- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Masalruya6
- #3.401
Bisey olmaz canim artikkızlar ben bugün hasta oldum ped olarak koteks kullanıyorum sorun olur mu şu ucuz pamuklu olanlar beni tutmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bisey olmaz canim artikkızlar ben bugün hasta oldum ped olarak koteks kullanıyorum sorun olur mu şu ucuz pamuklu olanlar beni tutmuyor
Pamuk yüzeyli olanını kullan ozmn cnmkızlar ben bugün hasta oldum ped olarak koteks kullanıyorum sorun olur mu şu ucuz pamuklu olanlar beni tutmuyor
Belki bildiğimiz birseydir cnm sor bakalımKizlar bilgisayardan anlayaniniz varmi ya bi saattir ugrasiyorum bisy sorcam
Ben de Ben de bende :)
Ben de ben deAmaan sizinle konusmayinca da sizi özlüyorum kız![]()
Ya canim durduk yere bilgisayari acinca bazen wifi baglantisi hic gorunmuo cevredeki hicbi wifi yi algilamio.. nie boyle anlamadim sabaha biraktim gecen gün kendi kendine duzelmis bna kafayi yedirmeye calisio galibaBelki bildiğimiz birseydir cnm sor bakalım
O zaman sen bilirsin canımOyle mi diyorsun Boğazmanzarası da başla kız yazmış :) ama ben beni esir alsın istemiyorum yaa ama herkes de oynuyo
Benim çok anladığım bir şey değil kuzumYa canim durduk yere bilgisayari acinca bazen wifi baglantisi hic gorunmuo cevredeki hicbi wifi yi algilamio.. nie boyle anlamadim sabaha biraktim gecen gün kendi kendine duzelmis bna kafayi yedirmeye calisio galiba
Gercekten imtihan oluyorum yani gercekten. Icimden bilgisayari tezi hepsini kırıp yırtıp atmak gelioBenim çok anladığım bir şey değil kuzum![]()
Ay gordum kiz zonbiler gelmis zor oynuyorum bu sefer ölüyorum kiz zorlastirmislar bayagiNapim bende kuzum ayni devam calismaya.. biraz calisiyorum biraz yeni bi yabanci diziye sardim victoria die onu izliyroum biraz pub g derkn bi bakiorum aksam olmus.. pub g ye zombiler geldi kiz gprdunmu
Hayrolsun kuzum benim cikarsin insallah etkisinden
Evet canim zor bayaAy gordum kiz zonbiler gelmis zor oynuyorum bu sefer ölüyorum kiz zorlastirmislar bayagi![]()
Kuzum benmiyim kiz dizi izleyen bogazmanzarasi degilmi ay gerci bende aksama kadar dizi izliyorum bide oyun oynuyorum iste anca yaptigim buBen de evde kafayı yedikçe sokağa atıyorum kendimi havalar biraz iyi park bahçe kitap okuyorum öyle.. :/Daisyyg her şey düzelecek canım merak etme az kaldı ve bu kabusun değil huzuruna kavuşma olacak.
Bogazmanzarasi pubg zombilerinden haberim yok biara tekrar girip görmem lazım
N Nelizz ne dizisi izliyorsun seeeen :) ben de bulaşayım
![]()
Ay ucumuz super bi takim olurdu bide canommmKuzum diziyi ve pub g yi ben yazdim :) pub g sende mi oynuosun kizzneliz sen ben takim olurduk valla
![]()
Kiz yok muge anli degil oglenleri gelinim mutfakta fln izliyorumNelizz de tv yazmış ya kuzu ondan dedim Müge anlı falan kı izliyo acabapubg bir kaç gün oynadım sadece kuzu
bilmiyorum takıma almak ister miydin
![]()
![]()
Bence oynamalasin benceeeeeeben aslında oyun oynamayı cok severim ama başlarsam esir edecek diye başlamıyorum sırf hiç başlamiyim dimi
Oyanayin kiz akliniz daglir oldurdgunuz adamlarida nefret ettiginiz insalarmis gibi dusununBağımlılık yapıyor canım bir de yarım saat sürüyo falan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bulaşmamak güzel gibi :) bağımlı olmaya başladığımı hissettiğim an bıraktım canım valla :)
Kiz oglen baska bisey izliyodumda simdi bizim hikayeyi izliyorum foxtaNe izliyosun kiz bize cevap ver ben hic bisey bulamadim tvde![]()
Oyun gibi birbirimizde bagimlilik yaptim sanirimAmaan sizinle konusmayinca da sizi özlüyorum kız![]()
Kiz dinle bizi oyna guven bize bebisimOyle mi diyorsun Boğazmanzarası da başla kız yazmış :) ama ben beni esir alsın istemiyorum yaa ama herkes de oynuyo
Bilmiyorum canim ben hep ucuzlardan kullandim artik sey kullanicam molpedin yeni cikan sirf pamuk naylon karisimi olmayandan kullanicamkızlar ben bugün hasta oldum ped olarak koteks kullanıyorum sorun olur mu şu ucuz pamuklu olanlar beni tutmuyor