Gülmek,eğlenmek,her şeyi paylaşmak isteyenler buraya...

Geçende minibüsle biyere gidiyordum..bir kızın teli çaldı...içimdden dedim ki...bunu serkan die biri arıyordur...alo dedi başladı konuşmaya...dedim yanıldım herhall...manyak mıyım ne?...sonra tmm serkan görüşürüz demez mi? ayy walla şaşırdım resmen...:bbo:
6. hislerin kuvvetli heralde ablamm :)
geceleyin acayip cirkin killi bir yaratik dikiliyomus basina uyandiriyomus düsünki o korkuyu babam inanmadi onada gelmisti babam ne kadar vurmusta hic bir sey yapamamis inanmiyom dediya allah rahmet eylesin onuda ziyaret etti

ayy ne kadar ilginçç.Allah korusunn yaa ne kadar zor böyle şeylerle karşılaşmall.ayy içim ürperdi ablam

artik ben anama söyleme diyordumda yinede merakta kaliyordum soruyordum anne uyudunmu anam hemen anlatacak sus valla anlatma cünki
uyuyamiyordunm anlatiyordu hadi u<yu bakem uyursan

eşimin ailesi yaz aylarında ovaya göçermiş tütün dikmek için...okullar da tatil diye çocuklar da yardım edermiş...bir gece babası demiş git şurdaki ata bak bakalım bağlı mı diye...o da gitmiş...tam yaklaşmış ama at bir direniomuş ki gitmemek için...karşıya bakmış boyu 1 mt civarında, kuyruğunu arkadan boynuna dolamış, 2 küçük boynuzu olan acaip bir yaratık şık şık yapa yapa yanlarına geliomuş...başlamış hemen dualar okumaya ama okuyamıyomuş..dilim dolanıyordu diyo...kaçmak isterim kaçamam...en sonunda 2 mt kadar gitmiş...duaları okumaya başlamış...çardağa atmış kendini anlatmış babasına...babası hemen gitmiş kimseler yokmuş...3 gün hastanede yatmıştım dilim tutuldu resmen kekeme konuşuodun diyo...16 yaşındaymış o zamanlar...

korkmuyorsun zamanla canim alisiliyor valla
bir keresinde sabahleyin camim tik tik allah allah dedim kapim tik tik dinledim kalktim bakem diye yok birsey anam birde saate baktimki ise gec kalmisim beni kaldirdilar

gölcük depremi sırasında istanbulda bir akrabamızın 5 yaında bir çocuğu göçük altında kalmış...2.günü bir bakmışlar çocuk hemen yanlarında...nasıl çıktı ne oldu derken çocuk demiş...beni kanatlı bir abla aşağı kadar indirip buraya bıraktı...ama şimdi yok burdaydı...hayret etmiler...burnu bile kanamamış oğlanın...

aniden sabahleyin birseyle r olur bazen icin daralir ruhun sIkILir ben anlarim ahanda bir sey olcek
derim baslar bende kollarimi oynatamam kilitlenir sanki neyse bayadir olmuyor sükür kalkamam artik tek dualarimla kalirim o zaman biter bütün dertler

acayip killi ve cok iri disleri cok acayip uzunmus annemi kaldirmis balkondan atmaya kalkmis

teyzem anlatmıştı...geniş bir evde oturyormuş...anneannem gelmiş kapılar eskiden ipi çekince açılırmış...kapıyı açıp içeri girmiş..bakmış salonda başı kapalı beyaz tenli bir kadın oturyormuş...hoşgeldin demiş kadına anneannem...mutfakta olan teyzemin yanına geçmiş...kim var misafir nebiye demiş...kimse yok anne demiş teyzem de...bir kadın var kapalı demiş anneannem içeri gitmişler...kimseler yokmuş...:1ninca:

eşimin ailesi yaz aylarında ovaya göçermiş tütün dikmek için...okullar da tatil diye çocuklar da yardım edermiş...bir gece babası demiş git şurdaki ata bak bakalım bağlı mı diye...o da gitmiş...tam yaklaşmış ama at bir direniomuş ki gitmemek için...karşıya bakmış boyu 1 mt civarında, kuyruğunu arkadan boynuna dolamış, 2 küçük boynuzu olan acaip bir yaratık şık şık yapa yapa yanlarına geliomuş...başlamış hemen dualar okumaya ama okuyamıyomuş..dilim dolanıyordu diyo...kaçmak isterim kaçamam...en sonunda 2 mt kadar gitmiş...duaları okumaya başlamış...çardağa atmış kendini anlatmış babasına...babası hemen gitmiş kimseler yokmuş...3 gün hastanede yatmıştım dilim tutuldu resmen kekeme konuşuodun diyo...16 yaşındaymış o zamanlar...

korkmuyorsun zamanla canim alisiliyor valla
bir keresinde sabahleyin camim tik tik allah allah dedim kapim tik tik dinledim kalktim bakem diye yok birsey anam birde saate baktimki ise gec kalmisim beni kaldirdilar

:bbo: kafamçokkarıştı :1shok: :1shok: delikafadulden delikafadulden:uhm: :uhm:fisfisfis
dahda baska şaşkınlık ifadesi bulamadımm.Allah karşılaştırmasın böle şeylerle.ayy bana bu gecelik bu kadar yeter ablalarımm.müsadenizle bn kaçıyım artık.malum sahur sofrasını hazırlıycam.ikinizde kocamann öpüyorumm iyi geceler opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
iy<i geceler deram cim canim birtanem bekleriz her zaman hayirli sahurlar hayirli sabahlar opuyorumnanaktan

inanilmaz olaylar yasiyor insanlar fakat kabul edilmiyor ortim valla hayaldir denip geciliyor

kimbilir ne kadar böyle seyler yasayanlar vardirdelikafadulden

bir keresinde sabaha karsi birden ellarim kollarim hic hareketsiz kaldi aslinda anliyor insan ama hemen kalkamiyor kilitlendim resmen saga bakamiyorum hic bir hareket yok kalkamiyorum bir su gibi anlamadim nasil bir sey toplnmis gibi aldi icine yarip cikmaya o kadar mücadele anlatamam en sonunda okuya okuyabirden birakildin oh dedim valla:Saruboceq:

X