gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlar napiyosunuz ya ben bugün yine iliski yasadim ama tam giremiyo ya. O da farkinda ama takmiyo yani zaten boyle de zevk aliyorum ben tam girmesine gerek yokki dio.. ama ben ilk fırsatta gidicem actricam bi bahane bulup istanbula gitmem lazim..turgay beye yaptirayim. Gerci o da ucret almio ama yol parasyla ayniya gelio belki yine trabzondaki o sordugum 1000 tl diyen doktora yaptrrim tabi hala 1000 tl ise :(

Kizlar napiyosunuz ya ben bugün yine iliski yasadim ama tam giremiyo ya. O da farkinda ama takmiyo yani zaten boyle de zevk aliyorum ben tam girmesine gerek yokki dio.. ama ben ilk fırsatta gidicem actricam bi bahane bulup istanbula gitmem lazim..turgay beye yaptirayim. Gerci o da ucret almio ama yol parasyla ayniya gelio belki yine trabzondaki o sordugum 1000 tl diyen doktora yaptrrim tabi hala 1000 tl ise :KK43:
Hmm oyle mi diyorsun ay nasıl bir iş içindeyiz Allahım sen yardım et hepimize ama o bilecek tabi dimi actırdıgını

Hmm oyle mi diyorsun ay nasıl bir iş içindeyiz Allahım sen yardım et hepimize ama o bilecek tabi dimi actırdıgını
Bilmiyorum soylesem simdi yok be askim birak zamanla genislicek nasil olsa dicek izin vermicek sen abartiyosun dicek :( eger gercekten genislicek olsa yani dogal hali olsa hic dusunmezdim gitmezdim de.. simdi emin olamadim manolyanin soyledikleri de kafami karistirdi.. gerci iliskiye girebiliyoruz yani sadece sonuna kadar girmio ne demek istedigimi anladiniz siz..
Valla kafam bi milyon actrsam birden genislemis dermi diorum actrmasam e nereye kadar böyle..

Bilmiyorum soylesem simdi yok be askim birak zamanla genislicek nasil olsa dicek izin vermicek sen abartiyosun dicek :KK43: eger gercekten genislicek olsa yani dogal hali olsa hic dusunmezdim gitmezdim de.. simdi emin olamadim manolyanin soyledikleri de kafami karistirdi.. gerci iliskiye girebiliyoruz yani sadece sonuna kadar girmio ne demek istedigimi anladiniz siz..
Valla kafam bi milyon actrsam birden genislemis dermi diorum actrmasam e nereye kadar böyle..
Manolyanın dedikleri neler ki

Manolyanın dedikleri neler ki
Ya o ilk iliskiye giremedi baya iki hafta falan.. esi artik soruyodu niye olmuo falan die.. sonra gitti actrdi o da bana dio artik etlesmis imkansiz penisin onu yirtmasi dio..ne bileyim ya sakaryaninda tam acilmamsti ama o actrmadi arada kaldim ne zor isler.. tabi en kotu ihtimal firsat bulamam actrmam bisey olmaz.. ama cocuk yapmak icin spermin yumurtaliklara ulasmasi icin daha derine girmesi gerekmiomu mesela? E diyelim olmadi cocuk doktora gittik nolcak iste orda tikanip kaliyorum.

Ya o ilk iliskiye giremedi baya iki hafta falan.. esi artik soruyodu niye olmuo falan die.. sonra gitti actrdi o da bana dio artik etlesmis imkansiz penisin onu yirtmasi dio..ne bileyim ya sakaryaninda tam acilmamsti ama o actrmadi arada kaldim ne zor isler.. tabi en kotu ihtimal firsat bulamam actrmam bisey olmaz.. ama cocuk yapmak icin spermin yumurtaliklara ulasmasi icin daha derine girmesi gerekmiomu mesela? E diyelim olmadi cocuk doktora gittik nolcak iste orda tikanip kaliyorum.
Haklısın cnm insanın aklına bir sürü şey geliyordur bence için rahat etmeyecekse eşine de söyle boyle nasıl olcak bu açtırayım fln de bu ihtimallerden bahset güzelce konus yani tamam der belki ne zor yaaa usandım ben daha şimdiden yani

Haklısın cnm insanın aklına bir sürü şey geliyordur bence için rahat etmeyecekse eşine de söyle boyle nasıl olcak bu açtırayım fln de bu ihtimallerden bahset güzelce konus yani tamam der belki ne zor yaaa usandım ben daha şimdiden yani
Esra hanima yazdim yine o da aylar gectikce yavas yavas acilio dio aslinda dogru cunku ilkinde hic giremisti simdi gayet rahat giriyoruz.. acaba genisliomu? Bugun hic acimadi hakkaten .. genisliyo belki de yavas yavs acilcak oranin girisi..
Ah sakarya ahh nerdesin yaziyorum cevap vermio ya :( S Sakarya123 o actrmamisti zamanla acilcak die.. o actrmadysa bende actrmicam gerci actrsa yazardi buraya heralde.

Gerci sakarya zaten ilk ay acilmamis haliyle hamile kaldi demekki hamile kalinio engel degil.. aman bi ferahliyo icim bi kendi kendime evham yapiyorum degisik ruh hali

Esra hanima yazdim yine o da aylar gectikce yavas yavas acilio dio aslinda dogru cunku ilkinde hic giremisti simdi gayet rahat giriyoruz.. acaba genisliomu? Bugun hic acimadi hakkaten .. genisliyo belki de yavas yavs acilcak oranin girisi..
Ah sakarya ahh nerdesin yaziyorum cevap vermio ya :KK43: S Sakarya123 o actrmamisti zamanla acilcak die.. o actrmadysa bende actrmicam gerci actrsa yazardi buraya heralde.
Genişliyordur tabi cnm yoksa nasıl eskisine göre daha rahat girsin ki

Ben en başta hep orası tamamen yırtılacak diye düşünüyordum ya dikilen yer
Bende öyle dusunuyodum. Iste actirnca yirtilcak komple o zar ortadan kalkcak.. biraz da o yuzden actirasim var o sürekli vajina girisinde duruo sinir oldum. Benimki biraz seye benzio yüksek kizlk zari die bisey varms acilmasi gereken operasyonla.. ona benzio bak googledan deligi biraz yukarda kalio.. iste esim genislemis derse de bayadir parmagimla aciyorum duzenli kegel egzersizleri yapiyorum ondan acildi biraz daha falan derim..yani inanir bence buna inandiysa ona nie inanmasin.. ah onun icin neler yaptum kendime :(

Bende öyle dusunuyodum. Iste actirnca yirtilcak komple o zar ortadan kalkcak.. biraz da o yuzden actirasim var o sürekli vajina girisinde duruo sinir oldum. Benimki biraz seye benzio yüksek kizlk zari die bisey varms acilmasi gereken operasyonla.. ona benzio bak googledan deligi biraz yukarda kalio.. iste esim genislemis derse de bayadir parmagimla aciyorum duzenli kegel egzersizleri yapiyorum ondan acildi biraz daha falan derim..yani inanir bence buna inandiysa ona nie inanmasin.. ah onun icin neler yaptum kendime :KK43:
Açtırdıktan sonra mı genişlemiş derse elimle açtım derim diyorsun ama iyileşme süreci fln olacak açtırınca eşin illa anlamaz mı farklı yerlerde mi olacaksınız

Açtırdıktan sonra mı genişlemiş derse elimle açtım derim diyorsun ama iyileşme süreci fln olacak açtırınca eşin illa anlamaz mı farklı yerlerde mi olacaksınız
Canim belki okula gitme durumum olur diplomayi bahane ederim o bahaneyle bi hafta kalirim geri kalan zamanda da adet oldum derim falan die dusunuyorum ama.. bilemiyorum ya esra hanim da genislicek dio bikac ay daha bekliyim dugunden once istanbula gitme durumum var olmadi o zaman turgay beye giderim yine..

Canim belki okula gitme durumum olur diplomayi bahane ederim o bahaneyle bi hafta kalirim geri kalan zamanda da adet oldum derim falan die dusunuyorum ama.. bilemiyorum ya esra hanim da genislicek dio bikac ay daha bekliyim dugunden once istanbula gitme durumum var olmadi o zaman turgay beye giderim yine..
Hmm o da olabilir cnm aslında mantıklı bakarsın ozmana kdr daha açılmış olur

Back