Güller Diyarı Isparta...

gullerdiyari

hayat beni nden yoruyosun
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
3.315
1
Arkadaslarim bildiginiz gibi ben Ispartaliyim güleri halilari ve güllerden yapilan yüzlerce cesit ürünleri ile meshur güllerdiyarinda bir geziye ne dersinizopuyorumnanaktan
insallah gidip görmenizde nasip olur Memleketimin her kösesi bir cennet elbette:asigim:
bu cennetin bir parcasi olan güllerdiyarina buyrun arkadaslaropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
sayende güller diyarimiza
gitmis gezmis görmüs oldum
yengosum pirlantam
emegine paylasimina saglik
bir baskadir bizim memleketimizopuyorumnanaktanŞeniz

sayende güller diyarimiza
gitmis gezmis görmüs oldum
yengosum pirlantam
emegine paylasimina saglik
bir baskadir bizim memleketimizopuyorumnanaktanŞeniz

sagolasin bidenemŞenizŞeniz
bir baskadir bizim memleketimiz:asigim:
her kösesi bir cennet:asigim:
gidemesekte göremesekte icimizde oralarin hasreti var böylelikle birazda olsa hasret gideriyoruz bidenemŞeniz

gittim gördum eylül ayında gercekten guzel bir sehir ben gaziantepte okudum ama keske ıspartada okusaymısım dedim gidince kız kardeşim orada okuyor güzel sanatlarda bu yıl kazandı sık sık gitmeyi düşünüyorum yanına

benimde memleketim çok güzel vede huzurlu bi yerdir
resimler için teşşekkürler keşke altına neresi olduguuda yazsaydın herkes tanımış olurdu
MıS KOKULU ISPARTAM

demekki seninlede hemsehri sayiliriz canimkardesin orada okudugu sürede SIK SIK gitme imkanin olacakopuyorumnanaktan
Türkiyemizin her kösesi ayri bir güzel tabikiturkbayragi:asigim:
kardesinede basarilar dilerimopuyorumnanaktan

benimde memleketim çok güzel vede huzurlu bi yerdir
resimler için teşşekkürler keşke altına neresi olduguuda yazsaydın herkes tanımış olurdu
MİS KOKULU ISPARTAM

aynen canim mis kokulu ISPARTAMIZ her kösesi ayri bir güzel:asigim:
eklerken düsünemedim bir ara düzelteyim canim haklisin yazsaydim daha iyi olurdu sanirimopuyorumnanaktan
bende tesekkür ederim hemsehrimopuyorumnanaktana.s.

Güller diyarı nasılsın canım...Görüşemiyoruz...yerimseniben
Memleketimi özledim yaa bakdımda resimlere,heyecanlandım inan..
Eğridir gölü falan muhteşem zaten.:lepi:
Yanlız sana bişey diyim;niye bu topik böyle yavaş ilerlemiş bakiyim..bilmiyorumkismile
Hemen hızlandırmak lazım..Hadi Ispartalılar göreyim sizi...
Çok öpyrm cnm seni Allah a emanet olopuyorumnanaktan

tasekkür ederim canim allaha spkpr iyiyim sen nasilsin?Şeniz
ah aha canim hic sorma bende cok özledim memleketimizin her kösesi ayri bir güzellikteturkbayragi
ama dogup büyüdügümüz yerler insana ayri bir özlem:asigim:
bilmiyorum canim ispartalilar sanirim topigi göremediler huhuuuu ispartalilar nerdesiniiiz:teytey:
bende seni öpüyorum canim sende allaha emanet ol tatlimopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

canım ISPARTAAAAAAAAAAAAAAM...MEMLEKET MEMLEKET
GÜL REÇELİ,GÜL KOLANYASI, AAAAAH AAAAAAAAH GÜL LOKUMU TADINA DOYUM OLMAZ...BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİMalkisalkisalkis:teytey:

GÜL REÇELİ,GÜL KOLANYASI, AAAAAH AAAAAAAAH GÜL LOKUMU TADINA DOYUM OLMAZ...BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİMalkisalkisalkis:teytey:

begocugum öyle icten özlemle yazmissinki okuyunca icim ciz etti yaaturkbayragi
simdi ISPARTADA olmak vardi anasini satayim aaah ahturkbayragiopuyorumnanaktan

NERDESİNİZ GACCAKLAR BAKİİM..CADIARZU.MEMLEKETİNİZE SAHİP ÇIKMIYONUZ Çok üzgünüm çoook

NERDESİNİZ GACCAKLAR BAKİİM..CADIARZU.MEMLEKETİNİZE SAHİP ÇIKMIYONUZ Çok üzgünüm çoook

Geldim bego cugum geldim haklisin canim coktandir ugrayamadim burayaolumunekankayizsmile
son zamanlarda cok fazla takilamiyorum canim:umursamaz:
ama bak gelmisken bos gelmedim kolanyagi ve gülleriyle geldimolumunekankayizsmile

ve buda gül kokulu kolanyagi:asigim:

cok güzel bir sehir gercekten benim sözlüm su an burda egirdir de askerlik görevini yapiyor ve insallah askerden gelince benide götürcek isparta ya :)

İki yıl önce bir tur gezimizde Isparta ve Barla'da vardı.
İlk kez Barla ismini o zaman duydum .
Bir doğal güzellik ancak o kadar olabilir.
Harika bir yerdi, Eğirdir Gölü 'nün kıyısında ,tüm doğal cazibesiyle fışkırıyordu.
Yeşilin binbir tonu, çıkılan tepenin zirvesinde göl manzarası ,bitki çeşitliği ,çamlar ,temiz hava harikaydı.
Böyle bir yerden neden haberimiz olmamış diye hayıflandım. Süperdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…