İnanın artık gülmek insanlarla iyi geçinmek onlara iyi niyetli olmak beni çok zor durumlara soktu yine başımda bir sorun var ve ben yoruldum artık..iyi niyetli olmak güler yüzlü olmak suçmu neden ben..
Evliyim ve güzel bir yuvam var eski çalıştığım yerde bir erkek arkadaşım var normal bir arkadaşlık neticede ben eşimi seviyorum onu aldatmayı düşünemem sadece güzel sohbet ettiğimiz güldüğümüz paylaştığımız iyi bir dostluğumuz var bildiğim bu şahıs şimdilerde beni tehdit ederek benimle birlikte olmak istediğini söylüyor ve ben hala buna inanamıyorum nasıl olurda bana böyle bir şey yapar kimseye güvenim kalmadı bu son olayla..ve benim daha küçük birde bebeğim var o kadar üzgün ve mutsuzumki sütüm kesilecek diye korkuyorum..O zamanki güzel günlerde aramızda espiriyle o an ki duygu ve düşünceyle çekilmiş mesajları eşime göndereceğini başka bir erkeklede ilişkim olmadığı halde onuda şahitlerle ispat edeceğini söylüyor ve bu insan ki buna insan demek ne kadar doğru bilemeyeceğim ve yakında evlenecek amacı bana tehdit yoluyla sahip olmak benim istemediğimi bildiği halde mutlu bir yuvam olduğunu bildiği halde ve ona hiç bir şekilde böyle bir ümit vermediğim halde saplatı haline getirmiş benimle olmayı, bana kendine aşık ettin şimdi kaçıyorsun diyor..Söyleyin bana ben şimdi ne yapayım.
Bence bu işten bişey çıkmaz, eşinede söyleyip onunda kafasını bulandırma
Ne yapacak o adam sana hiçbişey yapamaz
Elinden geleni ardına koyma de o zavallıya
Sendenmi korkcam vs.. biraz sert konuş
Sana hiç bi zarar veremez yemezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?