• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülünce çok çirkin oluyorum

rinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
127
0
46
Fransa
gulunce disetlerim cok fazla gozukuyor:59:bu beni cok rahatsiz ediyor gercekten gulmek bile istemiyorum bu yuzden:19:lazerle falan duzeltiliyomus ama benimki cok fazla.doktora gittim bakti ve burun ve dis koku arasindan ameliyatla kemik cikarilmasi gerekiyomus cok zor bir ameliyat oldugunu soyledi.ayrica yuzumun balon gibi sisecegini:18:yaptirmak istiyorum ama korkuyorum:18:benim gibi bu sorunu yasayan ya da tedavi olan varmi:43:

benim bi tanıdığım yaptırmıştı, onun da dişetleri çok görünüdu. bi günlük bi işlem öyle yüz şişmesi felan olmadı, acısızdır sanırım zaten en fazla anestezi yaparlar. ben ona sorarım istersen daha ayrıntılı.
sen bence başka bi doktora git.

benim bi tanıdığım yaptırmıştı, onun da dişetleri çok görünüdu. bi günlük bi işlem öyle yüz şişmesi felan olmadı, acısızdır sanırım zaten en fazla anestezi yaparlar. ben ona sorarım istersen daha ayrıntılı.
sen bence başka bi doktora git.

ahh dort gozle cvp bekliyodum:52:benim kaldigim yerde sadece bir tane doktor varmis bu ameliyati yapan.dudaga bisey yapilamaz dis eti cok fazla gozuktugu icin ust cene kemiginin kirilip cikarilmasi gerek demisti.bu ameliyati yapan doktorla gorusmem gerektigini soyledi.ben henuz gitmedim... sorarsan cok sevinirim:emir_bebek:bi de o kisinin ki cok fazlami gozukuyodu.ameliyattan memnunmu..

Son düzenleme:
ahh dort gozle cvp bekliyodum:52:benim kaldigim yerde sadece bir tane doktor varmis bu ameliyati yapan.dudaga bisey yapilamaz dis eti cok fazla gozuktugu icin ust cene kemiginin kirilip cikarilmasi gerek demisti.bu ameliyati yapan doktorla gorusmem gerektigini soyledi.ben henuz gitmedim... sorarsan cok sevinirim:emir_bebek:bi de o kisinin ki cok fazlami gozukuyodu.ameliyattan memnunmu..dort gozle cvb bekliyorum:86:

çene kemiğinin kırılması mı:53: canım ben de bişey bilmeden ahkam kesmek istemem ama o doktor ne doktoru:20: senin istediğin işlem de lazerle dişetini kesiolar. dişleri çok küçük görünenlere de bu işlemi yapabiliolar.
ben o tanıdığıma yarın arar sorarım bi arkadaşım da var çapada diş hekimliği okuyo ona da sorarım.
sen nerde yaşıosun?

çene kemiğinin kırılması mı:53: canım ben de bişey bilmeden ahkam kesmek istemem ama o doktor ne doktoru:20: senin istediğin işlem de lazerle dişetini kesiolar. dişleri çok küçük görünenlere de bu işlemi yapabiliolar.
ben o tanıdığıma yarın arar sorarım bi arkadaşım da var çapada diş hekimliği okuyo ona da sorarım.
sen nerde yaşıosun?

ben fr de yasiyorum.yani sadece lazerle yapilabiliniyomu :62::62::62:ne kadar iyisin benim icin sorucaksin:52::52:guzel haberlerle seni bekliyorum.cok tsk ederimmm:66::66:

ben fr de yasiyorum.yani sadece lazerle yapilabiliniyomu :62::62::62:ne kadar iyisin benim icin sorucaksin:52::52:guzel haberlerle seni bekliyorum.cok tsk ederimmm:66::66:

sorarım tabi, :34:
canım duyuyoruz millet avrupadan türkiyeye gelio her türlü estetik için .senin için türkiye daha iyi olur bence hem maddi açıdan da. mutlaka daha ucuzdur oraya kıyasla. bizim doktorlar da iyiler.
tabi gelmeye imkanın varsa.

benim kuzende bu ameliyati yaptirdi, ama onun butun cenesini duzelttiler, ve hazir ameliyata giriyorum dedi, burnunu da yaptirdi :))))

benim ablamında aynı sorunu var aslında sorun değil allah böyle yaratmış vardır bi bildiği o da doktora gitti ama dr. bence gerek yok dedi,,, doğallığı bozma bence eğer ben esnaf gözüyle baksaydım hemen hadi yapalım derdim ama bence gerek yok dedi o da vazgeçti özellikle fotoğraf çekinirken ağzını büzmek zorunda kalıyo sinir oluyo

canım sana tavsiyem kesinlikle birkaç doktora daha git çok iyi doktorlar araştır çünkü bu durum anladığım kadarıyla seni çok rahatsız ediyor seni çok iyi anlıyorum diş çok önemli dişinde bir problem olduğu zaman kendine güven sıfır olur benim dişlerim birkaç yıl öncesine kadar çarpıktı istediğim gibi gülemez konuşamazdım insanlar sürekli dişlerim bakıyor ne çirkin diyor gibi gelirdi belki herkes böyle yapmıyordu ama ben öyle hissederdim ve sürekli elimle ağzımı kapatırdım konuşurken de gülerken de ama en çok gülerken sonra diş teli taktırdım iki yıl tedavi gördüm hala daha dişler bozulmasın diye gece damaklık takıyorum tel çok zor bir tedaviydi çok acı çektim canım yandı maddi manevi çok zahmetliydi ama iyiki yaptırmışım diyorum şimdi çok güzel düzgün dişlerim kendime güvenim geldi bütün çektiklerime kesinlikle değdi şimdi çok mutluyum aynada sürekli dişlerimi izliyorum ve ne kadar güzel dişlerim var diyorum galiba en sonunda dişlerime nazar:nazar:değdireceğim :9:sende bence iyi bir doktor bul birkaç doktora git fikirlerini al ve bu sorundan kurtul

canım sana tavsiyem kesinlikle birkaç doktora daha git çok iyi doktorlar araştır çünkü bu durum anladığım kadarıyla seni çok rahatsız ediyor seni çok iyi anlıyorum diş çok önemli dişinde bir problem olduğu zaman kendine güven sıfır olur benim dişlerim birkaç yıl öncesine kadar çarpıktı istediğim gibi gülemez konuşamazdım insanlar sürekli dişlerim bakıyor ne çirkin diyor gibi gelirdi belki herkes böyle yapmıyordu ama ben öyle hissederdim ve sürekli elimle ağzımı kapatırdım konuşurken de gülerken de ama en çok gülerken sonra diş teli taktırdım iki yıl tedavi gördüm hala daha dişler bozulmasın diye gece damaklık takıyorum tel çok zor bir tedaviydi çok acı çektim canım yandı maddi manevi çok zahmetliydi ama iyiki yaptırmışım diyorum şimdi çok güzel düzgün dişlerim kendime güvenim geldi bütün çektiklerime kesinlikle değdi şimdi çok mutluyum aynada sürekli dişlerimi izliyorum ve ne kadar güzel dişlerim var diyorum galiba en sonunda dişlerime nazar:nazar:değdireceğim :9:sende bence iyi bir doktor bul birkaç doktora git fikirlerini al ve bu sorundan kurtul

canim senin adina cok sevindim:61:ah bende bu sorundan bir kurtulabilsem:59:sorun yapmamak mumkunmu rahat gulemiyosun her guldugunde aklina geliyo aynadaki halin:59:yani bu diseti gozukmesinden dolayi gulunce kendimi cok cirkin hissediyorum:14:oylede oluyo zaten:14::14:

merhaba canım, bugün ara ara baktım yoktun.
ben dediğim kişyle konuşamadım ulaşamadm yani zate ona bi hangi doktorda olduğunu soracaktım, çünkü diş okuyan arkadaşıma sordum.
görmeden tam olarak bişe söyleyemem ama ne kadar kötü olsa bile gene de yapılabilir dedi. bu işlemin adı pembe estetikmiş her dişçi yapmıomuş ama gittikçe yayılan bişemiş. yarım saat sürmezmiş acısızmış. dün demiştim ya lazerle diş etini kısaltıolarmış die doğru demişimm:16::16:
canım bence hiç dert etme ve biran önce başa doktora git bence ayarla türkiyeye gel hatta.

o zaman ben yatıyorumm:59::59: yarın görüşürüz. :5::5::5:
bu türkiye işini de düşün ben sana araştırırm istersen. hadi öptüm:5:

merhaba canım, bugün ara ara baktım yoktun.
ben dediğim kişyle konuşamadım ulaşamadm yani zate ona bi hangi doktorda olduğunu soracaktım, çünkü diş okuyan arkadaşıma sordum.
görmeden tam olarak bişe söyleyemem ama ne kadar kötü olsa bile gene de yapılabilir dedi. bu işlemin adı pembe estetikmiş her dişçi yapmıomuş ama gittikçe yayılan bişemiş. yarım saat sürmezmiş acısızmış. dün demiştim ya lazerle diş etini kısaltıolarmış die doğru demişimm:16::16:
canım bence hiç dert etme ve biran önce başa doktora git bence ayarla türkiyeye gel hatta.

cok tsk edrm.inanilmaz sevindim:66::66:ameliyata gerek yok demek:52::52:

diş eti estetiğiyle halledilecek bir duruma benziyor bu. ameliyata falan hiç gerek olacağını sanmıyorum. foto koyabilir misin?

$disssssssss.jpg bu ben degilim ama aynen bunun gibi iste

Son düzenleme:
ayyyyyyyyy aynı dert bendede var hele üst dudağım gülünce kaybolu dişetlerim ayna gibi meydanda.o yusden fotolarda sırıtmıyorum iğrenç çıkıyorum yaaa.üst dudağa silikon mu taktır:66::66:sam napsam.

Back