emotionum Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Ekim 2007 286 1 96 İzmir 5 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi emotionum #1 BİR ÇIRPIDA OKUDUĞUM OKUDUKTN SONRA OKUMAK İÇİN NE KADAR GEÇ KALDIĞIMI FARKETTİĞİM KİTAP İÇİN YAZARI VE İÇİNDEKİ KAREKTERLERİN ÖNÜNDE EĞİLİYOR. ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.a.s.
BİR ÇIRPIDA OKUDUĞUM OKUDUKTN SONRA OKUMAK İÇİN NE KADAR GEÇ KALDIĞIMI FARKETTİĞİM KİTAP İÇİN YAZARI VE İÇİNDEKİ KAREKTERLERİN ÖNÜNDE EĞİLİYOR. ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.a.s.
Che Nirvana Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 2.706 26 643 Çanakkale 22 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi emotionum #2 Ben bu kitabı okuyalı biraç yıl oluyor. Bence okunması gereken kitaplardan tavsiye ederim.
gulseven Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2007 71 0 86 41 İstanbul 23 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi emotionum #3 erdal öz'ün benden intihar etmek için ilaç istediler demeciyle sanki kendisi kitabın önüne geçmek istiyor izlenimine kapıldım ben!!! ama o bile kitabın derinden etkilemesini engelleyemedi
erdal öz'ün benden intihar etmek için ilaç istediler demeciyle sanki kendisi kitabın önüne geçmek istiyor izlenimine kapıldım ben!!! ama o bile kitabın derinden etkilemesini engelleyemedi
B belissimo Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 437 2 96 49 İzmir 24 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi emotionum #4 Artık devrim adı altında yapılan terörizmi görmek istemiyorum.Hele ki şu zamanda.Bu kitapta onlardan biri...
Artık devrim adı altında yapılan terörizmi görmek istemiyorum.Hele ki şu zamanda.Bu kitapta onlardan biri...
B bezgincik Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2007 25 0 86 46 Ankara 24 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi emotionum #5 Kesinlikle okunması gereken bir kitap....ben okuyalı çok uzun zaman oldu...