Gülermisin, Ağlarmısın?

Kv'ye sen de yap güzel oluyor hem de biraz cilveleşirdin deseydiniz

Benim kayınvalidemde eşim banyoya girdiğinde kızım sende girde sırtını kesele, şöyle bir her yerini lifle diyor. Niye ki kendisi lifleyemiyor mu? dediğimde ise amannn sizde ne biçim gençsiniz içiniz göçmüş sizin, girin işte birbirinizi yıkayın durun banyoda diyor. Tövbe estagfurullah.

Ayy canim cok yasa emi :) Tabiki dert sayilmaz ama ister istemez insan takiyor.

Benim ki hepinizi döver bu konuda oğlum erkenden eve gidiyo tavşanı yatağında basıyo diyodu bi zamanlarda ona anlam veremedim Ama yine fantazilerini konuşturuyordu eminim

Tavşan ne ayoll

Belki de orasını bilemiyeceğim bana bulaşmasın da kendisi ne yaparsa yapsın

neredeyse torunuyla yaşıtım onun eski toprak tabi

Fantazi dünyasına neler sığdğrıyor belkide

Benim ki hepinizi döver bu konuda oğlum erkenden eve gidiyo tavşanı yatağında basıyo diyodu bi zamanlarda ona anlam veremedim Ama yine fantazilerini konuşturuyordu eminim

yok kız asıl benim ki hepinizi döver öyle şeyler söylüyor ki bazen ben söylemeye dahi utanırım

Ya ben ağlamak istiyorum, kendi halime. Şunları gördükçe ben evliyayım diyorum.

Konuya gülmek istiyorum, başka derdi olsaydı kvalidesiyle onu dile getirirdi ki dert edecek bir şey bulamadığından kıskançlığa sarmış.

Konu sahibi! Bu insanlar belli yaş üstünde, kadının ellerinde eklem romatizması mı var, yumuşak doku romatizması mı var, kireçlememi mi var. Genelde yaşlılarca hastaneye gidilmediğinden ötelenir ve tam adı koyulmaz. Ama ağrısı vardır ve yapamıyordur belki.

Sen kulak verip dinledin mi onları hiç?

kıskanmış demek

gökçe tavşan da ne olaki tavşan mı besliyordu eşin

Ne biliyim ben çatlak yaa bu kadın ,var böyle enteresan deyimleri
Kaçıyorum ama onun oğlu basıyor mu beni ,yok ben yataktayken beni bassın mı ne bilmiyorum ki Bastırınca rahatlıcaktı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…