- Emoji Skoru
- 15.271
- Puanlar
- 178
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.281
O kimin sarkisi kizGeceye bi şarkı yine3-5 yıl sonra bize ansızın bi infilak-kardeş
AaaaaSana da az kaldı uyandırayım kuzum
Canim okurken güldüm inanirmisin bende onlardan biriydimCnm bizdeki durum ne biliyor musun herkes kendini bu işten kurtulamayacak görüyor kendisi dışında herkes başaracak ama ben degil ben de kendim hakkında oyle düşünüyorum mesela senin dediğin gibi ihtimal hala yok gibi boşuna çabalayıp çırpınıyorum gibi geliyo İnan sizin güzel olacak kurtulacaksın demenizle ayaktayım yoksa başka hiçbir sey degil
İnş yaa yoksa aksini düşünemiyorumCanim okurken güldüm inanirmisin bende onlardan biriydimkesin herkesin olur o milyonda bir sans beni bulur diodum ama olmuo öyle :))
Ben yürekten inanıyorum her şey çok iyi olacak canım ayakta dur tabiki. İstabul büyükmüş seni kaybettim çökerdik meyhaneye kafalar leş doldurup dikerdik içerdik kardeş diyo aklıma siz geliyorsunuzCnm bizdeki durum ne biliyor musun herkes kendini bu işten kurtulamayacak görüyor kendisi dışında herkes başaracak ama ben degil ben de kendim hakkında oyle düşünüyorum mesela senin dediğin gibi ihtimal hala yok gibi boşuna çabalayıp çırpınıyorum gibi geliyo İnan sizin güzel olacak kurtulacaksın demenizle ayaktayım yoksa başka hiçbir sey degil
Gülben olması lazımO kimin sarkisi kiz
Ben tarkanin tut kolumden cek götür beniiii (balayina) hüp die dindiri dindiri dindiriiii yi armaagan ediyorum size
Sesli guldümBen yürekten inanıyorum her şey çok iyi olacak canım ayakta dur tabiki. İstabul büyükmüş seni kaybettim çökerdik meyhaneye kafalar leş doldurup dikerdik içerdik kardeş diyo aklıma siz geliyorsunuz
Yazdığım şekilde yaz dinle kuzu güzel :) senin şarkı da şahaneeeeO kimin sarkisi kiz
Ben tarkanin tut kolumden cek götür beniiii (balayina) hüp die dindiri dindiri dindiriiii yi armaagan ediyorum size
Aksi bir şey olmayacaaaakkkkİnş yaa yoksa aksini düşünemiyorum
:) şarkıyı bilmiyorum ama olacakGülben olması lazım
Kiz adam söylüyo bunu gülben hangi gülben:) şarkıyı bilmiyorum ama olacak
Hahah beynim yandı n’oluyoKiz adam söylüyo bunu gülben hangi gülbenDaisyyg bi dakika ya yanlis sarkiyimi dinliyorm su an? Ansizin bi infilak kardes mis sarki sözler tutuo
Heee bende diyorum noluyoruzHahah beynim yandı n’oluyodaisyyg başka şarkı diyo infilak ı ben dedim
Bir şey olmaz bence bu haftada canım tutmuştur tutması gereken yerben hala hasta olmadım azıcık bir kanlı akıntı geldi dün o kadar beynim bir milyon resmen
Malesef cnm o da en düşük 300Kızlar bu hafta sonu başka biyere muayeneye gidicem ben tekrar resmen işlem ücreti kadar para verdim bir muayene bile 300 tl diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?