Gulietta'nın Çeyiz Köşesi..

canım hisarın düdüklü tencereleri çok sıkıntılı değilştirme imkanın varsa değiştir derim.hatta tüketici yorumlarını oku kaç kez servise gödnerdik kaç kez sorun çıkardı.

Hepsi çok güzeller ,güle güle kullanın inşallah.Hayırlısı olsun...

ALLAH AĞIZ TADIYLA KULLANMAK NASİP ETSİN CANIM AMİN..
tombiş çaydanlığınızı çok beğendim

Açıkçası düdüklü tencereden hiç anlamam hayatımda da hiç kullanmadım formalite icabı bulunması gerekiyor diye aldım hisardan toplu paket oldu..
Araştırıp bunu değerlendirmem gerekiyor..
tombul çaydanlığımı yıllar önce evshop tarzı biyerden almıştım çok beğenmiştim bendekinin sapları uçuk mavi mutfak eşyalarım kırmızı gri ve pembe oldu pek bir uyum yakalayamadım ve ne beğendiysem onu aldım :) bi standartım yok sanırım
Resimler birebir değil kırmızıların renk tonları aynı :)

Çok guzeller güle güle kullan, inşallah her şey gönlünce olur. Düğün yakın mi?

güle güle kullanın :) bende çeyiz için lif yapıyorum almak isterseniz yardımcı olurum fikir amaçlı fotoğraf atıyım :)

Eklentiler

• 12247977_1697133017175619_4023582954209576392_o.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 98
Yaza düğün yapmayı düşünüyoruz düğünde diyemeyiz gerçi nikah kokteyl tarzı olacağını düşünüyorum ve bir çok şeyi birlikte yapacağımozdan bütçeme uygun orta halli ev eşyalarından ne bulursam alıyorum
Tefal turuncu içi seramik tencerem elektrikli süpürge ile hediye geldi Misafir sofrası su bardaklarımıda madame cocodan 12 adet aldım sade ve zarif buldum sizce nasıl

Eklentiler

• image.jpeg
    15 KB · Görüntüleme: 108
  • image.png
    108,6 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…