• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülşah & Arda nın Profosyonel Cekimleri

papatyam2011

.:AŞIK:.
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
1.782
3
116
Eskişehir
Kizlar asagida profosyonel cekimlerimizden bir kaci var.. eger hepsini gormek istiyorsaniz asagidaki iki link ten gorebilirsiniz.

http://zehrasenliksever.com/gulsah&arda/gulsah&arda.html

http://zehrasenliksever.com/gulsah&arda/gulsaharda_evdugun.html

ddorrm.jpg

33k6fcx.jpg

2usvbxl.jpg

5njgnm.jpg

2zntylk.jpg

n1au7n.jpg

6gvp94.jpg

Son düzenleme:
Allah bozmasın inşallahhh :nazar:
Çok yakışıyorsunuz bu arada :54:

Mutluluklar dilerim,herşey çok güzel olmuş canım,fotoğraflarda heyecanınız hissediliyor,maşallah çok güzel çıkmışsınız.

Son düzenleme:
valla bayıldım her bir resminiz muhteşem kolaj,müzik ve en önemlisi siz birbirinize çok yakışıyorsunuz rabbim mutlluluğunuzu daim etsin diyorum çok güzell bir gelin olmuş rabbim nazarlardan korusun sizleri tebrikler tekrar...........

Mutluluklar dilerim,herşey çok güzel olmuş canım,fotoğraflarda heyecanınız hissediliyor,maşallah çok güzel çıkmışsınız.

çok yakışmışsınız Allah yüzünüzü güldürsün.

valla bayıldım her bir resminiz muhteşem kolaj,müzik ve en önemlisi siz birbirinize çok yakışıyorsunuz rabbim mutlluluğunuzu daim etsin diyorum çok güzell bir gelin olmuş rabbim nazarlardan korusun sizleri tebrikler tekrar...........

cok tesekkur ederim kizlar iyi dilekleriniz icin... :64:

Çok güzel bir gelin olmuşsun, saçlarınıda çok beğendim. Kuaförün süper yapmış:29:
Bu arada mekan neresi canım, stüdyomu, dış çekimmi?:26:

o kadar çok yakışmızsınız ki birbirinize.
mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor.
çoookk mutlu olun inşallah. :nazar:

hiç abartısız inanki gördüğüm en guzel gelın olmussun maşallah allahım mutlu mesut etsın merak ettım evınınde resımlerıde varmı cevap verırsen sevnırım bu arada düğün fotoğrafcınada bayıldım onunda bılgılerınıde verırsen cok sevınırım

canım ıkı saattır senın su dugun foroğrafcını netten bulmaya calısıyorum ama bı turlu bulamadım bana nettekı tam adresını verırmısın cok hosuma gıttı bende boyle bısıyler dusunuyorum ve fotoğraflar acayıp hosuma gıttı bayyıldım resmen

Çok yakışıyorsunuz cnm benim. Yüzünüzdeki bu gülümseme bir ömür sürsün inşallah. Mutluluklar diliyorum. sÜpersiniz:66::66::66:

Back