Arkadaslar merhaba benimde gulerken ust disetlerim fazla gozukuyor yani gummy smile denilen bir guluse sahibim. Bugun gingivektomi denilen yani fazla dis etlerin alinmasi gibi 1 saatlik bir operasyon gecirdim suana distlerim dikisli ve sis agrim yok ama bakalim sislik inince bide dikisler alininca gorucem farki. cok zahmetli bir operasyon degil tavisye ederim.
...hildeciiim..daha yeni goruyorum bu topici...daha once nıye arastırmadım dıye de kızıyorum kendı kendıme..her neyse soracagım sey su tatlım...su an memnun musun bu yaptırdıgın operasyondan...ben de yaptıracagım ama ne ıle karsılasacagımı bılmıyorum..cok uzun zaman olmus ama umarım gorur ve bır cvp yazabılırsın canım..boshayallersmileHayir canim yurt disinda oldum ama turkiyedede bu isin uzmanlari var ama cok iyi bir uzman olmasi gerekiyormus cunku ust cene oldugunda cok onemliymis gorunus acisindan yani
ben tam 5 gün önce türkiyede yaptırdım bu operasyonu.adı kuron boyu uzatma.ve periontologlar yapıyor.dişinize henüz tutunmamış olan cep denilen dişetleri var.eğer ideal diş boyu için bu cepler yetiyorsa sadece o etlerin alınması yetiyor.benim öyle oldu.şuan mükemmel.az bir ağrım var. ama eğer cep yetmiyorsa diş kökünü de açığa çıkaracak kadar bir parça alıyorlar.o zaman üzerine laminate yaptırmak gerek.benim gerek kalmadı şükür.dikişsiz bir işlem.pat denilen bir macun yapıştırıyorlar.4 gün kaldı aslında 1 hafta kalmalı ama benimki erken çıktı.dişimin sadece birinde aşırı hassasiyet var acıyor.ama bir haftaya geçmesi normalmiş.böyle sorun yaşayanlar hiç düşünmeyin derim.40 dklık bir operasyon.maksimum 15 günlük bir hassas dönem.insan gülmeye çekiniyor dişetleri görününce