- 19 Mayıs 2009
- 456
- 236
- Konu Sahibi citkirildim
ayy yaa ilk defa böyle kırık keklerle pasta ypıldıgını gördüm gerçekten değişik bi fikir...
denemeyi düşünüyorum acıkcası ama su gülleri nasıl yaptınız hangi uç desem resmini cekebilimisiniz ucun ve ayrıntılı anlatabilirmisiniz
evet nfy_9185 artan hani fazal yapariz yenmez yada baska bi pastadan artan yamuk yumuk kesilmis pasta taban parcalari olur ben buzluga atiyorum lazim olunca kullaniyorum:)) benim iki bucuk yasinda bi bebegim var haftanin bir gunu mutfakta beraber biseyler yapiyoruz el becerisi gorsel becerisi vs gelissin diye tabi daha cok pasta kek borek corek kurabiye yapiyoruz ozellikle :))hatta dun cok guzel bi top cikolatali pasta yaptik boyle olunca bidolu kek parcasi artiyodu degerlendirmek adina arastirdim ve boyle bi tarif buldum ve guzel oldu:)) biraz uzun oldu ama aciklamak istedim.guzel yorumunuz icin cok tesekkur ederim ben yapabileceginizi dusunuyorum gul yapimiyla ilgili videolar izlemenizi oneririm.bebegimle anlatmak ve foto eklemek zor oluyo kusura bakmazsan aksam uygun basligi ve nasil yaptigimi anlatan fotolari eklerim