- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.441
Kiz kiyamam sana ben seni almazmiyim sana oyunu indirtmeye calisiyoruz baski yapiyoruz indirmiyosunBeni alma sen zaten
Sen olmadan olurmu hic sen oyunu indirmiyosun diye demedim seniBeni alma sen zaten
Kiz sen ne zaman gittin yaptirdin ay ben son zamanlar herseyi unutuyorum ya gozun aydin canim sende kurtuldun korkma hic dikkat et tutarKızlar nasilsiniz bugün 4. Gün nasıl atlattınız siz ben tutacak mı diye düşünmekten bi hal oldum
Kabusmu goruyosun kuzum ruyalarinda bende de bazen oluyo gun icinde icimizde bastirdigimiz seylerle ruyamizda ugrasiyoruzAy ben bir de onu oynarsam zombi mombi hiç uyuyamam rüyalardan :)
Neliz cok tatlisin ya sen ne zaman gittin yaptirdin diyoKiz sen ne zaman gittin yaptirdin ay ben son zamanlar herseyi unutuyorum ya gozun aydin canim sende kurtuldun korkma hic dikkat et tutar
Diğer konuya yazmıştım bi anda oldu benimki demiştim ya geçici yaptıracağım diye bi arkadasin ankaradaki doktorda tutmuş gittim yaptırdım teşekkür ederim canım çok dikkat ediyorum sanıyordum ki işlem bitince bitecek sonraki kısmı daha zormuşKiz sen ne zaman gittin yaptirdin ay ben son zamanlar herseyi unutuyorum ya gozun aydin canim sende kurtuldun korkma hic dikkat et tutar
İnşallah çok çok iyi olacaksın bundan sonra canımBen işlemden 2 gün sonra sağlam ağlama krizi geçirdim saatlerce ağladım ama rahatladim sonra
Inşallah canım evleniyorum ama hiçbirşeyin tadını alamıyorum hep sıkıntı stres keşke daha önce yaptirsaydim diyorum hepİnşallah çok çok iyi olacaksın bundan sonra canım
Hayırlısı bu zamanmış demek ki cnm o stres önce de yaptırsan yeni de yaptırsan hiç gecmiyor oyuzden oyle düşünmeInşallah canım evleniyorum ama hiçbirşeyin tadını alamıyorum hep sıkıntı stres keşke daha önce yaptirsaydim diyorum hep
Aynen bastırdığımız için boyle oluyor sanırımKabusmu goruyosun kuzum ruyalarinda bende de bazen oluyo gun icinde icimizde bastirdigimiz seylerle ruyamizda ugrasiyoruz
Şaka yapıyorum cnm olsun bilmem mi :) ben de normalde sarj zor dayanıyor bir de ona başlarsam hiç ayrılamam priz yanından sanırımSen olmadan olurmu hic sen oyunu indirmiyosun diye demedim seni
Ama ozmn zamanlr genişler düşüncesiyle yaptırmadın ki nitekim de eskiye göre genişledi anladığım kadarıyla. Şimdi kesin kararlı mısın açtırmayaKizlar ya gecen ay actrmadigima pisman oldum trabzondaki doktora bi milyari verip actrsaydim keske. Simdi istanbula gitcez ama dugunden once kaynanamlar da gelcek onlara ne diyip cikcam ben. Bide krem falan veriolarmis cabuk iyilessin agrisini kssin die nasil saklicam. Keske zamanım bolken ayri sehirdeyken halletseydim
Haklisin canım zamanı varmış demek ki hayırlısıyla atlatalim hepimiz bitsin bu dertHayırlısı bu zamanmış demek ki cnm o stres önce de yaptırsan yeni de yaptırsan hiç gecmiyor oyuzden oyle düşünme
Zamanla açılmıyor mu canım eğer actirmazsan ya da canınmı açıyor neden açtırmak istiyorsun stres yapma sakin olKizlar ya gecen ay actrmadigima pisman oldum trabzondaki doktora bi milyari verip actrsaydim keske. Simdi istanbula gitcez ama dugunden once kaynanamlar da gelcek onlara ne diyip cikcam ben. Bide krem falan veriolarmis cabuk iyilessin agrisini kssin die nasil saklicam. Keske zamanım bolken ayri sehirdeyken halletseydim
Degilim canim degilim.. ama korkuyorum oldu da 6 ay gecti hala acilmadi napcam onu dusunuyorum dugunden sonra. Aman neyse arada bi geliolar iste bosver canmAma ozmn zamanlr genişler düşüncesiyle yaptırmadın ki nitekim de eskiye göre genişledi anladığım kadarıyla. Şimdi kesin kararlı mısın açtırmaya
Canim artik acimio eskisi kadar ama tamamen girmio penis. Sadece hep böyle kalir die korktumZamanla açılmıyor mu canım eğer actirmazsan ya da canınmı açıyor neden açtırmak istiyorsun stres yapma sakin ol
Düğün olup bitsin Allah’ın izniyle kuş gibi hafifleyeceksin kuzum hiç merak etme hepimiz ancak o geceden sonra hafifleriz hızlı olmaz ama yavaş yavaş ve çocuk olduktan sonra geçer her şey inanıyorumInşallah canım evleniyorum ama hiçbirşeyin tadını alamıyorum hep sıkıntı stres keşke daha önce yaptirsaydim diyorum hep
Ben kalmaz diye düşünüyorum ama esin sıkıntı yapmıyorsa bence kafana takma şüphelense zaten anlardın belki ileride dersin açılmadı açılıyormuş ne dersin actirayim mı falan diye olmaz mı kiCanim artik acimio eskisi kadar ama tamamen girmio penis. Sadece hep böyle kalir die korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?