- 2 Mart 2011
- 348
- 26
- 68
- Konu Sahibi papatyam2011
-
hiç abartısız inanki gördüğüm en guzel gelın olmussun maşallah allahım mutlu mesut etsın merak ettım evınınde resımlerıde varmı cevap verırsen sevnırım bu arada düğün fotoğrafcınada bayıldım onunda bılgılerınıde verırsen cok sevınırım
çok güzellerr
canım ıkı saattır senın su dugun foroğrafcını netten bulmaya calısıyorum ama bı turlu bulamadım bana nettekı tam adresını verırmısın cok hosuma gıttı bende boyle bısıyler dusunuyorum ve fotoğraflar acayıp hosuma gıttı bayyıldım resmen
çok yakışmıssınız mutluluklar
mutluluklar dilerim..
herşey çok güzel olmuş...
gelin saçın çok güzel olmuş canım
bu modelin adı ne biliyomusun kuaföe nasıl tarif edilicek
Çok yakışıyorsunuz cnm benim. Yüzünüzdeki bu gülümseme bir ömür sürsün inşallah. Mutluluklar diliyorum. sÜpersiniz
çok güzel bi gelin olmuşsun canım :) fotograflarda cok güzel cıkmış mekan asansör sanırsam izmirlisin fotografcı da başarılı hepsi birbirinden güzel çıkmış fotoların . mutluluklar dilerim bi ömür mutlu olun inşallah ..:)bsy merak ettm canm fotogracının yeri tam olarak nerde?
canım herşey mükemmel görünüyor bi ömür mutluluklar...
arkadaşlar ben neden göremiyorum fotolarıl
evet canım çok yardımcı saolll
Gülsahcigim masAllah ne kadar güzel bir gelin olmussun ya :)
Resimlerinde harika, özellikle sokak ortasinda oturdugun resme ba yil dim :)
Mutlulugunuz daim olsun insAllah :)
gülşahcım çok güzel olmuşsun.maşallah eşinde sende çok genç vede çok tatlısınız.bencede topiğin en güzel gelini sensin canım .pozitif enerjin süper,kendimi ordaymış gibi hissettim izlerken.rabbim ilerde oğlumada senin gibi bir gelin nasip eder inş .öptüm canım hoşçakal.
maşalllah çook yakışmışınız cnm bir ömür boyu mutluluklarr
ayyy ben seni yerim yaaaa cok sagol canim guzel dileklerin icin... yuzum hemencik guldu vallah.. Allahim oglusuna uzun omurler versin, benden bin kat guzel, guler yuzlu hanim hanimcik bi gelin versin insallahhhh. Allah ta bana bi oglus versin insallahh hehehe
ay ben senin gülüşüne hastayım zaten inş sağlıklı bir bebeğin olur gülen yüzünde hiç solmaz
Yerim seni, Insallah canim benim cok tesekkur ederim... kas yasinda bebisinnn merak ettim.
biri 12,biri 6 yaşında iki oğlum var canım.allah nasip ederse iki gelin
ohh ohhh eh artik elin sicak sudan soguk suya degmez demi canimAllahim insallah sana helal sut emmis gelinler verir. Ama ondan once bitanecikte kiz evladi verir.. hehe istiyomusun canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?