gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Amiiiiin güzel olacak bak gör canım

Bırakırsa okursun canım kesin okursun yani :)
Sus kız okucaz Allah Allah gelmesin benene dayıcam uyku hapıni 3 gün boyunca ooohh gelsin balayi ciftine meyve tabaklari ikramlar hepsi benim ama jakuzi icinde yicem

Ben benimki ile uyuyacağım günleri hayal bile edemiyorum jakuzi ve meyve tabakları sana yar olsun sen ona olcan konuşturma beni hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir sözü geldi aklıma Daisyyg kitap gibi okunacak haberi yok bunun

ne güzel maşallah balayı planları yapıyorsunuz ben de bir başımayım
Üzme kendini artık nolur canım valla hayatımda biri var ama ben de yalnız hissediyorum kendimi bu dertten sebep yalnız ölecekmişim gibi ama böyle olmayacak

Tam o sözü diyecektim bir türlü hatırlayamadım az önce çok yaşa nasıl rahatladım
Sen jakuzi planı yap hayat seni yoklayacak cok güzel :) Bogazmanzarasi amaaaannn kitap da neymiş dersin

Ya bak arkadasim gece gece cik cık cok ayip cok seni de okucaklar bol keseden konusuyosun xxo hanimcim ama o gunler yakin
ne güzel maşallah balayı planları yapıyorsunuz ben de bir başımayım
Canim benim kiyamam sende yapcaksin hepniz yapcaksiniz herkes illaki evlenecek aniden biri cikiverir karsiniza bilemezsin

Tam o sözü diyecektim bir türlü hatırlayamadım az önce çok yaşa nasıl rahatladım
Sen jakuzi planı yap hayat seni yoklayacak cok güzel :) Bogazmanzarasi amaaaannn kitap da neymiş dersin
N Nelizz nerdesin ya gelirmisin bunlar birbirlerini kudurtup bnim üstüme geliyolar neliz ya sende icme su haplari ya da bana da ver beraber uyuyalm rica ediyorum 2ye bir yalniz kaldim bi sen yanimda oluodun

Ya bak arkadasim gece gece cik cık cok ayip cok seni de okucaklar bol keseden konusuyosun xxo hanimcim ama o gunler yakin

Canim benim kiyamam sende yapcaksin hepniz yapcaksiniz herkes illaki evlenecek aniden biri cikiverir karsiniza bilemezsin
Benim öyle bi ihtimalim yokmuş gibi ya psikolojim garip :)

Sana da az kaldı uyandırayım kuzum

Yav he he sen öyle san bana sorsan en son anneme meydan okuodum ben kariyer yapcam evlilik falan yok ckarin aklinizdan die (tamamen bahaneydi kariyer)
E noldu. Kosa kosa gittim nikaha gercekten insana kal gelio anlamiosun isin ciddiye bindigini ben cok kacmaya calistim ama kader devrede olunca bazi seyler kendiliginden gelisio güzel güzel

Geceye bi şarkı yine 3-5 yıl sonra bize ansızın bi infilak-kardeş

Cnm bizdeki durum ne biliyor musun herkes kendini bu işten kurtulamayacak görüyor kendisi dışında herkes başaracak ama ben degil ben de kendim hakkında oyle düşünüyorum mesela senin dediğin gibi ihtimal hala yok gibi boşuna çabalayıp çırpınıyorum gibi geliyo İnan sizin güzel olacak kurtulacaksın demenizle ayaktayım yoksa başka hiçbir sey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…