benim bi tanıdığım yaptırmıştı, onun da dişetleri çok görünüdu. bi günlük bi işlem öyle yüz şişmesi felan olmadı, acısızdır sanırım zaten en fazla anestezi yaparlar. ben ona sorarım istersen daha ayrıntılı.
sen bence başka bi doktora git.
ahh dort gozle cvp bekliyodumbenim kaldigim yerde sadece bir tane doktor varmis bu ameliyati yapan.dudaga bisey yapilamaz dis eti cok fazla gozuktugu icin ust cene kemiginin kirilip cikarilmasi gerek demisti.bu ameliyati yapan doktorla gorusmem gerektigini soyledi.ben henuz gitmedim... sorarsan cok sevinirim bi de o kisinin ki cok fazlami gozukuyodu.ameliyattan memnunmu..dort gozle cvb bekliyorum:86:
çene kemiğinin kırılması mıcanım ben de bişey bilmeden ahkam kesmek istemem ama o doktor ne doktoru senin istediğin işlem de lazerle dişetini kesiolar. dişleri çok küçük görünenlere de bu işlemi yapabiliolar.
ben o tanıdığıma yarın arar sorarım bi arkadaşım da var çapada diş hekimliği okuyo ona da sorarım.
sen nerde yaşıosun?
ben fr de yasiyorum.yani sadece lazerle yapilabiliniyomune kadar iyisin benim icin sorucaksin guzel haberlerle seni bekliyorum.cok tsk ederimmm
canım sana tavsiyem kesinlikle birkaç doktora daha git çok iyi doktorlar araştır çünkü bu durum anladığım kadarıyla seni çok rahatsız ediyor seni çok iyi anlıyorum diş çok önemli dişinde bir problem olduğu zaman kendine güven sıfır olur benim dişlerim birkaç yıl öncesine kadar çarpıktı istediğim gibi gülemez konuşamazdım insanlar sürekli dişlerim bakıyor ne çirkin diyor gibi gelirdi belki herkes böyle yapmıyordu ama ben öyle hissederdim ve sürekli elimle ağzımı kapatırdım konuşurken de gülerken de ama en çok gülerken sonra diş teli taktırdım iki yıl tedavi gördüm hala daha dişler bozulmasın diye gece damaklık takıyorum tel çok zor bir tedaviydi çok acı çektim canım yandı maddi manevi çok zahmetliydi ama iyiki yaptırmışım diyorum şimdi çok güzel düzgün dişlerim kendime güvenim geldi bütün çektiklerime kesinlikle değdi şimdi çok mutluyum aynada sürekli dişlerimi izliyorum ve ne kadar güzel dişlerim var diyorum galiba en sonunda dişlerime nazardeğdireceğim sende bence iyi bir doktor bul birkaç doktora git fikirlerini al ve bu sorundan kurtul
yektaaaaaaa nirdesin:124:
merhaba canım, bugün ara ara baktım yoktun.
ben dediğim kişyle konuşamadım ulaşamadm yani zate ona bi hangi doktorda olduğunu soracaktım, çünkü diş okuyan arkadaşıma sordum.
görmeden tam olarak bişe söyleyemem ama ne kadar kötü olsa bile gene de yapılabilir dedi. bu işlemin adı pembe estetikmiş her dişçi yapmıomuş ama gittikçe yayılan bişemiş. yarım saat sürmezmiş acısızmış. dün demiştim ya lazerle diş etini kısaltıolarmış die doğru demişimm
canım bence hiç dert etme ve biran önce başa doktora git bence ayarla türkiyeye gel hatta.
o zaman ben yatıyorummyarın görüşürüz.
bu türkiye işini de düşün ben sana araştırırm istersen. hadi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?