gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Cnm benim 2. Gebelik ve sezeryan olacagi icin kontrol etmiyo alttan. Ama ilk hamilelikte son haftalar cati muayenesi icin alttan bakarlar sen hamile miydin
Yok canim daha yeni evlendim dusunmuyorum hemen bulur 2 seneyi tabi Allah kismet ederse.. benim dikimden dolayi sordum bakarsa doktor bisey dermi die.. ilk hamileliginde baktilar o zaman? Ya peki esin yaninda oluyomu mesela ben esime sen disarda bekle desem cok mu absürt kacar bence kacmaz cunku normalde de esimin beni o halde gormesini istemem

Sakin olasın cnm endişe etme birsey olmamıştır

Allah tez zamanda güzel hislere ulaştırsın inş cnm seni

Ben biraz yoğundum bugün cnm yeni girebildim siz neler yapıyorsunuz iyi misin nasılsın tez fln nasıl
Aman bosver canim lanet olsun tezine de hocasina da. Sen anlat nasil gidio dugun hazirliklari balayi nereyi dusnuosun

Aman bosver canim lanet olsun tezine de hocasina da. Sen anlat nasil gidio dugun hazirliklari balayi nereyi dusnuosun
Hiç birsey yapmıyorum desem cunku büyük işler var yapılacak eşyalar fln ev belli olmayınca daha eşya da bakamıyorum balayı için yurtdışı düşünüyoruz Allah nasip ederse ama hiç girişmesem mi o işe de diyorum malum durumdan dolayı

Cnm zaten cati muayenesi taa 38. Haftada falan yapılıyor ve esin olmaz yaninda cati muayenesinde zaten. Doktor da parmagiyla bakacağı icin dikisi falam anlamaz merak etme isikla bakiloyor kizlik zarini anlamak icin

Tabi ki gideceksin canım ve kötü bir şey olmayacak pişman olma hiç bence

Ay evet isimler benzeyince:) Allah hayirli vakitte hayirli bir yuva nasip etsin cnm sen dugune yakin mi islem yaptirican
Ben geçici yani hemen düğün öncesi yoğun düşünüyorum ama hangisi nasip olacak bilmiyorum kalıcı işlem de olabilir. Hayırlısı canım valla hangisi doğru karar olur benim durum için onu da bilmiyorum

Gecici olan daha ii sanki cnm ama bu surecte pskilojik olarak kendini kotu hissediceksen kalici yaptır. Sana ozelden bisey yazicam şimdi burda yazarsam okuyanlar ben oldugumu bilir akrabalar var da ondan. Dur yazıyorum

Evet olabilir canim onu bizde dusunduk de sonra vazgectik malum durumdan nlcak kiz olmaz bisey

Cnm zaten cati muayenesi taa 38. Haftada falan yapılıyor ve esin olmaz yaninda cati muayenesinde zaten. Doktor da parmagiyla bakacağı icin dikisi falam anlamaz merak etme isikla bakiloyor kizlik zarini anlamak icin
Öylemi tamam o zaman kuzum ya benim bu dikilmis zar oldugu icin gercek kizlik zari gibi cok icerde degil ondan direkt gorebilir. Ama tabi ben dogum falan diene kadar 2 bucuk senede acilir o bölgem heralde anlasilmaz islem artik surekli iliski olcagi icin

Cnm benim doktor görse bile onu ilgilendiren bir durum degil bide bunu takma hic kafana sen. Esin orda olmasin yeter ki olmaz ztn. Hatta çok suphe duyuyorsan sezeryan olmak istiyorum dersin normal dogum istemiyorum dersin hic bakmaz bile alttan. Kendini nasil ii hissediceksen oyle yaparsin o an bi gelsin de insallah.

Ya evet onu da dusunuyorum cok soru sordum ama bi ara normal yapmak zorunlu die duymustum saglik acisindan bi sikinti olmadigi surece sezeryan yapmiolardi oyle bisey yokmu? Senin ilkinde sezeryandi galiba

İnş cnm ay ne bilim en kötüyü düşünüyor işte insan sen neler yaptın baktın mı aldın mı bişiler atsana özelden bakim neler aldın
Ne olarak bebegim esyami? Balayi icin cok kararsizim ama yani şöyle harika bi kafayi dinlicegim tatil olcagi kesin.. cok ihtiyacimiz var hepimizin buna. Kapadokya dusunmeye basladim bakmani tavsiye ederim harika otelleri ya hatta buraya atim dur :) ben ilk basta karadeniz diodum ama vazgectim gibi bisey..

Ya Karadeniz ben de cok istiyordum sabit bir yerde kalmak istemiyorum niyese farklı yerlerde olalım istiyorum yurtdışı olmazsa eger ayarlayamazsak de tek biryere degil farklı yerleri geze geze bir tatil yapalım istiyorum ama bazıları da oyle yapma sakın diyor git bir otel tatiline keyfine bak diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…