Düğün Gülşah'ın Anı Defteri

papatyam2011

.:AŞIK:.
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
1.782
3
Kizlarrrr buda benim kendi ellerimle yaptigim ani defterim.. bakalim begenicekmisinizz.. yorumlarinizi bekliyorumm!!!

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

5n3wcm.jpg

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

2lsxhk7.jpg

Son düzenleme:
sagol tatlim.. bir fotoraf albumunu aldim.. rengi yesildi.. once beyaz kagitla kapladimm sonra beyaz kumas ile sonrada tul ile suslemesini yaptim.. :1hug: begendigine sevindimm.

evet anladım hemen akşama yapıyorumm..:roflol: kız biz senin kadar beceriklimiyiz anlatıverip geciyon neyse çok da kolay görünmüyor ama zorda değildir herhalde..güle güle kullanın güzel anılarınız olsun

evet anladım hemen akşama yapıyorumm..:roflol: kız biz senin kadar beceriklimiyiz anlatıverip geciyon neyse çok da kolay görünmüyor ama zorda değildir herhalde..güle güle kullanın güzel anılarınız olsun

kuzucummm ben sana detayli anlatirim sen yapmak istedikten sonra.. sen malzemeleri al ben sana herseyi detayina kadar anlatirimm istersenn :1hug:

çok güssel yapmışsın canım nasıl yaptın bunu

kizlar malzemeleri acikliyorumm. oncelikle ya ic yapraklari cikabilen albumlerden alin yada normal not defteri olsunn ben onune resim koyabilenlerden buldumm sansimaa oyle sectim.. eger defterin ustu koyu bi renkse.. kumasin altindan siritiyor o yuzden ben once defteri beyaz kagitla kapladim tamamennn sonra kumasla kapladim.. saten gibi bir kumas sectim daha guzel duruyor ustunde resimden resimde bi garip cikmis (bizim fotomuzda bi garip cikmis cekince suratim cok sisko cikmis hehehe) neyseee.. butun yapistirmalarda japon yapistiricisi kullandim kizlar.. sonra paryalan simli tulden aldimm kapagina bagladimm onunda kenarlarini yapistirdim.. olduu bitti iste.. A ve G harfide kendiliginden yapismalidi.. :dance:

canım harıka olmus ellerıne saglık inş en guzel anılarınla doldurursun inş bebişinde olur onunda haberınıde alırız :KK9:

X