içeriğini anımsamıyorumki yani gün içindeki muhabbet bilmemki üzerinden 7 ay geçmiş..tabi sizler beni tanımyorsunuz yapı olarak açık sözlü ve espirili samimi biriyim insanın yüzüne söylesen belki bir anlamı olmaz düşündürücü gelmez ama bunu yazıya dökünce galiba farklı değerlendiriliyor söylenenler
içeriğini anımsamıyorumki yani gün içindeki muhabbet bilmemki üzerinden 7 ay geçmiş..tabi sizler beni tanımyorsunuz yapı olarak açık sözlü ve espirili samimi biriyim insanın yüzüne söylesen belki bir anlamı olmaz düşündürücü gelmez ama bunu yazıya dökünce galiba farklı değerlendiriliyor söylenenler
kızlar adam bişey göstermiyorki şu yada bu mesaj diye kendince kafayı benle bozmuş arada esiyor mesaj çekiyor dalga geçer gibi
inanın bilmiyorum bilsem söylerim neticede yardım istiyorum şuda var küçük sinek mide bulandırır içeriği ne olursa olsun sonuçta mesajlaştık aslında korkum yok eltime söyledim ki benden çok yaşçada büyük benim samimiyetime inandığını gerekirse eşimle kendisinin konuşacağını üzülmemem gerektiğini söyledi hatta o kişiyi işyerine gider ben rezil ederim dedi ama dediğim gibi sonuçta içeriği iyi yada kötü ortada mesajlar var ondan endişem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?