• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Jakuziler favorim:KK8: beni buraya atip gitsinler hic sikayet etmem bide manzarali olanlari var:KK8:
1550429652532.jpg
1550429684297.jpg

Ya Karadeniz ben de cok istiyordum sabit bir yerde kalmak istemiyorum niyese farklı yerlerde olalım istiyorum yurtdışı olmazsa eger ayarlayamazsak de tek biryere degil farklı yerleri geze geze bir tatil yapalım istiyorum ama bazıları da oyle yapma sakın diyor git bir otel tatiline keyfine bak diyo
Evet canim bizde oyle yapcaz mesela bi yere gittik 3 gece kaldikmi sonra donuse guzergahina plan yapcaz farkli sehirleri gezerek döncez

Zaten gezilir heralde surekli otelde de kalinmaz guzel olur yani balayi guzel olmali hayatinda bi kere oluyo ozel bisey
Bence de cnm işte bazıları da git 1 hafta otel tatili yap diyo e ne anladım ben o tatilden gezemedikten ve hep aynı yerde olduktan sonra

Bence de cnm işte bazıları da git 1 hafta otel tatili yap diyo e ne anladım ben o tatilden gezemedikten ve hep aynı yerde olduktan sonra
Benim bazi arkadaslar oyle yapmis balayinda sıkıldık diolar dedim helal olsun balayinda sıkılmayi basaran ilk insansin :D

Ya evet onu da dusunuyorum cok soru sordum ama bi ara normal yapmak zorunlu die duymustum saglik acisindan bi sikinti olmadigi surece sezeryan yapmiolardi oyle bisey yokmu? Senin ilkinde sezeryandi galiba
Benim mecburi sezeryandi cnm da arkadaşlarımdan sezeryan isteyip yapan cok var ama su an yasa degistiyse bilmiyorum. Hem diyorum ya zaten cati muayenesinde sadece parmagini sokup bakıyor nasil anlasinlar

Ahaha çok güldüm yaaa :) harikasınız canımlar. Şey bi de şu balayını müthiş yapın bakın hakettiniiiiz daisyg pek rahat değilmiş gibi ama kanaması olduğu an uleyn niye iptal ettiysem diyecek:) boğazım manzaram:D gülazer repliği oldu bu da :D sende güzel düşünmüşsün herkes deniz kenarına gidiyor Nevşehir balon ve o jakuzi harika :)

Ahaha çok güldüm yaaa :) harikasınız canımlar. Şey bi de şu balayını müthiş yapın bakın hakettiniiiiz daisyg pek rahat değilmiş gibi ama kanaması olduğu an uleyn niye iptal ettiysem diyecek:) boğazım manzaram:KK70: gülazer repliği oldu bu da :KK70: sende güzel düşünmüşsün herkes deniz kenarına gidiyor Nevşehir balon ve o jakuzi harika :)
Aynen canim benim yasadigim yer zaten deniz kenari bikmisim artik denizden :D
Jakuzi candır:KK8: adami kovup kendim gircem kitap okucam icinde:KK8::cool:

Ahaha çok güldüm yaaa :) harikasınız canımlar. Şey bi de şu balayını müthiş yapın bakın hakettiniiiiz daisyg pek rahat değilmiş gibi ama kanaması olduğu an uleyn niye iptal ettiysem diyecek:) boğazım manzaram:KK70: gülazer repliği oldu bu da :KK70: sende güzel düşünmüşsün herkes deniz kenarına gidiyor Nevşehir balon ve o jakuzi harika :)
inş cnm inş oyle olur ayarlıcaz bakalım bir şekilde Allah hepimize yardım etsin

Back