gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Geceye bi şarkı yine 3-5 yıl sonra bize ansızın bi infilak-kardeş
O kimin sarkisi kiz
Ben tarkanin tut kolumden cek götür beniiii (balayina) hüp die dindiri dindiri dindiriiii yi armaagan ediyorum size

Canim okurken güldüm inanirmisin bende onlardan biriydim kesin herkesin olur o milyonda bir sans beni bulur diodum ama olmuo öyle :))

Ben yürekten inanıyorum her şey çok iyi olacak canım ayakta dur tabiki. İstabul büyükmüş seni kaybettim çökerdik meyhaneye kafalar leş doldurup dikerdik içerdik kardeş diyo aklıma siz geliyorsunuz

Ben yürekten inanıyorum her şey çok iyi olacak canım ayakta dur tabiki. İstabul büyükmüş seni kaybettim çökerdik meyhaneye kafalar leş doldurup dikerdik içerdik kardeş diyo aklıma siz geliyorsunuz
Sesli guldüm ya yemin ediyorum numuneliksin bence biz seden gürelin bi bulsam sarkisindaki moddayiz bu arada ben hep nostaljiye gdiiyroum ama biliosunizdir bence yakin kusagiz :))

O kimin sarkisi kiz
Ben tarkanin tut kolumden cek götür beniiii (balayina) hüp die dindiri dindiri dindiriiii yi armaagan ediyorum size
Yazdığım şekilde yaz dinle kuzu güzel :) senin şarkı da şahaneeee

Kiz adam söylüyo bunu gülben hangi gülben Daisyyg bi dakika ya yanlis sarkiyimi dinliyorm su an? Ansizin bi infilak kardes mis sarki sözler tutuo
Hahah beynim yandı n’oluyo daisyyg başka şarkı diyo infilak ı ben dedim

ben hala hasta olmadım azıcık bir kanlı akıntı geldi dün o kadar beynim bir milyon resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…