• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ben de burdayım kzlar:) nasılsınız..
Cok sukur iyi diyelim canim.. sen nasilsin
:KK70: sanırım canım karar verebildin mi sen
Canim actirmicam yani zaten istesem de su an yaptiramam surekli beraberiz gibi bisey esimle.. anca sehir disinda bi isim olur giderim öyle belki hic actrmam yani bakinca duruyo orda zar goruyorum ama bi yandan da sorun olsa esim zaten şüphelenirdi diyorum dursun bakalim biraz daha..firsat olursa degerlendiririm

Antidepresanlar bi yandan terapi biraz kafam karisik cnm ruyalar fln gördüm heo gece boyu.. simdi de carpmtim var biraz
Canim esinle araniz falan iyi dimi ya huzurlu bi yuvan var bak birak gecmisi bebegine odaklan cikin gezin alisveris yapin esinle bunlar en guzel zamanlar gercekten

Kizlar ya bu zarin acilmamasini yine kafama taktim ben :KK43: ya boyle parmaklarimla acmaya calisirken kalin bi deri var orda imkansiz iliskide yirtilmasi. Esnicek desem kucuk bi yer degilki nasil esner :KK43: ben dugunden once actrsammi ya ya da esime soylesem doktora gittim adet duzensizliginden doktor alttan kontrol etti senin boyle biseyin var basit bi operasyon dedi yapti desem nolurki acaba ya da hicbisey demesem.
Kasap et derdinde koyun can derdindeye doncek ama iliskide zevk de alamiyorum yani nasil anlatsam dusunun bi halka var giriste tam gircek giremiyo tamami. Ya da ben oyle saniyorum gerildigi icin. Esim giriyo dio ama ben ilk iliskimdeki gibi zevk alamiyorum psikolojikmi onu da bilmiyorum ya :KK43:
Acilmadimi iyce ya ay bu zamanla etlesiyosa bizde mahvolduk ya napcaz canim sen nasil
İstiyosan oyle yaptir hic bisey hissedememekte kotu yani

Bence de hisseder o bir de görüyordur zaten cnm illa anlar bence ama sen bilirsin tabi. Açtırsan sadece acısı azalacak başka bir seye faydası olacak mı ki zevk olayına fln etkisi olmaz gibime geliyo
Bencede zevk olayina etkisi olmZ bunun ama acini hafifletir

kızlar lavaboya gittim peçeteyle temizlenirken bildiğiniz baya açık kırmızı kan geldi ama hiç canım acımadı açık kırmızı renkteydi dua edinde hasta olmuş olayım çok kötü oldum gerçekten ağlayacağım bir anda şok oldum resmen

23. günüm bugün bozulur mu ki ama kendimi çok zorlamadım hatta elimle birleştirdim lavaboda çok kötüyüm ya

kızlar lavaboya gittim peçeteyle temizlenirken bildiğiniz baya açık kırmızı kan geldi ama hiç canım acımadı açık kırmızı renkteydi dua edinde hasta olmuş olayım çok kötü oldum gerçekten ağlayacağım bir anda şok oldum resmen
Canim o adet oncesi kanindir adet olursun korkma 23 gunde daha bisey olmaz

Canim esinle araniz falan iyi dimi ya huzurlu bi yuvan var bak birak gecmisi bebegine odaklan cikin gezin alisveris yapin esinle bunlar en guzel zamanlar gercekten
Aramiz cok iyi kuzum ama ben resmen saplanti haline getirdim anneligi esimi yuvamı haketmiyorum moduna girdim gecmisi kapatamiyorum bi türlü 3 senedir iyiydim tekrarladi bu takinti bende. Size tavsiyem ben gibi olmayın kizlar takinti haline gelmeden sunger cekin dusune dusune ilerde herşeyine yansiyor insanın

Aramiz cok iyi kuzum ama ben resmen saplanti haline getirdim anneligi esimi yuvamı haketmiyorum moduna girdim gecmisi kapatamiyorum bi türlü 3 senedir iyiydim tekrarladi bu takinti bende. Size tavsiyem ben gibi olmayın kizlar takinti haline gelmeden sunger cekin dusune dusune ilerde herşeyine yansiyor insanın
Allah seni de bu psikolojiden kurtarsın tez zamanda inşallah

Ins cnm karsilikli dua edelim bnm belki siz gibi operasyon gerekmedi ama inanin cok agir geldi yasadiklarim yaptiklarim
Ben de henüz işlem olmadım ama zor her şey hayatta :( ben yaşadıklarımı unuttum aslında flu oldukça ama işlem olmak zorundayım bu aklımdan çıkmıyor:(

Ben de henüz işlem olmadım ama zor her şey hayatta :KK43: ben yaşadıklarımı unuttum aslında flu oldukça ama işlem olmak zorundayım bu aklımdan çıkmıyor:KK43:
Senin gerekli miydi cnm ben yeni olunca karıştırıyorum isimleri. Evlenecek olan sen miydin

Back