super bi takim olurdu bide canommm
Kuzum canomla xxo normaldede oynuyoya ondan dedi sende yuklu degil die seni katmadik dur hele gel kiz yeterki gelBeni alma sen zaten![]()
Kuzum dert etme tez bilgisayar geçecek bunlar merak etme sabırKizlar ya boyle bazen aniden bunalim gelio bazi gunler cok nötr oluyorum bazi günler mutlu.. ama bazen sanki dünya basima yikilmis sanki dun mutlu olan ben degilmisim gibi hickira hickira aglayasim gelio.
İnsallah bebegim.. artik insallah demekten biktim bu konuya gercekten nefret ettim herseyden.. annem ev hanimi ne guzel ya temizlik yemek sonra dizi surekli valla istedigim hayat ya tek derdim keske yarina ne yemek yapsam olsaKuzum dert etme tez bilgisayar geçecek bunlar merak etme sabır
benim bilisayarımda da aynı sorun var cnm ama neden yapıyo anlayamadım bazen yapıyo bazen yapmıyoYa canim durduk yere bilgisayari acinca bazen wifi baglantisi hic gorunmuo cevredeki hicbi wifi yi algilamio.. nie boyle anlamadim sabaha biraktim gecen gün kendi kendine duzelmis bna kafayi yedirmeye calisio galiba
Evet benim de oyle canim.. seninkinin markasi nebenim bilisayarımda da aynı sorun var cnm ama neden yapıyo anlayamadım bazen yapıyo bazen yapmıyo
Ben de bazen oyle diyorum ne yalan diyim ama sonra da ne zmna kdr oyle olabilir ki diyorum sıkılırsın Kendini bi işe yarar hissetmek istersin diyorumİnsallah bebegim.. artik insallah demekten biktim bu konuya gercekten nefret ettim herseyden.. annem ev hanimi ne guzel ya temizlik yemek sonra dizi surekli valla istedigim hayat ya tek derdim keske yarina ne yemek yapsam olsa
CasperEvet benim de oyle canim.. seninkinin markasi ne
Aynen canim.hele ki bu devirde. Evlenip bi erkege güvenip calismamk kendi ayaklarinin ustunde durmamak en buyük hata olurBen de bazen oyle diyorum ne yalan diyim ama sonra da ne zmna kdr oyle olabilir ki diyorum sıkılırsın Kendini bi işe yarar hissetmek istersin diyorum
Yaşadıklarımız kolay değil psikolojik hasar tabi ki bunlar ama odak noktanı değiştirmeye çalış kuzumKizlar ya boyle bazen aniden bunalim gelio bazi gunler cok nötr oluyorum bazi günler mutlu.. ama bazen sanki dünya basima yikilmis sanki dun mutlu olan ben degilmisim gibi hickira hickira aglayasim gelio.
Kesinlikle. Babana bile güvenme denilen dönem malum canımBen de bazen oyle diyorum ne yalan diyim ama sonra da ne zmna kdr oyle olabilir ki diyorum sıkılırsın Kendini bi işe yarar hissetmek istersin diyorum
Ben de cok farklı değildim insan kendini yiyip bitiriyor sakin olmaya çalışKızlar nasilsiniz bugün 4. Gün nasıl atlattınız siz ben tutacak mı diye düşünmekten bi hal oldum![]()
Kendimi bi sakinlestiriyorum ama hiçbişey yokken kafamda deli sorular kendimi boğulurken buluyorumBen de cok farklı değildim insan kendini yiyip bitiriyor sakin olmaya çalış
Ben işlemden 2 gün sonra sağlam ağlama krizi geçirdim saatlerce ağladım ama rahatladim sonraİyi düşünelim iyi olsun canlar valla ben de iyi değilim durup durup ağlayasım var ama mücadele etmemiz gerek
Dengesiz bi ruh hali oluyo anliyorum seni bende oyle oluyorum gerci son zamanlar hep kotuKizlar ya boyle bazen aniden bunalim gelio bazi gunler cok nötr oluyorum bazi günler mutlu.. ama bazen sanki dünya basima yikilmis sanki dun mutlu olan ben degilmisim gibi hickira hickira aglayasim gelio.