• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülünce çok çirkin oluyorum

yok kii komik tamaa:27:sen yaptirmayi dusunmuyomusun:32:

yok be cnm napim silikonu esprisine yazdım alıştım artık sevmesemde dişetlerimi.he hani olsaada fena olmaz ama düşünmüyorm silikon felan annem kocam topa tutar vala allahın verdiği gzelliği ne bozuyosun die.tabi güzellik mi çirkinlikmi o tartışılır

diş eti estetiğiyle bu fotodaki görüntü baya düzelir diyorum ben. siz bikaç diş hekimiyle daha görüşün. estetik diş hekimliği merkezleri seçerseniz daha faydalı olur.

ayyyyyyyyy aynı dert bendede var hele üst dudağım gülünce kaybolu dişetlerim ayna gibi meydanda.o yusden fotolarda sırıtmıyorum iğrenç çıkıyorum yaaa.üst dudağa silikon mu taktır:66::66:sam napsam.

silikon taktirinca daha bi yakisikli oluruz heralde:9::9::62:

ablamın da aynı şikayeti var bu bi hastalıkmış aslında gummy smile ymiş adı dün doktora gittik çok tavsiye etmem ama diş etlerini biraz kesip dişerini büyütebiliriz dedi 5-6 yıl sonra diş eti kendini yeniliyomuş eski haline dönüyomuş ama yaptırıcak o çok takıyo foto bile çekinmeye korkar oldu denicek bi kere güvenilir bi doktor olduğu için yaptırıcak 15 nisana gün verdi ama

görünen dişeti kısmı fazlaysa cerrahi operasyon gerekebilir. ameliyat sonrası yüzünde olumlu anlamda değişiklikler olur, uzun bir görüntü varsa, daha simetrik bir görünüme kavuşabilirsin. diş etli gülümsemen de ortadan kalkar hem.

Ama resimdeki kız çirkin değil ki. Hatta sempatik olmuş, hava katmış bence. Yanılıyor muyum?:44:

Eğer resimdekine benziyorsan belki de ihtiyacın yok ameliyata falan. Çevrene de danış istersen. Belki sen abartıyorsundur.

Ama resimdeki kız çirkin değil ki. Hatta sempatik olmuş, hava katmış bence. Yanılıyor muyum?:44:

Eğer resimdekine benziyorsan belki de ihtiyacın yok ameliyata falan. Çevrene de danış istersen. Belki sen abartıyorsundur.

cevremdekiler gerek olmadigini falan soyluyolar ama beni rahatsiz ediyo iste.kesinlikle yaptirmaliyim biseyler.bu lazerle pembe estetik uygun gibi geldi bana ama tabiki bi dr.'a gorunmem lazim

Son düzenleme:
cevremdekiler gerek olmadigini falan soyluyolar ama beni rahatsiz ediyo iste.kesinlikle yaptirmaliyim biseyler.bu lazerle pembe estetik uygun gibi geldi bana ama tabiki bi dr.'a gorunmem lazim

Sen bilirsin tabi. Ama kendine biraz daha zaman tanı istersen, belki fikirlerin değişebilir.

perşembe günü bunu yaptıracağım kızlar size bilgi veririm benim de gülünce görünüyor baya ama 3mm cekeriz ancak dedi dr o kadar müsaitmiş yoksa kemik görünür dedi lazerle değil normal yapacak bakalım nasıl olacak.

merhaba ben 16 yaşındayım dişlerimde bi çarpıklık vardı benimde ama tel takmak istemedim damaklık verildi şimdi onu kullanıyorum 3 aydır. fakat çok az bi düzelme oldu.. sizce düzelir mi aranızda takan varmı ?:50:

Back