Gülmezseniz kızarım :))) Evlilik muhabbetleri ):))

YAXGXMURCN

ALLAHIM KUZUM SANA EMANET
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
4.827
23

Anlamsız Evlilik

Çocuk babasına :
- Babacığım, annem ile nasıl evlendin?
Adam eşine dönüp :
- Görüyormusun, çocuk bile anlam veremiyor

Evlilik!

Her gün düzenli olarak edilen kavgaların birinde dayanamayan adam:
Sen öldüğünde mezar taşına ne yazdıracağım biliyormusun ; 'İşte burda benim karım yatıyor,Her zaman ki gibi soğuk'.
'Yaaa??' der kadın
'bende seninkine şöyle yazacağım; İşte burada kocam yatıyor nihayet sertleşti.'

Ararsa

Adama sormuşlar;
- Sevişirken karınızla konuşurmusunuz?
adam
- Tabii, ararsa neden olmasın.

Aksi kadın

Adam karısıyla arabada giderken polis sirenini duymuş, hemen saga çekmiş ve polis gelmiş: 'buyrun memur bey?'

'beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuz'
'yok efendim sadece bip yaptı, ben de sarji mi bitiyor diye baktım' karısı lafa atlamış:
'aaa yapma hayatım.. yarım saattir ortagınla iş görüşmesi yapıyordun telefonda'
Adam karısına tip tip bakarken polis yine sormuş:
'beyefendi emniyet kemerinizi neden takmıyorsunuz???'
'memur bey takmıştım ama sizin geldiginizi görünce durduktan sonra ç özdüm'
Karısı yine atlamış: 'aman şekerim sen de o kemeri hayatında bir kere taktın mı acaba....'
Adam kadına bi tane patlatmamak için kendini zor tutarken;polis bu sefer de arabayı incelemeye başlamış vee... -'beyefendi bakar mısınız sag sinyaliniz de kırık'
'aaaa.. kırık mı?? sabah yola çıkarken kontrol ettim kırık diildi...yolda oldu galiba, hiç de farketmedik' karısı çenesini tutamamis yine:
'amma da attın kocacıım, sana 3 haftadır söylüyorum artık şu kırık sinyalin icabına baktır diye.....'
Adam en sonunda dayanamamış bagırmış:
'bana bak sen susucak mısın çakıcam şimdi suratının ortasına!!'
Polis kadına sormuş: 'hanımefendi eşiniz size hep böyl e mi davranır?'
Kadın cevap vermiş:
'yok canım....sadece alkollu oldugu zaman.....

Kumar

Adam elindeki son 500 dolarla kumar oynamaya karar verir ve Las Vegas'in yolunu tutar... Ve inanılmaz bir talih; tam 3 milyon dolar kazanır.Hemen otel yönetiminin kendisine tahsis ettiği kral dairesine çıkar ve karısına telefon eder:
- Hayatim, evde misin?
- Evet kocacığım.
- İyi. Hemen hazırlan o zaman. Çabuk bavulunu hazırla. Kumarhanede tam 3 milyon dolar kazandım.Kadın sevinç dolu bir çığlık atar:
- Ayyyyyyyyyyy harikasın!! Hemen hazırlanıyorum.. Peki ama nereye?
Paris?; Karayipler?; Acapulco?; Güney Amerika?...
Adam cevap verir:
- Umurumda değil. Sadece eve döndüğümde çoktan gitmiş ol...

Evlenirken Neredeydin?

Adamın işi varmış, Ankara'ya gidiyormuş, tam uçağa binerken kulağında bir ses:
- 'Binme, bu uçak düşecek!
Dönmüş, bakmış, kimse yok, ama içine de bir kurt düşmüş, binmemiş.
İkinci uçağı beklerken kara haber ulaşmış:
- Uçak düştü kurtulan olmadı.
Koşmuş Haydarpaşa'ya, bilet almış, tam trene binecek, aynı ses kulağında:
- 'Binme bu trene, raydan çıkacak!
Dönmüş, bakmış yine kimse yok, trene binmemiş, gelmiş eve, sabah gazeteyi açınca tüyleri ürpermiş:
- Tren Eskişehir'de raydan çıktı şu kadar ölü, şu kadar yaralı...
Allahına şükretmiş, koşup otobüse bilet almış, tam binerken yine o ses:
- 'Bu otobüse binme, freni patlayacak!
Dönmüş yine kimse yok! Dayanamamış, sormuş:
- 'Sen kimsin yahu?'
- 'Ben senin iyilik meleğinim!
Adam iyice kızmış:
- Ulan evlenirken neredeydin?!

70'lik eş

70lik eşlerin evine adamın 40 yıllık arkadaşı gelmiş. Adam karısına hep canım, cicim, tatlım gibi sözler kullanıyomuş. Misafir merak etmiş ve sormuş:
- Yaw biz senle 20 yıllık arkadaşız sen karına hep güzel sözler söyledin niye hiç ismiyle çağırmadın¿
Adam:
- İsmini hatırlasam çağıracağım.

Hayat Kısa,
Kuralları Yık,
Kolay Affet,
Yavaş Öp,
Kalpten Sev,
Kahkahalara Boğul,
Ve Yüzünü Güldürmeyi Başaran Hiç Bir Şeye Sırtını Dönme...

delikafadulden

yoksa begenmedinizmi :çok üzgünüm:

o zaman adamın biri yatmış karısıda feribot lülülülülülü

Canım ya. tşk butonumuzun çok eksikliğini duyuyorum vallahi. Ellerine sağlık.

Ararsa

Adama sormuşlar;
- Sevişirken karınızla konuşurmusunuz?
adam
- Tabii, ararsa neden olmasın.

:roflol: :roflol: :roflol:

süper olmuş canım eline sağlık
teşekkür butonu yok artık pamuk eller rep esırnaşık şey

sormak ayıp olmasında avatarındaki top beyninimi kaşıyo:uhm:

crescentmoon ehuuuuuuuuu ehuuuu koptum dediği gibi arkdaşın pamuk ellerrr rep e :))

Hakkaten çok güzeller teşekkür ederim
gece gece yatmadan çok iyi geldi bunlar bana:roflol:

2. Bir davette bir kadın arkadaşına sorar: "Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?"

Diğeri cevap verir: "evet yanlış adamla evliyimde ondan"

Yeni evlenmiş bir adam mutlu ise nedenini hemen anlarız. On yıllık bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz!

Bir adam gazeteye ilan vermiş: "eş arıyorum"
Ertesi gün yüzlerce mektup almış.Hepsi aynı şeyi söylüyormuş:
"benimkini alabilirsin."

İki Fransız kadın konuşurlar:
- Peki, başkasından hamile kalmana kocan kızmadı mı?
- Kızmadı. O prensip sahibidir, başkasının işine karışmaz

Avukat, müvekkiline telgraf çekti: "Başınız sağolsun. Karınızın gömülmesini mi, mumyalanmasını mı, yoksa yakılmasını mı istersiniz?" Ertesi gün cevap geldi: "Emin olmak isterim. Her üçü de yapılsın!.."

Kızlar bunu okumalısınız delikafadulden

Hastanede bir erkek bebek doğar. Bebeğin hiçbir fiziksel kusuru yoktur ama bir sorunu vardır; doğduğu andan beri sürekli kahkahalarla gülmektedir... Anne ve babası şaşkın şaşkın bakarlar. Hemşireler ve doktor da bir anlam veremezler. Bebek katıla katıla gülmektedir, gözlerinden yaşlar gelmektedir. Derken pediatriden biri gelir ve parmaklarının tam olup olmadığını görmek için bebeğin sımsıkı yumruk olmuş avucunu açar. Bebeğin neden bu kadar güldüğü ortaya çıkar... Bebeğin avucunda bir doğum kontrol hapı vardır.
kaydirigubbakcemile2

Adamın biri askere gitmiş 2 çocuklu... Eve dönmüş bir bakmış ki masada 3 çocuk!.. Bağırıp çağırmaya baslamış: "Abovv... Ula kaltak! Bu çocuk ner'den çıkmıştır? Bizim iki çocuğimiz vardi, bu çocuk benim değildir!.." Karısı gayet sakin: "Eeee, sana baba mi diyir? Oturmuş yoğurdini yiyir!.."

Son düzenleme:
Kızlar bunu okumalısınız delikafadulden

Hastanede bir erkek bebek doğar. Bebeğin hiçbir fiziksel kusuru yoktur ama bir sorunu vardır; doğduğu andan beri sürekli kahkahalarla gülmektedir... Anne ve babası şaşkın şaşkın bakarlar. Hemşireler ve doktor da bir anlam veremezler. Bebek katıla katıla gülmektedir, gözlerinden yaşlar gelmektedir. Derken pediatriden biri gelir ve parmaklarının tam olup olmadığını görmek için bebeğin sımsıkı yumruk olmuş avucunu açar. Bebeğin neden bu kadar güldüğü ortaya çıkar... Bebeğin avucunda bir doğum kontrol hapı vardır.
kaydirigubbakcemile2

Adamın biri askere gitmiş 2 çocuklu... Eve dönmüş bir bakmış ki masada 3 çocuk!.. Bağırıp çağırmaya baslamış: "Abovv... Ula kaltak! Bu çocuk ner'den çıkmıştır? Bizim iki çocuğimiz vardi, bu çocuk benim değildir!.." Karısı gayet sakin: "Eeee, sana baba mi diyir? Oturmuş yoğurdini yiyir!.."

ayyy koptum valla :roflol: süpermiş

* Evliliğe başlamak, bitirmekten daha kolaydır. Ve suçlu daima eşinizdir...
* Eğer size evlilikten söz eden yalnızca anne ve babanızsa durum sizin için son derece mutsuzdur.
* Sakın para için evlenmeyin. Çok daha uygun koşullarda borç bulabilirsiniz.
* Eğer evlilik eğlenceli bir şey olsaydı, nikahı belediye memuru kıymazdı.
* Evli bir çiftin aynı konuda 'evet' dediği son yer nikah masasıdır.
* Evlilik güzel bir ilişkiyi bitirmenin en kısa yoludur.
* Aşk ve evlilik, tıpkı at ve araba gibi birlikte yürür. En son ne zaman at arabası gördünüz?

eheueheuheuehue alınmayın kızlar bende evliyim eheuehuehueheueu :)):):)):):KK9:))

X