Güller Diyarı Isparta...

Tabi yazmadan geçemeyeceğim.
Güller diyarından bol bol güllü hediyelik eşyalar almayı ihmal etmedik.
Gül suyu , gül reçeli , gül kremi , gül kolonyası ,güllü lokum gibi hatırladıklarım bunlar.

kizlarrrrr isparta ya gidiyorum bana aranizda önerebileceginiz yerler var mi? gezilip görülecek yerler + otel + lokanta +tarihi,turistik yerler...vb gibi bir de egirdir i bilen varsa ordanda önerebilirmisiniz lütfen

veeee ben bu şehire gelin gidiyorum kızlar...Sözlüm şuan asker...Seneye nasipse oradayım
orada yaşayacağım...sevgilim sana bu şehri sevdireceğim, herşey çok güzel olacak diyor ...inşallah diyorum sevebilirim....
gerçi sevdiğim yanımda olacak ona sonsuz güveniyorum ama yine de adaptasyon sorunu olacak :97:

ayyy sizler böyle yazdıkça benide heveslendiriyorsunuz
ben aslen rizeliyim doğayı yeşili huzuru seviyorum,, ama istanbul da yasıyorum bu şehirden sıkıldım çok yoruyor açıkcası istanbula asık olanlardan değilim..
ailemi burda bırakmak zor olacak ama ne yapayım...

ayrıca gül ürünleriniz çok güzel,,sözlüm sayesinde bütün ürünlerinizde kullandım,,, yedim,,,denedim

isallah cok mutlu olursun türkiyenin heryeri güzel ama herkesin kendi memleketi daha bi güzel geliyor

isallah cok mutlu olursun türkiyenin heryeri güzel ama herkesin kendi memleketi daha bi güzel geliyor

Kesinlikle öyle doğru söyledin...Bana da sorsan Rize mi anlat anlat bitiremem...
Teşekkür ederim...İnşallah

sagolasin bidenemŞenizŞeniz
bir baskadir bizim memleketimiz:asigim:
her kösesi bir cennet:asigim:
gidemesekte göremesekte icimizde oralarin hasreti var böylelikle birazda olsa hasret gideriyoruz bidenemŞeniz

slm canım bende ıspartalıyım ve maalesef gurbetteyim resimleri görünce nasıl duygulandım bilemezsin bütün anılarım geçiverdi gözümün önünden teşekkürler paylaşım için

merhaba kızzlar banada yer vardır umarım :) aranıza yenı katılıyorum güller diyarına selamlar olsun

ben çok sevdim ıspartayı havasıyla suyuyla memleketime benziyo (Uşaklıyımda ) yakında...
eğirdire bayıldım zaten..inşallah bu kışta davraza nasip olurda bi çıkarız

ahh ısparta ahh..
Neler aldın neler verdin bana..
Hayatımın en güzel yılları üniversite zamanlarım geçti ıspartada..
çok seviyorum ıspartayı havasını suyunu insanlarını.. çok özlemişim çokkkk..

Bitmeyen öğrencilik hayatım sayesinde 6. yılıma girmiş oldum ıspartada:) keşke biraz daha gelişmiş olaydı daha iyi olurdu desemde seviyorum:)

Dün akşam sevdiğimi yolladım o gülleri içine
O'na 4 yıl boyunca iyi bakar umarım bu güzel şehir...

merhabaaa arkadasım ıns hayırlısı ıle gıdersın bende ıspartaya gelın gıdıyorum ya gonende yada ısparta çünür de oturacağız resımler ıcın cok mersı cok guzel bır sehır

Herkese Merhaba, Ispartalı değilim fakat oraya gelin gideceğim her ne kadar çok istemesemde...
Merkezde oturacağız ama en temiz yer mahalleleri neresi oranın sokakları vs ...

Tavsiyeleriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…