- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Masalruya6
- #3.261
Sus kız okucaz Allah Allah gelmesin beneneAmiiiiin güzel olacak bak gör canım
Bırakırsa okursun canımkesin okursun yani :)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK8 :KK8: :KK8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sus kız okucaz Allah Allah gelmesin beneneAmiiiiin güzel olacak bak gör canım
Bırakırsa okursun canımkesin okursun yani :)
HahaX xxoxxoxx O plan yapmadursun cnm kitap okumakla ilgili :) sen plan yaparken senin için de güzel planlar yapılacak cnmBogazmanzarasi
Ahh ahhh hem de nasıl istiyo dertsiz tasasız beraber derin bir uykuHahakız özluyorum ya ona da raziyim yapsin bakalm planini
valla insan artk hep yaninda olsun istio beraber uyumak istio
![]()
Evet ne cok ihtiyacimiz var dimi.. ne onlarsiz oluyo ne onlarla iste boyu devrilmeyesicelerAhh ahhh hem de nasıl istiyo dertsiz tasasız beraber derin bir uyku
OlabilirEvet yinepubg de mi acaba
Aynen onlarla da olmuyo onlarsız da ama her zmn onlara her sey daha kolayEvet ne cok ihtiyacimiz var dimi.. ne onlarsiz oluyo ne onlarla iste boyu devrilmeyesiceler
Olabilir![]()
Üzme kendini artık nolur canım valla hayatımda biri var ama ben de yalnız hissediyorum kendimine güzel maşallah balayı planları yapıyorsunuz ben de bir başımayım
Tam o sözü diyecektim bir türlü hatırlayamadım az önce çok yaşa nasıl rahatladımBen benimki ile uyuyacağım günleri hayal bile edemiyorumjakuzi ve meyve tabakları sana yar olsun sen ona olcan
konuşturma beni
hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir sözü geldi aklıma
![]()
Daisyyg kitap gibi okunacak haberi yok bunun
![]()
Ya bak arkadasim gece gece cik cık cok ayip cokBen benimki ile uyuyacağım günleri hayal bile edemiyorumjakuzi ve meyve tabakları sana yar olsun sen ona olcan
konuşturma beni
hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir sözü geldi aklıma
![]()
Daisyyg kitap gibi okunacak haberi yok bunun
![]()
Canim benim kiyamam sende yapcaksin hepniz yapcaksiniz herkes illaki evlenecek aniden biri cikiverir karsiniza bilemezsinne güzel maşallah balayı planları yapıyorsunuz ben de bir başımayım
N Nelizz nerdesin ya gelirmisin bunlar birbirlerini kudurtup bnim üstüme geliyolarTam o sözü diyecektim bir türlü hatırlayamadım az önce çok yaşa nasıl rahatladım
Sen jakuzi planı yap hayat seni yoklayacak cok güzel :)Bogazmanzarasi amaaaannn kitap da neymiş dersin
Olcak her sey zamanla cnm az dayan sabret hiç bilemezsin kim nerden gelecekne güzel maşallah balayı planları yapıyorsunuz ben de bir başımayım
Benim öyle bi ihtimalim yokmuş gibi ya psikolojim garip :)Ya bak arkadasim gece gece cik cık cok ayip cokseni de okucaklar bol keseden konusuyosun xxo hanimcim ama o gunler yakin
Canim benim kiyamam sende yapcaksin hepniz yapcaksiniz herkes illaki evlenecek aniden biri cikiverir karsiniza bilemezsin
Sana da az kaldı uyandırayım kuzumTam o sözü diyecektim bir türlü hatırlayamadım az önce çok yaşa nasıl rahatladım
Sen jakuzi planı yap hayat seni yoklayacak cok güzel :)Bogazmanzarasi amaaaannn kitap da neymiş dersin
Yav he he sen öyle san bana sorsan en son anneme meydan okuodum ben kariyer yapcam evlilik falan yok ckarin aklinizdan die (tamamen bahaneydi kariyer)Benim öyle bi ihtimalim yokmuş gibi ya psikolojim garip :)
Geceye bi şarkı yineYav he he sen öyle san bana sorsan en son anneme meydan okuodum ben kariyer yapcam evlilik falan yok ckarin aklinizdan die (tamamen bahaneydi kariyer)
E noldu. Kosa kosa gittim nikahagercekten insana kal gelio anlamiosun isin ciddiye bindigini ben cok kacmaya calistim ama kader devrede olunca bazi seyler kendiliginden gelisio güzel güzel
![]()
Cnm bizdeki durum ne biliyor musun herkes kendini bu işten kurtulamayacak görüyor kendisi dışında herkes başaracak ama ben degil ben de kendim hakkında oyle düşünüyorum mesela senin dediğin gibi ihtimal hala yok gibi boşuna çabalayıp çırpınıyorum gibi geliyo İnan sizin güzel olacak kurtulacaksın demenizle ayaktayım yoksa başka hiçbir sey degilBenim öyle bi ihtimalim yokmuş gibi ya psikolojim garip :)