gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Belki bildiğimiz birseydir cnm sor bakalım
Ya canim durduk yere bilgisayari acinca bazen wifi baglantisi hic gorunmuo cevredeki hicbi wifi yi algilamio.. nie boyle anlamadim sabaha biraktim gecen gün kendi kendine duzelmis bna kafayi yedirmeye calisio galiba

Ya canim durduk yere bilgisayari acinca bazen wifi baglantisi hic gorunmuo cevredeki hicbi wifi yi algilamio.. nie boyle anlamadim sabaha biraktim gecen gün kendi kendine duzelmis bna kafayi yedirmeye calisio galiba
Benim çok anladığım bir şey değil kuzum :(

Napim bende kuzum ayni devam calismaya.. biraz calisiyorum biraz yeni bi yabanci diziye sardim victoria die onu izliyroum biraz pub g derkn bi bakiorum aksam olmus.. pub g ye zombiler geldi kiz gprdunmu :KK70:

Hayrolsun kuzum benim cikarsin insallah etkisinden
Ay gordum kiz zonbiler gelmis zor oynuyorum bu sefer ölüyorum kiz zorlastirmislar bayagi :KK70:

Ben de evde kafayı yedikçe sokağa atıyorum kendimi havalar biraz iyi park bahçe kitap okuyorum öyle.. :/ Daisyyg Daisyyg her şey düzelecek canım merak etme az kaldı ve bu kabusun değil huzuruna kavuşma olacak. Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi pubg zombilerinden haberim yok biara tekrar girip görmem lazım :KK70: N Nelizz ne dizisi izliyorsun seeeen :) ben de bulaşayım :p
Kuzum benmiyim kiz dizi izleyen bogazmanzarasi degilmi ay gerci bende aksama kadar dizi izliyorum bide oyun oynuyorum iste anca yaptigim bu :KK70:

Bağımlılık yapıyor canım bir de yarım saat sürüyo falan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bulaşmamak güzel gibi :) bağımlı olmaya başladığımı hissettiğim an bıraktım canım valla :)
Oyanayin kiz akliniz daglir oldurdgunuz adamlarida nefret ettiginiz insalarmis gibi dusunun:KK76:

Back